• header

Remodeled

Jag har fastnat framför en ny serie som heter “Remodeled”. Det handlar om någon Paul (som tydligen “hittat” flera supermodeller) som hjälper modellagenturer runt om i USA som börjar gå dåligt. Man får även följa några unga new faces och se dem kicka igång sina karriärer. Rätt kul om man är intresserad av branschen! Här får man, tillskillnad från typ Top Model, se hur det går till på riktigt. Fast de visar ju inte baksidan av branschen dock..

Vill man se hur den negativa sidan av branschen kan se ut så kan man ta en titt på dokumentären “Girl Model” på svt play, den är hemsk..

153 Comments

Anna

Tack tipset, ska kolla på dokumentären! Vet inte vad det är för fel på mig men jag “älskar” hemska dokumentärer. Jag tycker det ger perspektiv på livet på något sätt…

Reply
Cecilia

Kära Kenza! Eftersom att du är en person som flera i Sverige och även i resten av världen ser upp till borde du sprida vidare en dokumentärfilm som heter “Kony 2012” som kan hittas på Youtube. Filmen handlar om en man vid namn Landon, vars mål är att göra Joseph Kony’s känd. För att göra en lång historia kort är Joseph Kony någon som kidnappar barn, tvingar dem att döda sina föräldrar för att sedan sätta ett vapen i deras händer och skicka ut dem i krig.
Målet med dokumentärfilmen är att han ska bli igenkänd för resten av världen. Resten av hela historien kan hittas i dokumentärfilmen på Youtube.

Hjälp barnen i Uganda. Sprid filmen vidare!
Tack!

Kenzas svar: Jag skrev ju om det för flera timmar sedan. Ibland undrar jag om ni ens läser det jag skriver, eftersom att jag har fått ca 100 mail och kommentarer om kony idag trots att jag redan skrivit om det. Hmm.. Vad är poängen med att jag ska uppmärksamma sånt här om 90% av mina läsare inte ens kan läsa ordentligt liksom.

Reply
YEEY SCORE!

hejhej”
kolla videon på min blogg så himla hemsk..

handlar om mängder av pojkar som dör eller ja.. blir tagna från sina föreldrar för att döda LITE som ANDRA VÄRLDS KRIGET fast okänt!! kolla videon och sprid den! NI GÖR SKILLNAD!

Reply
Linnea

Du är så grymt snygg Kenza!! Men du måste se detta: http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

KONY 2012 ska spridas och få folk att bry sig! Det är ingen dum länk, lovar <3
Om du skulle visa den i bloggen skulle ALLA dina läsare se den och veta vad som händer, så snälla sprid!! <3
Ta gärna en titt i min blogg!! Kram!! <3

Reply
sara

Hahahahahah Kenza, dina läsare är nog ute efter din skönhet, de kollar bara på bilderna sedan rullar de vidare. Men jag älskar att läsa det du skriver, väldigt intressant!

Reply
Vian

Hejsan fina du! Tänkte bara slänga in en liten lång kommentar på din blogg! Du är en otroligt fin tjej som många har som förebild, och dessutom att du är halvmarockansk det inspererade mig mer för min syrra kommer från marocko, vilken del är du ifrån? :). Och dina videobloggar lyckas du värkligen med dom är så roliga och om man har tråkigt så rekomenterar jag att man ska titta på dina videosar på yt! Vet inte varifrån jag ska börja hehe, men du har varit min förebild sen förra veckan, har hört talas om din blogg men har inte haft lust att titta in, men förra veckans så tog jag tag i detta och då vart din blogg som ett virus för mig jag kunde inte bli botad ville bara sitta och läsa alla inlägg du har skirvit och så hehe :D! Hoppas du svarar på min kommentar ha det bra puss :)

Reply
Linnea

Hej Kenza! Jag ville tipsa om en video på Youtube som är värds känd, jag vet inte om du sett den eller hört talas om den men jag tycker i alla fall att du ska se den och sedan lägga ut den på din blogg för att stoppa denna hemska människa! Snälla du kan påvärka många människor och allt jag ber dig om är att du i alla fall ser videon! Tar bara några minuter av din tid!
Tack på förhand<33

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=youtu.be

Reply
einnaf

Kenza, vi läser visst vad du skriver :) Det är jättebra att du uppmärksammar såna saker som med Kony, fortsätt med det!!

De som har kommenterat ovan är förmodligen några som bara gick in på din blogg utan att läsa för att de vet att du kan nå ut till många.

Reply
Filippa

Sjukt bra att du uppmärksammar Kony. Du har power att nå ut till många!
Vad är det du inte tycker dem visar korrekt på top model? :)

Reply
Lidingölife

Följ min blogg om mitt liv i en av Sveriges finaste orter. Här flödar pengar och champagne och gucci trängs med yves sant laurent. Läs om min shoppingtur idag som slutade på över 4000 kronor, see ya ;)

Reply
Filippa

Sjukt bra att du uppmärksammar Kony. Du har power att nå ut till så många!

Btw, vad är det du syftar på när de inte visar korrekt i top model? :)

Reply
Lara

Det är därför du ska lägga upp hela videon, det finns tyvärr folk som faktiskt inte läser dina inlägg :S men men älskar din blogg!! och tack för att du lade upp videon och gjorde så att jag och mina vänner och andra får ta del av detta. <3

Reply
Lms

Varför anklagar du oss läsare för att inte läsa det du skriver när du själv inte går igenom dina egna kommentarer utan låter någon annan göra det för dig?

Reply
Ofelia

Jag var en av dem som kommenterade om Kony, men såg direkt efter kommentaren när jag hade bläddrat längre ner att du hade skrivit om det.
Så tror bara att vissa läsare kommenterade på första inlägget och sedan bläddrade vidare, läser alltid det du skriver!

Reply
SHOC ♔

Hej! Vet att du redan skrivit om det här (kony), men kan du inte posta videon på din blogg? Tror många fler skulle uppmärksamma det då, gör ett inlägg om det!

Reply
Isamar

Jag vet att detta kanske är lite långsökt och att du inte kommer läsa detta men förhoppningsvis kommer många andra göra det. Jag kommenterar här eftersom att du är en av sveriges största bloggerska och du är någon som kan sprida ordet till MÅNGA fler. Idag kollade jag in på en 29 min lång video om KONY 2012, vissa kanske har hört talas om detta andra kanske inte men jag vill iallafall dela med mig detta så att jag vet att jag har försökt! För att veta vad jag kännerjust nu och vad jag menar måste ni kolla på videon,jag lovar er ni kommer inte ångra en enda minut av de 29 minuterna ni kollade på videon!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
SHOAKAN

HAHAHA. JAG DÖR! Läste några kommentarer, där folk tipsar om ”kony”, och dina svar.. AHAHHA..! Jag läser dina texter.. lovar Kenza! Spred den till och med på facebook:D

Reply
Jessica - Make up

Rätt kul att folk uppmärksammar Kony filmen nu flera timmar efter att du lagt upp den och vill att du ska sprida vidare.. Trogna “läsare”. De borde läsa inläggen istället för att bara kolla de snygga bilderna!! Men keep up the good work, Kenza! :D

Reply
maya

Måste bara få säga att dom som använder te.x Bloglovin ser ju dom nyaste inläggen först och kanske därför inte sett dina tidigare inlägg innan dom kommenterar. Men förstår att det är frustrerande när du nyss gjort ett inlägg och Joseph Kony och folk ber dig skriva om det.

Kram!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Kan inte du tipsa om var man kan hitta ett par snygga tränigs shorts nu till våren och sommaren?

Reply
Hanna

Visst, bra att du uppmärksammar det genom att skriva om det, men jag tror många missar vissa saker du skriver och bara scrollar förbi istället..
DELA så ingen missar det för guds skull! Du om någon har makten att påverka, UTNYTTJA DET!!

Reply
Vera

Ska kolla nästa gång det går!

Fin Kenzaa! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Reply
Hogla

du ser verkligen inte “halvmarockans” ut, jag va tillsammans med en marockan och h*n va jätte mörk. du ser inte ens lite mörk ut.. :S inte ta detta som något negativt. tycker bara det är konstigt.

Reply
Jessica

Jag skulle väl inte säga att de visar baksidan. Utan att det bara var EN ruskigt oseriös agentur som utnyttjar unga, utländska tjejer som inte kan språket och som inte innehar någon som helst livserfarenhet eller mognad över huvud taget.

Reply
Mathias Andersson

Mmm den är verkligen hemsk och man ser alla nackdelar med modellandet för kvinnornas del. Männens modellande är inte lika strikt som tur är för min del. Kolla in min blogg. skriver om Sexuella trakasserier i BB-huset

Reply
alice nordin

hejsan kenza,
du MÅSTE titta på denna filmen.
Den handlar om barn i afrika och inte vilka barn som helst.
det skulle vara helt underbart om du som en stor känd person i sverige kunde dela denna länken sjävklrat efter att du har tittat på den!
Den här videon måste uppmärksammas och vi måste göra det tillsammans.!

Detta är viktigt och det kan inte vänta. Någonting måste göras nu!

Kolla här -> http://vimeo.com/37119711

Reply
Kristin

Hei, Kenza!
Du er så utrolig vakker, og jeg leser din blogg hver dag! Blir i så godt humør av å lese den, også er du så pen!

Men jeg lurer på en ting, her i Norge har man en toppliste over de mest leste bloggene i Norge som heter blogglisten.no, så lurer jeg på om dere har noe liknende i Sverige?

Tusen takk for en utrolig herlig blogg :-D

Reply
johannapalm

Ååh, den serien vill jag också jättegärna se! Följer (stalkar) en tjej på Facebook som heter Kourtney Reppert, minns att hon skrev att hon skulle va med i den serien.. Hon är typ den snyggaste tjejen i världen. Till och med snyggare än självaste Kenza (I prefer blondes ;) haha!) Måste kolla den :)

För träningsmotivation, skinny inspiration, kostknep & ALLT om Magaluf – kolla bloggen fitformagaluf.blogg.se :)

Reply
Therese

För det första tycker jag att du svarar lite väl otrevligt när dina läsare ber dig dela videon (KONY2012), jag antar att de helt enkelt letar efter en inklistrad video och inte en länkning, många är nog inte stammisar utan försöker bara nå ut via er storbloggare.
För det andra, var stolt istället att dina läsare engagerar sig så hårt i något så viktigt.

Ha en bra dag!

Reply
jonna

Kenza, jag behöver din hjälp. Eller snarare, barn i Uganda behöver din hjälp. Kolla på följande video och sprid den efteråt. Med alla dina läsare kan du påverka tusentals och få dom att göra någonting! Jag kan inte berätta alla detaljer, men kolla på denna video så förstår du! Kram

http://www.youtube.com/watch?v=Y4mnpzG5Sqc

Reply
KIMBAS

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Försök att sprida detta vidare, och ta dig tid till att kolla på videon om kony som varje dag kidnappar barn och gör dom till slavar och låter dom döda sina egna föräldrar, personer som du som har mycket uppmärksamhet i media och kan få folk att inse vart världen är på väg och att vi faktiskt har en chans att stoppa detta
SPRID VIDARE KENZA!!!
DETTA ÄR INGET SPAM UTAN VIKTIG INFO ATT TA TILL DIG OCH SPRIDA VIDARE, FÖR DEN 20 APRIL SKA ALLA VETA VEM JOSEPH KONY ÄR !!

Reply
Jennie - Blivande mamma

Det är väldigt tråkigt att modellyrket alltid kommer undan fast de behandlar tjejer väldigt dåligt.

Ska kika på den på svt. Borde faktiskt visas och göras flera som visar hur det verkligen går till.

Reply
Emma

Hej
jag har en blogg och skulle vara glad om du kollade in den och skrev en lite komentar.
Jag tycker din blogg är jätte fin och du är också jätte fin på bild.

jag har en fråga på min blogg
inlägget heter: vecka 1 frågan lyder…
och skulle vara glad om du svarade på den frågan.

Kram Emma

Reply
Nara

Måste absolut se den!!!
Hogla: Hennes mamma är ju svensk, man ser ju ändå att hon inte är helsvensk! Sjukt snyggt blandning!

kolla gärna i min blogg:) säljer smycken,skor och kläder!

Reply
Sazza

Hej Kenza.

Jag följer din blogg var och varannan dag, och inser hur stort inflytande du har på människor. SÅ jag har en liten undran. Det är om du skulle vilja posta denna videon i din blogg och uppmärksamma människor som läser din blogg vad som händer i världen.

http://vimeo.com/37119711

Tack så jätte mycket!

Reply
Nora

Men är Girl Model något du rekommenderar om man vill bli modell, för att inse hur hård branschen är? Eller är det bara bra att inte veta det hemsk?
Kram Nora!

Reply
GÖR EN SKILLNAD!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Jag vet att du inte hinner läsa alla kommentarer. Men jag hoppas att du ser denna! Eftersom du är känd så tänkte jag att du kunde hjälpa till och sprida orden!
Annars hoppas jag på att ni andra som läser kommentarerna ser detta!
Vi kan göra en skillnad! Kolla på vad EN man kunde göra!
EN man kunde ge hopp åt flera miljoner!

Reply
Emilia Jennersjö

snälla kenza, du är väldigt inflytelse rik och därför ber jag dig att göra folk uppmärksamma om vem joseph kony är.
sök på kony 2012 på youtube och lägg upp på din blogg, det gör mer skillnad en du tror!

Reply
Jenny

Hah, Lite rage. Du fattar väl att 40% av dina läsare bara kollar på dig? Inte konstigt att vi inte läser texterna mer för de handlar bara om shopping och din dag. Du har knappt några åsikter eller personlighet på din blogg. Dont be suprised ;)

Reply
Emelie ♥

Hej kenza! Älskar din blogg och läser den flera gånger dagligen! Älskar din klädstil och allt! Du måste vara Sveriges vackraste kvinna :) ♥ Ha det bra, puss och kram!♥

Reply
mariam

kan du ge förslag på några bra serier som man kan titta på, har sett de flesta nu iaf ;)

Reply
sara

Hej!
Vet inte om du har sett men det finns en video som jag tycker att du borde kolla på och sprida den vidare via din blogg eftersom den är så stor. Du skulle verkligen kunna göra skillnad och få mängder av människor att hjälpa till så att fler barn skulle kunna få ett bättre liv!
Så snälla ta en halvtimme av ditt liv och kolla på den här videon och sprid den vidare!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
Louise

Asså Kenza……du är så himla FIN på alla bilder!
Har typ sätt alla i din blogg och har inte hittat en enda som du ser “okej” ut på , utan du ser alltid SUPERSNYGG ut :) Önskar jag såg ut som du! <3

Reply
Anchi

Kenza, var god se denna och sedan sprid! Du har ett enormt inflytande över många människor och du har möjligheten att påverka! Skulle bli så glad om du kunde dela med dig av detta klipp. Tack!

http://vimeo.com/37119711

Reply
Emilia

Hej Kenza! älskar din blogg och du e sjukt vacker, jag var på casting hos Elite i Stockholm i sommar men synd nog blev det inget :/
Men det jag ville förmedla var att jag medverkar just nu i projektet “kony2012” och känns som att du och din blogg skulle kunna väcka ett stort intresse, bara ett litet inlägg om detta kan göra stor skillnad till världsfred!
Kika in deras hemsida även deras video på youtube! kram :)

http://www.kony2012.com

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
Signe Nilsson

Du skriver att du fått ca 100 mail om kony trots att du redan skrivit om det. Sen säger du att 90% läsarna inte ens läser vad du skriver ordetnligt? Tror inte dessa hundra människor är 90% av din blogg? Snälla nån, de har bara missat din uppdatering och gör detta för att de vill uppmärksamma en viktig grej? Drop the attitude.

Reply
Ellen :D

Kan inte du lägga in tips på fina vårjackor nu till våren? :)
Och även tips på skolavslutnings klänningar?
Puss!! ♥

Reply
d

Svar till Hogla: Tro det eller ej men alla marockaner är inte mörka, hennes pappa kanske inte är särskild mörk? Sen är det väl inte konstigt om hon ärvt “färgerna” från mamman? Hon kanske har pappans drag?

Reply
alice

bra att du tog upp det där om kony! delade videon på facebook och skickade till vänner i andra länder ♥ :)
störigt att vissa gör kommentarer om det när du redan skrivit det förstås.

Reply
Arlinda

Hej Kenza! jag uppskattar verkligen om du svarar på detta, jag vet att du är en inspiration för en hel del människor i Sverige och andra länder! därför är du PERFEKT för detta!
jag vet inte om du har hört om något som kallas STOP KONY 2012? det är iaf en sorts organisation eller grupp människor som alla hjälper till att rädda en hel del barn och ungdomar som tvingas göra en massa hemska saker, detta sker i Uganda.
den här mannen heter Joseph Kony. Jag vill inte att du ska göra något speciellt, jag vill bara att du tillägnar ett ända inlägg till detta, bara skriv eller länka denna länk på din blogg så fler får reda på detta och fler kan hjälpa till! denna video må vara nästan 30 minuter lång. men snälla kolla på den! du kommer inte ångra dig och du kommer verkligen vilja hjälpa till! jag ber dig bara sprida detta, du behöver inte ens bry dig om att hjälpa till med något annat, fast det hade varit super bra ju fler desto bättre, vi kan stoppa kony och hjälpa flera tusen barn.

här kommer länken! tack för du läste detta!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
ALEXANDRA

Hejsan Kenza, älskar din blogg, ditt utseende, och bloggandet :) !! snälla snälla kolla in min blogg?? den är ny, och är superhet för oss tjejer. <3 Kramar från ditt Fan!!

Reply
Arlinda

läste inlägget där du skrivit om kony efter jag kommenterade, uppsi! men ja, som sagt jag tycker det är sjukt bra att folk som du som har så stor inflytan på folk pratar om sånt här!

Reply
Johanna

Hej!!
Behöver hjälp från expertpanelen!! gissar att du har shoppat från topshop.com någon gång. Min fråga är varför de inte går att beställa? det står att min postal code inte stämmer, men de gör den. några tips? Tack på förhand!

Nu när jag endå skriver, superbra blogg!!

Reply
Nour

Hej Kenza! Jag vädjar till dig nu, jag ber dig att sprida videon “Kony 2012” till dina läsare och omvärlden, utnyttja din position ännu en gång som du så ofta gör – låt omvärlden vakna upp och inse vad som sker i andra delar av världen. Var med och bidra till att Joseph Kony blir känd runt om i världen så att han till slut kan stoppas, något som inte är möjligt i nuläget då ingen vet vem han är.

Två minuter från din tid, två minuter som alla bör lägga på att dela med sig videon och uppmärksamma.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Dela på Facebook, era bloggar, twittra om det och gör dina vänner medvetna om det. DU kan göra en skillnad!

Reply
eeeee

Förstår inte varför du ens ska lägga ner tid på att svara otrevligt till de som tipsar om kony-filmen? Var glad för att folk faktiskt engagerar sig och vill nå ut till så många som möjligt istället för att klaga på att folk inte läser din blogg tillräckligt noga. Det är trots allt det som är poängen med filmen, att den ska spridas. Det är tusentals med människor som läser igenom dina kommentarer varje dag och kanske blir någon av de tipsade om filmen.

Alla dina läsare kanske inte läser igenom alla inlägg utan tittar in någon gång i veckan och skrollar igenom din blogg lite snabbt. När de då inte ser videon ligga uppe, eftersom att du inte tyckte att den behövdes läggas upp utan endast länkade tänker de troligtvis att de ska tipsa dig om den. Jag förstår att det känns jobbigt för dig att många inte är mer intresserade av ditt liv än så.

Det känns som att du bara känner dig tvingad till att lägga upp liknande filmer för att folk blir sura annars, och inte för att du faktiskt känner att du vill det från hjärtat? Du skriver och lägger upp bilder på dina nya skor än vad du gjorde om Kony-filmen. Du verkar inte förstå vilken makt du har att nå ut till och påverka människor.

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är kul att du uppmärksammar viktiga saker i din blogg, tråkigt bara att det verkar som att folk ignorerar de du skriver med tanke på allt spamm man ser överallt. Jätte bra att folk bryr sig självklart men man borde vara uppmärksam också.

Reply
Amanda Quartey

Hej Kenza! Jag heter Amanda Quartey och tycker väldigt mycket om din blogg.Jag tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej och framför allt står för väldigt bra saker!
Jag har precis sett en film som heter Kony 2012 och efter det vill jag bara att alla ska se den! Det är en film som handlar om en man som heter Joseph Kony. Han är världens mest illegala man och har kidnappat hundratusentals barn och gjort till barnsoldater och sexslavar. Han har förstört så många liv och åsamkat så mycket smärta och rädsla. Denna film handlar om hur man ska stoppa honom och äntligen få ett slut på allt detta. Men den handlar också om att faktiskt göra någonting och inte bara titta på.
Det var längesedan jag blev såhär berörd av en film och jag vill verkligen att folk ska se den och kunna hjälpa till.
Snälla lägg ut denna på din blogg! Gör så att folk ser den! Du har makt, använd den.
Jag vet att denna film är en halvtimme lång, men snälla, se denändå! Vissa saker måste man bara göra.
Och tänk inte bara att detta bara än ännu en av alla hundratals “välgöranhets-organistationer” och sedan strunta i det!
Vi måste göra någonting, och vi måste börja nu.
Se denna film och snälla, dela, du kommer inte ångra dig!
Tack på förhand /Amanda

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
Frida

Jag undrar om du hade tänkt att utbilda dig till något yrke i framtiden, eller om du lever på bara bloggemn? Tacksam för svar, kraam

Reply
Lena

Låter spännande :-) Bra att det finns program som inte bara visar glamoursidan av modell yrket! Är själv inte insatt i det så men vet ju att det förekommer såå mycket skit och mycket kan gå och går ofta snett för modellerna, men i till exempel Top Model visst det är ju tårar och så men dom visar ju ändå mer den bättre sidan av modellandet :-) Så det där “Girl Model” låter intressant!

Reply
maja

Jag har fastnat som fan för en serie som visas på TLC, finns säkert nånstans på nätet. den heter “modellagenturen” (tror det är The model agency)pch handlar om agenturen premier Model magagemen. superbra!!!!!

Reply
Djurvänner

Hej Kenza, jag undrar avrt du ser dokumentären Remodeled för jag hiitade den på cbs och sveirge kane j s eklippet, vart ser du ditt, vills e dokumentären :D

Reply
hanna

Vackra du!
jag måste säga (som så många andra) att jag verkligen ser dig som en insperations källa på flera plan. kram

Reply
Linn

Jag gick in och såg “Girl Model”… och vad kände jag!? Jo usch vilken hemsk bransch! Där står dem uppradade magra unga flickorna och får höra att dem inte duger eller att dem duger men att det kommer krävas en del bantning! Många har sagt att jag skulle kunna bli modell om jag ville, men jag känner att det är en bransch jag vill hålla mig på långt avstånd från!

Reply
Tove

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=youtube_gdata_player
Ta dig tiden att kolla på den här videon! Den ger dig en chans att vara med och rädda världen och miljontals barnsoldater i Uganda. Du som offentlig person har en stark röst, använd den till bågot som verkligen spelar roll! Hjälp till att stoppa Joseph kony från att kidnappa fler barn och göra dem till soldater eller sexslavar!! Det kostar så lite att göra så mycket, om vi alla hjälps åt. Lägg en halvtimme av ditt liv till att kolla på det här klippet och ta chansen att göra något riktigt bra!!
Jag tycker att din blogg är jättebra och du inspirerar mig! Därför ber jag dig att inspirera andra till att göra världen till en bättre plats!

Reply
Caiza

Du borde göra ett separat inlägg med både videon och en stor rubrik med KONY 2012 för att dina läsare inte ska missa det…
Som nån skrev dom blir nog förblindade av din skönhet o bara kollar bilderna :P

Reply
Malin

Åh tack för att du skrev om girl model! Såg att det var sista dagen de hade den upplagd på svt play så passade på att se den nu. Fyfan så hemsk den var :(

Reply
Loveeee

Fast dina läsare skrev ju om ”kony” innan du sagt det. :) Inte negativt. Men du läste kanske inte den kommentaren. :D

Reply
Hannah

Du är jätte fin Kenza!
Skulle du kunna vara snäll och berätta vilken hemsida du ser Remodeled på? Tack! :D

Reply
Josefine

Såg dokumentären nu, helt sjukt.. De är ju bara barn! När jag var 13 åt jag bullar och drack saft! De blir ju för fan svälta och skuldsatta!! Ush vilken sjuk bransch! Helt stört hur glamouriserat det har blivit av media!

Reply
rebecka

Sluta vara så snygg, du måste ju vara sveriges snyggaste kvinna asså-!!!!!!!!! _^:D

Reply
Mirna

SÅ otrevlig kommentar du skrev Kenza! Slutar följa din blogg from nu. En mindre läsare gör ingen skillnad för dig, men jag vill iaf inte slösa min tid på en person som är så otrevlig…

Reply
Johanna Olsson

Tjena! Jag skulle jätte gärna vilja se den där dokumentären su nämner. Men jag lyckas inte hitta den på svt play, tyvärr. Du skulle inte vilja länka den eller något liknande?

Kramar från skåne!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*