• header

Köra vagn

Nu är vi ute och går! Jag kör vagnen hihi. Vi ska in till stan och hänga lite, kolla i butiker m.m. :) Kanske köpa mig ett par nya kängor, ni är ju ett par stycken som klagat på att jag haft de här bootsen i nästan två år (skandal)…haha.

Ha en fin dag! Puss!

96 Comments

Anna

Men du behöver ju inte byta ut dina kängor för att nårra klagar haha! Om du tycker de är fina och fortfarande är hela och rena så varför byta? :P

Reply
Jessica

Hah! Gud vad töntigt! Vafan bryr sig folk för?! De använder säkert sina skor MINST lika länge. Köper du nya skor så klagar dem säkert på dig att du gör det också, dubbelmoral? Jepp! Have a nice day!:)

Reply
Rebecca

Fin bild! Härligt att man kan gå i bara skinnjacka i Sverige. I NYC kan man nästan gå barbent (vilket jag gjorde här omdagen wihoo). PUUSS!

Reply
Marie

Men kenza dina nitboots från ash använder du ku knappt och de e så jääääkla snygga ju! :D

Reply
Josefin

Absolut inget att klaga på, trivs man i dom så why not?! ;) I know for a fact att dom kängorna jag köpte i vintras kommer att användas FLITIGT i ett par år framöver. U go girl!

Reply
Stina-Lee

Börjar ju lika värsta mammabloggen detta, haha. I like it! ;) Ni verkar ha haft mysiga dagar tillsammans och Anya är ett riktigt charmtroll, dog lite av morgonbilderna du lade ut. ♥

Reply
Sarah

Hahaha jag dör hahahahaa har folk klagat på det? xD Jag tycker dom är snygg, tycker du det och dom är sköna och hela, är det väll bara att skita i vad andra tycker

Reply
Veronicaa

Har också haft mina (samma som du) i snart två år, det är ju bra att de håller! Dock sjunger dem på sista versen nu, tur att det snart är sommar :)

Reply
Maryam

var köpte du den fina boots?jag vill ha likadåna,men alldrig såg dem i butikerna

Reply
Demet

Har din syster barnvagen Brio Happy?? Den ser riktigt fin ut. Tacksam om jag kan få svar, då jag ska inhandla barnvagn inom kort =)..

Reply
Dixi Wonderland

Men gud orka att folk ens lägger märke till sånt. Sen får du väl hatkommentarer nu för att du ska köpa nya skor för att du redan har så många xD Fattar inte hur folk orkar xD

Reply
Emma

Vart har du köpt halsduken? Letade ihjäl mig efter en svart, stickad halsduk idag och jag hade en bild av hur den skulle se ut. (Som den du har på dig) men jag hittade inte en någonstans!
Vill också bara säga att din blogg är underbar och jag hade dödat för ditt utseende. Kram!

Reply
Hannah

Hej! Jag gillar din blogg väldigt mycket!:) Men jag undrar en sak, vad heter den appen som du har när du mobilbloggar?:)

Reply
Mellisa

varför är det skandal ? bara för du är rik betyder det inte att det ska va skandal att ha ett par skor i två år

Reply
josefine

Åh vad mysigt! Jag älskar bebisar, vill inte ha en egen än på ett tag så perfekt att man kan sno andras haha :)

Reply
Nadine

Cute :)
Hey Kenza. Do u have any ideas for bridesmaid dresses? I’m going to a wedding in August. I love your style and beauty – I would be great see what u would wear if u were going. U can blog or email me :) XO.

Reply
Göteborgare

Hejhej, vilken är jackan du har på dig, eller vad heter den?
älskar din blogg!!

Reply
Jutta

snarare avund,mina boots höll i högst ett halvår så flitigt som de användes t.ex… (:

Reply
Julia

Tycker att dem skorna är jättefina:) Hoppas att du hittade dig något fint, fast du har ju alltid grymt snygga grejer:)<3

Reply
Emma

Det är bra att du tänker på vår kära miljön och inte köper allt nytt hela tiden!!! Kram

Reply
Love you

Varför skulle man inte använda saker som har haft/använt mer än 1 år eller längre?? asså jag förstår inte med vissa människor ibland!!! seriöst håller med dig Kenza! det är skandal!!! men herregud, om det inte har hänt något med plagget eller skorna, varför skulle man gå och köpa något nytt bara för att man har använt haft dem i mer än 1-2 år?!!! seriöst skärp er… Tänk på barnen i afrika (och andra fattiga länder) som inte har råd med att köpa bröd!!! Ett tips till dig Kenza, jag älskar verkligen dig och om jag var du så skulle jag inte gå och köpa nya saker, bara för att det är “Gamla”

Reply
Matilda

sjukt fin systerdotter du har! :D Vart har du köpt och hur mycket kostade din skinnjacka? :)

Reply
Jennie

Asså du är så himla snygg verkligen. Man dör lite varje gång man kollar på dig. Helt sjukt hur någon kan se så bra ut!!

Reply
Emma

Men de finns ju inget bättre än dedär bootsen. Bekvämaste som finns ju. Och snygga. Och passar till allt. Tänker aldrig slänga mina.

Reply
curly

tycker de e fina dina boots, d gör väl inget om man haft de flera år i rad, (med tanke på folk som kanske inte ens äger ETT par boots :( )

Reply
Ida K

Jag är också moster till en liten plutt, man känner sig sällan så stolt som när man får “låna” vagnen lite. Tänk att det är så kul att köra vagna!

Reply
Lovisa

Ursäkta haha det är väl bra?
Tycker det är så himla medvetet och rätt att köpa kläder av hög kvalitet man kan använda år efter år. Svarta kängor med nitar är så du. Investera i ett par snygga så kan du ha dem i flera år. Bra för klimatet! Det är kul med kläder, men det konsumeras på en nivå som inte är hållbar. Ta det lugnt med shoppingen ett par veckor så har man råd att köpa en fin jacka istället för fem fula som bara går sönder. Hellre en Dior än tio H&M skulle jag säga <3 (Man måste inte köpa Dior, finns billigare märken med hög kvalitet, men de skapar ett tidlöst mode man kan ta på sig och vara klassiskt vacker i oavsett om det är år 1960 eller 2012!)

Reply
Ida

Oj ja de är verkligen en skandal, jag har haft samma skor i fyra år så jag borde verkligen skämmas!

Reply
Hanna

Jag har oxå dom kängorna! älskade dom, men jag har tyvärr slitit ut dom lite för mkt… men förstår varför d har kvar dom :)
O hehe jag brukar oxå vilja hålla vagnen när min syster är här :P :)

Reply
Johanna

Men åh… vad är det att klaga på att du har haft samma skor i två år? det är ganska vanligt att man köper ett par skor som man har i flera år.. Tills dom går sönder. Det är ju bra att det är så bra kvalla på dom och att dom har hållit så många år :) Jag har likadana kängor som dig Kenza. Och dom är sjukt snygga och sköna att ha på sig :D Så jag förstår att du vill ha på dig dom mycket.. ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*