• header

Några bilder från LA

Äntligen har vår kista (som vi ska ha som soffbord) från Zanzibar kommit! Det tog 7 veckor och så fick min pojkvän pröjsa tull och skit också på Arlanda, men nu är den äntligen här! Den står inslagen på golvet här, väntar tills han kommer hem från jobbet så öppnar vi  tillsammans. Nu fattas bara en ny soffa också! Vi kikade på en skitsnygg inne på Mio förra veckan, men frågan är om den får plats här. Vi ska mäta och så. :)

Det blir iallafall en mysig kväll här, med god mat och en film. Har saknat min karl. ♥

Här kommer några bilder från Los Angeles. Hann med en liten sightseeing innan jag åkte hem igår!

108 Comments

Julia

Wow! Jag såg redan på första bilden att det var Mischa Barton! Älskar Mischa så himla mycket! Go Mischa! <3

Reply
Hilda

varför valde du just att jobba med Barton? eller det kanske inte var du som bestämde det…? :D

Reply
anna

å vad underbart du måste ha haft det! Älsakr verkligen dina outfitar längtar till våren så man får se mer av dem! Tack så mycket underbara du för att du för gyller min dag!

Reply
Frida

Heej! gillar din blogg jätte mkt!! men skulle du inte kunna berätta hur mischa barton är när man träffar henne, avgudar verkligen henne, o skulle va skitkul o veta, puss!!

Reply
Lisa

Kan du inte berätta lite mer om Mischa? Var det inte konstigt att hänga med henne efter att ha följt O.C?? Är hon kompis med seth och de andra skådespelarna?
Blev ni kompisar eller är ni mer bekanta? Hoppas du orkar svara :) kram!

Reply
anonym

kan du tipsa om billiga svarta skinny jeans, dvs under 600 typ :) vart har du förresten köpt dom på bilden?

Reply
stella

Är inte det den byggnaden(på näst sista bilden)som är med i oc? eller liknar den bara den? kram

Reply
Linda

Jag beställde från Mio i november och fick soffan förr förra helgen. Så de SUGER haha Även om de tyvärr kan ha fina möbler. Men det var riktigt kasst att vänta 3 månader på en soffa som de dessutom hade lovat leverans-innan-jul-kampanj på.

Reply
Malin

Din skinnjacka är skit snygg! Jag ska beställa en men vet inte vilken storlek, vilken storlek har du?:)

Reply
miranda

Hej Kenza! Fin blogg du har :) och fina bilder från La aww nu e jag avis hihi :) vill också också dit !!

Men kolla min blogg och sprid vidare myyyplace.devote.se

Kram

Reply
fashionista

Du och Mischa Barton tillsammans, som syskon! ♥

Älskar L.A, du får vara lycklig att du fick åka dit.. Fan vad man kan vara avundsjuk. ;)

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Det skulle vara jätte roligt om du kunde berätta lite om Mischa, hur hon var som person din uppfattning om henne och så. Det är intressant att veta hur människor som hon är, som man så många gånger sett på tv och så! :D

Reply
Emma

Åh så himla underbara bilder! :) Om jag hade fått chansen att leva någon annans liv för en dag så hade jag inte tvekat att välja ditt liv. Jag vet att du har kämpat för att komma dit du är idag men ditt liv verkar så händelserikt och roligt!! Hoppas du har en underbar Onsdagskväll Kenza! :)

Reply
Isabelle

Åh så fina bilder Kenza!:D

Jag har varit på precis samma platser under min USA-resa i somras, så kul att se bilder därifrån igen!:)

Ha en fin kväll! Kram :)

Reply
Mathilda

Tips på soffa från MIO är Liverpool Cosy med både hörn och divan! Vi har den i beige färg och den är inte bara riktigt snygg utan typ den skönaste soffan jag suttit i! :D Prova den nästa gång ni är där! =)

Reply
jo

Hur var det att träffa mischa? Kan inte du berätta lite? Brukade inte du titta på oc? Berätta :D

Reply
Ebba

Drömde inatt att jag träffade dig och Mischa.. Underbar dröm! Du har verkligen drömutséendet Kenza, det har du nog hört några gånger, men så är det verkligen!

Du som är modell, har du något tips till en 15åring som verkligen vill bli modell? Har skickat in till Elite Model Management, men där var det inget svar, vad kan man mer göra? Tack på förhand snygging!

Reply
Ebba

Drömde inatt att jag träffade dig och Mischa.. Underbar dröm! Du har verkligen drömutséendet Kenza, perfektion från topp till tå! Det har du nog hört några gånger, men så är det verkligen! :)

Du som är modell, har du något tips till en 15åring som verkligen vill bli modell? Har skickat in till Elite Model Management, men där var det inget svar, vad mer kan man göra? Tack på förhand snygging!
Kram :)

Reply
Camille

Hej Kenza! Har varit där med. Det är så vackert där. Jag tycker verkligen att du sa åka dit på semester någon gång. Jag åkte runt på massa ställen i Usa men det var vackrast. Och varmt i havet :) ha det bra :)

Kram Camille

P:s älskar din blogg

Reply
Sofia

Åhh OC!! Hur är är hon i verkligheten? Är hon kompis med de andra skådespelarna i OC? Ser fram i mot bilder pÅ kistan :)

Reply
A

Ahahahahaha. Om man översätter till ryska så står det “våra bröst” istället för “vår kista”, altså att du kommer ha dina bröst som ditt soffbord xD.

Reply
tove

Hej!
är den nästsista bilden på där dom spelade in vissa delar av OC? är riktigt avunsjuk på dig att du får träffa Mischa!

Kram

Reply
Petra

vart kommer den ljusrosa klänningen som du har på dig på dom första bilderna ifrån?? tacksam för svar!<3

Reply
Amy

Your elegant dress is very shick. Ease of a dress and rigidity of a jacket together perfectly look. I very much like this post. You look well always. How it is possible to you??? you are fine and pretty. From all fans from Russia from the small city of Kirov =)

Reply
emelie

Dör vad coolt, de sista strandbilderna och den med tivolit är ju från scenerna där 90210 spelades in. Tänk att Navid och Adrianna har gått där 8) och TEDDY! haha

Reply
matilda

Du har så jäkla go klädstil!
Och ditt utseénde är ju att drömma om ;)
Ha det kanonbra!
Kraam

Reply
sanne

Fan vad gött!! jag vill ditt :) när jag har ett jobba och bra pengar då ska jag fan ut och resa mycket :)))

Reply
Josefine

Underbar blogg! Kan du inte berätta lite mer om mischa , pratade ni någonting om OC? :) skriv ett inlägg om det!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*