• header

23e mars 2012 – i Spanien

Hej på er!

Jag har suttit i en halvtimme nu och försökt ladda upp bilder, fick upp EN (som jag förminskat i paint och allt haha). Att lägga upp bilder som jag tagit med min systemkamera lär ju vara omöjligt.. Bloggen kommer med andra ord lida lite när jag är här nere, får ta igen det när jag kommer hem. Ska iallafall försöka uppdatera några gånger om dagen även om det blir med bara en bild. :)

Igårkväll var vi ute och dansade! Vi träffade upp Mikas kompisar på en bar där vi hängde en stund, sedan gick vi till en stor klubb som hette Buddha. Flera våningar, fullt med folk och grym musik. Vi hade så jäkla kul! Här festar man till klockan sju på morgonen men klockan fem kände jag fan att det räckte haha..

Nu ska vi ge oss ut i det härliga vädret! Käka massa mat och sola. Sjukt varmt idag. Puss! ♥

Behöver jag ens säga hur underbart det var att gå ut och dansa i SHORTS igen?! Upptill hade jag ett grått linne och min neongula trekantsbh som fick kika fram lite.

80 Comments

K

Jag känner inte dig och menar inget illa men.. Tänk dig att din pojkvän var utomlands och festade, och skrev på internet om hur hans kalsonger fick ‘sticka fram’ på festen du inte ens var med på. Hur hade det känts för dig?

Reply
Matilda

Kan du visa dina outfitbilderna och massor andra bilderna från spanien när du kommer hem?:) taaaack!

Reply
fanny

jag skulle verkligen vilja få några tips om träning och kost om man vill gå ner nåra kilo till sommaren? skulle verkligen uppskatta om du svarade på den här kommentaren! din blogg är jätte intressant och inspirerande! Kram :-)

Reply
josefine

Åh herregud vad härligt! Det positiva med Sveriges vintrar är att man verkligen lär sig att uppskatta värme och fint väder haha :)

Reply
Zina Allaiddin

Hej!
jag har några frågor till dig :)
-Hur länge har du bloggat?
– Vad fick dig till att börja?
– och hur blev du så stor?
uppskattar verkligen svar! kram :)

Reply
Linn

Hade du någonting under trekantsbhn eller hörde du på endast spets?!
Hoppas du får en fortsatt rolig semester!!:)

Reply
L

Du tar “paus” från bloggen väldigt ofta… Tänk på att det är ditt JOBB! Dubbelmoral på dig också. Först säger du att du inte ska utomlands på väldigt länge, och sen åker du utomlands igen på en gång. Hur ska du ha det? Sluta klaga om du ändå inte gör något åt saken…

Reply
Natalie

Ååååååååååååååååååååh ha det bäst nu!! Vi har nyss haft besök utav våra brevkompisar ifrån Tjeckien (jag bor i Jämtland) men fastän att det bara var 4 ynka dagar så blev vi som fästingar på varandra, helt sjukt. Alla längtar ihjäl sig tills det är våran tur att åka på klassresa (future europe) då vi ska åka buss genom massa länder i 2 v. Tex tjeckien är såklart ett av stoppen! :D Åh så jävla kul att resa!!! Puss & drick lugnt nu vännen :) Kram

Reply
bella 00

Hej kenza!jag är ditt största fan jag har bara en liten fråga :vilket land var bäst att åka till skulle upp skatta ett svar
:P

Reply
Fanny

Åh vad härligt att vara barbent! :D
Hoppas ni har det bäst!

Kika gärna in på min blogg, svarar alltid på kommentarer. :)
KRAM!

Reply
Tilda

Hej! så underbart med värme! Jag undrade bara att när du började att blogga vad använde du dig av för hemsida då?
tack på förhand!

Reply
Ida

Åh, vad AVIS jag blir på SHORTS! Vill också, men det är fan inte långt kvar nu :D

Ha så skoj nu och röj hårt!

Reply
Joline

HAHAHAHAHA, börjar nästan gråta av skratt när jag läser k’s kommentar där uppe, med kallsongen å det!!! HAHAHAHAHA! :D

Reply
La Vie+Quotidienne

ENJOYYYYYY…VIEL SPASSSSS KENZA….SUPRE GREAT OUTFIT =)

Thanks for sharing. Have a nice weekend.You can see my outfit NAVY of MAJE in:http://laviequo.blogspot.com/2012/03/inbox-1.htmlKisses from MunichLa Vie Quotidienne


http://www.laviequo.com

Reply
Johanna

Åh! Jag pluggade spanska i Sevilla förra hösten! Älskar den staden! Behöver ni några tips eller liknande så hjälper jag mer än gärna till! Men drick många tinto de veranos åt mig och se till att äta goda tapas!

Reply
rebecca

Åh vad härligt med shortsen! Jag fick ha det i spanien för en månad sedan, men längtar tillbaks!

Hoppas det blir lite varmare här snart :)

Kolla gärna in min modeblogg, kram!

Reply
F

lite konstigt att du är en väldigt stor och känd bloggerska och har blogget i flera år och du har inte ens lärt dig om hur man försminskar storleken på dina bilder :P plus att du heller aldrig lärt dig att redigera dem heller. konstigt bara tycker jag, då bloggen faktiskt är en del av ditt jobb

Reply
Moa

Hej kenza! Jag funderar på att köpa en likadan trekantsbh, fast den i äppelgrön. Men vet inte riktigt hur jag ska matcha den, har du några tips? (:

Ps. Denna outfiten är jättesnygg, precis i min smak!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*