• header

Beställd

Beställde hem den här finfina klänningen från nastygal för några dagar sedan! Jag älskar ju klänningar som är lite längre baktill. Köpte ännu en idag inne på Stradivarius här i Sevilla, i en riktigt fin blålila färg. Kan gå ut och fota den imorgon och försöka lägga upp bilderna här om internetuppkopplingen vill samarbeta med mig. :)

 

70 Comments

charlotte

åh, så snygg! kolla in bloggen för dagens outfit och new in från staden. allt taget med mylove nikon d3100. pussar /c

Reply
Jonna

Om det tar lång tid att få över dina systemkamera bilder så ändra storleken på bilderna i kameran. Jag har fixat det på min kamera nu och jag har samma som dej :D

Reply
Erica Rosander

Hej Kenza!

Pröva att ladda upp bilderna i picnik.com och förminska bredden så bör det gå på nolltid att ladda upp bilderna här!

Bara ett litet tips! Hoppas du har det megabra <3

Reply
Linda Lind i Los Angeles

Jatte fin! Jag alskar ocksa klanningar som ar korta fram och langre dar bak. Kopte en jatte fin gra/bla forra veckan som jag bloggade om som liknar den du klickat hem jatte mycket.

Reply
sandra

Hej. Jag inte du ge nå bra tips på din blogg för bra basplagg att ha nu våren/sommaren. Tänkte vi som har en lite begränsad budget och vill ha lite nytt och snyggt. Du klär dig alltid så fint:)

Reply
maria

Hej alla glada =)

Fortvarande hoppas jag att många av er vill sluta svära i bloggarna och även i riktiga livet. Har ni märkt hur ofta och mycket nuförtiden man svär helatiden och hur dåligt det låter.

Jag kämpar och det går faktiskt bra med det, förut svor jag direkt om jag fick ont eller nått, ni vet hur det e..ba aj..och piiip…men nu har jag lite kvar att kämpa med, man är ju bara en människa, men det går=)och vad språket blir oerhört bättre när man pratar utan svordomar. Mycket snyggare ;)

Prova ni också i två dagar att inte säga ett endaste svärord, så märker ni hur ofta man säger dom tråkiga svärorden i olika former.

Kram på er alla och ha en Good Weekend :)

Reply
Celima

Hej! Jag undrar om du har några förslag där man kan köpa fina balklänningar och klackskor? :) tacksam för svar!

Reply
rebecca

Åh den var superfin!

Själv funderar jag att beställa från forever21 snart! Hittade lite fina saker på deras rea!

Kolla gärna in min modeblogg, kram!

Reply
Anne Sofie Hoel

Oioi Ladies :)

Sikke en och fin klänning.

En der kan sende mig et link til kjolen, så jeg kan købe den?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*