• header

TIPS

Min fanpage hälsar att de just nu har en tävling där ni kan vinna ett VALFRITT plagg från Jofama by Kenza! Så in och tävla vettja!

Jag har redan börjat använda den nya svarta skinnjackan (Kenza 9) under de här dagarna då vi haft härligt vårväder. Längtar tills det blir lite varmare så att jag kan byta ut de stickade tröjorna mot somriga klänningar istället. Jackan passar verkligen till allt! :)

69 Comments

Sanna

Snälla snälla skulle du kunna säga vart du har köpt din gröna vårjaka i från ? eller tipsa vart det finns att köpa sånna ?! :D

Reply
Celine Helgesen

http://leatherfactory.se/skinnjacka-dam/163-skinnjacka-jofama-kenza-9.html

Denne skinnjakken forelsket jeg meg i første gang jeg så den. Jeg fikk den svarte Jofama skinnjakken med masse glidelåser av min mor i fjord, og den er jeg virkelig forelsket i, bruker den nesten hele tiden! Hadde det ikke vært for at denne røde er over mitt prisbudsjett for tiden hadde jeg kjøpt den for lenge siden. Da jeg så denne konkurransen måtte jeg bare prøve meg å håpe på at jeg vinner. Denne hadde virkelig vært helt fantastisk å gå i!

Reply
becca

Sjukt fin jacka du har designat! :) Undrar varför dina jackor är så snygga på dina privata bilder men ofta inte i närheten av lika fina på olika webshoppar.. :/ lite synd.

Reply
Tala

Är det lönt? Sist tävla man och då fick man reda på att en “Hana” vann men inte fick man veta vad hennes motivering var?

Reply
Saima

Hej Kenza!
Tycker du är jättefin och har en jättefin blogg!
Du är mycket bättre en Kissie,Dessie,Foki osv.
En dag gick jag igenom alla dina inlägg för jag älskar dina inlägg <3

Reply
Hanna

Hej
Först vill jag bara äga att jag tycker du är så jääkla grym Kenza! :D Du r verkligen en av mina stora förebilder, på många plan!

En snabb fråga ang. bilden ovan; Vad har du för storlek på din Kenza 9? Jag är nämligen 178 cm, med långa smala armar och är ca 80 cm rut midjan. Jag undrar liksom vilken storlek du tror skulle passa mig bäst för jag vill verkligen beställa n, den är ju så sjukt snygg! :D:D
Kraamar

Reply
Hanna

Hej
Först vill jag bara säga att jag tycker du är så jääkla grym Kenza! :D Du r verkligen en av mina stora förebilder, på många plan!

En snabb fråga ang. bilden ovan; Vad har du för storlek på din Kenza 9? Jag är nämligen 178 cm, med långa smala armar och är ca 80 cm rut midjan. Jag undrar liksom vilken storlek du tror skulle passa mig bäst för jag vill verkligen beställa n, den är ju så sjukt snygg! :D:D
Kraamar

Reply
Amanda

Jag har din kenza 3 jacka. Använder jämt och har gjort ett tag nu! Tycker inte det är för tidigt haha den är ju såå snygg! ;)

Reply
Catti

Jag har velat köpa någon Jofama by Kenza-jacka ända sedan första gången i designade en. Nu har jag äntligen äntligen kunnat köpa en, och det blev en Kenza 9, svart. Har nog aldrig varit så nöjd med ett köp någonsin tror jag?! Ville bara säga det, den är fantastisk! :)

Reply
Josefine

Hej! Jag undrar, kommer inte kommentarerna fram på fanpagen eller är det bara det att ingen har kollat igenom de sen den 16 Mars? :o :)

Reply
Sofia

http://leatherfactory.se/skinnjacka-dam/163-skinnjacka-jofama-kenza-9.html

Svart i storlek xxs :)
Denna supersnygga jacka är min dröm! Har sett den och avundar de som äger denna! Jag har då inte tillräckligt med pengar att köpa en sådan så detta är min allra största dröm inom modet!
Att äga denna skulle varit en dröm! Till jackan skulle jag matchat med ett par pastellfärgade byxor och en vit tröja samt ett par höga vita converse!

Son sagt om jag vinner denna skulle jag vara världens lyckligaste människa!
Hoppas, hoppas hoppas!

Reply
Natasha

asså ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH den där jackan är så jävla snygg!!!!!!!!! jag får ont i magen varje gång jag ser den för jag vill verkligen verkligen ha den!!!!!NU!!!!Jävla tävlingar som inte låter mig vinna, vinner inte ens på små sketna triss längre usch vad sur jag blir!! ska fan råna en bank eller nåt å köpa den där jäkla jackan för jag drömmer fan om den!!! annars får jag väl råna en butik ist!
bortsett från mitt pms utbrott här vill jag bara säga att din blogg är grym och att jag älskar dina kollektioner, skiiitfina verkligen! kram på dig :)

Reply
paula

gud så snygg du är!! Älskar 9:an <3 Shiit om jag ändå kunde vinna något någon gång så skulle jag bli överlycklig!!! I CROSS MY FINGERS FOR THIS!!! :)

Reply
Isabella

http://leatherfactory.se/skinnjacka-dam/163-skinnjacka-jofama-kenza-9.html

Det här är min drömjacka. Jag gick och provade den i affären och den satt perfekt! Det finns ingen snyggare skinnjacka än den här och jag hade köpt den direkt om jag hade pengarna. Om jag skulle vinna en sådan skinnjacka så skulle jag bli världens lyckligaste tjej. Jag skulle bära den hela sommaren :) Jag skulle matcha den med ett par korta jeans shorts, ett färgglatt linne och flera hippie/bohemiska accessoarer. + Ray ban solglasögon såklart! :) Jag har aldrig vunnit något och den här jackan vore en dröm att vinna!

Strl. 34 och färgen svart :)

Reply
Rebecca

Stört snygg jacka! Jag vill ha en ny denna säsong, men det är svårt att hitta. Till och med i NYC. Får kanske beställa från SVerige! PUSS

Reply
Louise

Åh var ska jag börja? Kenza 9 är typ världens snyggaste skinnjacka och vem tackar nej till en sån? Min skinnjacka från Zara har precis gått sönder och jag är ute efter en Kenza 3 eller 9(Helst 9..) och då blev jag överlycklig när jag såg den här tävlingen för att jag inte har jättemycket pengar just nu… Jag måste spara mitt barnbidrag typ tre månader om jag ska ha råd med den.. Så detta skulle vara ett guldtillfälle för mig! :)

http://leatherfactory.se/skinnjacka-dam/163-skinnjacka-jofama-kenza-9.html

Reply
Ebru

Oh you’re beautiful Kenza. I’m in love with your jacket. Lovely greets and kisses from Germany :)

Reply
Josefin!

Jag har din röda, så sköön ! Riktigt bra material ! Så jävla snygg också !

Reply
Klara

Hej Kenza!
Jag satt och kollad runt på fanpagen när jag såg tävlingen och såg alla snygga jackor osv. Men jag fastnade för en jacka men när jag såg shortsen så kom jag på att min alldra bästa kompis (som också såklart älskar dig haha) önskar sig en likadan så jag lade jackan i bakhuvudet till mig själv och hoppades på att om jag vinner så kan jag ge den till henne!

Älskar dig och tack! :)

Reply
Klara

Glömde skriva vilken jacka det var och min dator är gammal så man kan inte länka. Men jackan till min kompis ( Emma ) är den du har på bilden.
Snälla eliminera mig inte för att jag inte kan länka!

Puss Klara

Reply
Märta

JAg älskar jackan! Köpte dne i lördags efter att ha tittat och tittat på den! Det är fantastiskt skinn och designen är underbar! SÅÅÅÅ nöjd :)

Reply
Carolina

Jag fullkomligt älskar den nya skinnjackan! :) Var inne i affär och provade. Provade då en 36:a, satt lite tajt men dom i affären sa att den, precis som skor, töjer sig lite. Stämmer det? För i så fall räcker en 36:a annars kanske man borde gå upp en storlek.

Reply
Melissa

Jag vill vinna Kenza 9 alltså jackan du har på dej, gryymt snygg men alldelles för dyr för att jag skulle ha råd med den. Jag har flera outfits jag skulle kunna matcha den till blandannat ett par grövre kängor “dr martens liknande” svarta jeans, en blommig eller spets buister och så jackan över eller kanske en blommig klänning, pumps och för att tuffa till outfiten ha jackan över eller mintgröna jeans en stickad tröja, jackan och pumps eller en skön sommar outfit med ett par jeans shorts, converse eller boots, en instoppad rock t-shirt eller en instoppad skjorta eller skjort-väst och skinnjackan över. Nu vart det ganska många outfits men har hur många outfits som helst att matcha jackan med! Nu får jag bara hålla tummarna rikigt hårt. Kram Melissa

Reply
Melissa

Oj föresten en svart i stl S/M jag är lite osäker på storlekarna men om jag vinner så får jag ta reda på det:) kram melissa

Reply
janine

Hey Kenza, at first: I REALLY LOVE YOUR BLOG, and YOU!!
you are such a pretty and nice girl ;-)

And I have a question: where did you buy this jacket??
I search so long to find some jacket like this in Germany. It would be so nice if you could tell me.

XOXO

Reply
Rock

Ohhh jag vill verkligen vinna denna snygga jacka skulle vilja ha den röda :) har aldrigt ägt en röd jacka.. Och jag skulle använda den till ALLT!!!!! Supercool med alla fiina detaljer & dragkedjor :) Vill haaaaaaaa!!!!! Snälla please..

Reply
Hedda

Förstod inte riktigt direktiven på den andra bloggen. Så för säkerhetsskull slänger jag in en liten motivering här också! ;)

http://leatherfactory.se/skinnjacka-dam/27-skinnjacka-drue-jofama.html

Åh, vilket underbart erbjudande!
Jag skulle vilja vinna denna jacka i storlek 36 till min världsbästa mamma!
Hon förtjänar allt och lite till.
Hon har länge tänkt investera i en skinnjacka, men har alltid tyckt det varit lite för dyrt. Men så länge som jag kan minnas har hon längtat efter att få äga en. Min mamma förtjänar att få unna sig själv något.
I smyg visade jag henne jackorna, och direkt fästes hon vid denna.
Att få ge denna som present till min mamma vore helt underbart. Hon skulle vara såååå fin i denna till hennes coola, men stilrena stil.
Jag älskar henne och detta vore toppen att få ge henne, som plåster på såren för hur mycket hon behöver stå ut med två tonåringar.

Ha det så bra! Jag håller tummarna nu!

Kram!!

Reply
Lovisa

hej kenza! den här skinnjackan (kenza 9) är den snyggaste jag någonsin sett och jag drömmer verkligen om den! vill så himla himla gärna ha den, alltså verkligen! om jag skulle vinna, skulle jag matcha den med ett par svarta tajta jeans, en fin blus, massa smycken, vita låga converse, solbrillor och låckat hår! det är bara en av alla outfits jag drömmer om att få bära med denna jacka! den passar till allt och detaljerna är fantastiska! nu får jag hålla tummarna riktigt hårt, kram!

Reply
Rebecka

Om jag inte dog när jag fick höra om tävlingen! Alla dina plagg är så himla fina men jag ville ha nåt som jag vet att jag behöver och som kommer att använads väl och därför valde jag din sjukt snygg “backpack”! Jag älskar den så mycket, den är så snygg och du är så duktig som har designat den med detaljer och allt!

Kram :D

Reply
Klara

Åhh, jag har nyss köpt din svarta skinnjacka och ÄLSKAR den, den är så himla snygg! och precis som du säger funkar den till allt! Älskar dig blogg btw!

Reply
yousra

hej kenza jag undrar om man kan få tag på din första skinjacka som du gjorde. älskar din blogg :)

Reply
Selinda

Hej Kenza ! :)
Kan du nångång visa bilder på hela din familj ? du vet,syster,pappa,mamma,bror osv.
Skulle vara skitroligt att se,hoppas du mår bra !
pussar

Reply
Lovisa

Hej! Jag undrar om du har gjort fler än en skinnjacka med blommigt bommulsfoder inuti? Eller är det bara jackan “Kenza 3” som har det?
Kram!

Reply
Jenny

Har funderat väldigt länge på att köpa Kenza 9 och Kenza 10(eller snarare någon av dem), men dem är somsagt väldigt dyr för en 14 åring som måste betala själv. Så jag är väldigt mån om att storleken ska bli perfekt. Så hur ser Kenza 9 ut i storlekar? Vad har du? Jag är 166, och normal “smal”. Vilken strl skulle passa mig?

Kenza 10 har jag provat i affär och hittat en storlek men hittar inte Kenza 9 så jag kan prova, hittar inga bra storleksguider heller. Skulle bli väldigt glad om du svarade!

(Skulle du inte kunna ha en tävling och priset är en valfri jacka från Jofama by Kenza? Tror alla skulle uppskatta det och särskilt jag, hihi)
Kram<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*