• header

ROUND 3

Haha, japp! Jag vet inte hur vi orkar, men hur ofta är jag här och hälsar på Mika i Spanien liksom? Nu har vi mumsat i oss tacos till middag (framför Skönheten & Odjuret, bästa!) och håller på och gör oss i ordning inför kvällen. Fast vi kört två dagar i rad redan så är jag så sjukt taggad! :)

Här får ni förresten se bild på världens största shots typ. Observera att det är INTE shotglas utan stora drinkglas haha! Fy…

Lite bilder från igår! Jag bytte till Converse sen.

76 Comments

Lotta

OMG vad söt din vän är:) Det är just ett sådant utseende som står sig över åren!

Reply
Anna

Det verkar som att det enda sättet för dig att ha roligt med dina kompisar är att festa. Trivs ni inte med varandra nyktra? Om jag inte hade träffat min bästa vän på flera månader så hade jag knappast slösat bort tiden med att vara berusad och sen bakfull.

Reply
tova

Tjahej! Kan du inte ta en sväng in till Madrid nu när du ändå är i Spanien? Massa folks här som vill träffa dig. Går i en svensk skola här nere och alla mina klasskompisar skulle också tycka de var helgrymt! Kram, hoppas du mår.

Reply
melisa

hej kenza!
jag undrar om du skulle kunna vara snäll och lägga upp en bättre bild på din tatuering med svalorna, som du har på din handled? jag ska göra en liknande tatuering men jag hittar inga fina motiv, tyckte om din så himla mycket!

skulle bli så himla tacksam!!

Reply
Hannah

Det här egentligen inget med inlägget att göra. Men du brukar ju ha en så kallad “stram hästsvans”. Jag undrar hur du får till den så sjuuukt snygg och stram? Använder du hårspray, vatten?

Tack på förhand! <3

Reply
susanna

Får jag fråga en sak, var lägger du dina skor när du har den där lilla väskan? Väldigt nyfiken! Brukar ha med mig en stor väska för att få plats med mina converse.. Haha

Reply
Rebecca

Wow vilka härliga bilder! Att ni har det så varmt! Sevilla är ju inte så långt under NYC i breddgrad… Jaja värmen bör vara här på riktigt om två veckor.. haha njut av semestern snygging! / Beccan

Reply
Tyra ♥

Hej Kenza!

En gång hade du de där assnygga neon spetsbehåarna till ett slappt linne. Har du några tips var du köpte det eller om du har några tips vart det kan finnas? Tack på förhand!

Kram! ♥
P.S Tack för en underbar blogg!

Reply
Juliana

Hi, Kenza)) I’m your constant reader from Russia! Could you answer the question, please)
You’re so slim girl and as I can see here, you don’t indulge in eating… Do you sit on a diet?

Reply
Tyra ♥

Hej!

Kan du skriva om de där neon behåarna och vad man ska ha till?
Tack! ♥

Kram!

Reply
Linnéa

Jag älskar den toppen!
Kan du inte skriva ett snabbt inlägg om dina favoritshopping hemsidor? Hade varit super. Ha det skoj i spanien!

Reply
Unni Lund+Olsen

Ååååå, ser ut til at dere har det kjempegøy!!! :-) Nyt ferien og kos dere! Herlig å være sammen med venner, man må bare nyte hvert minutt man har sammen. Kjempestor klem fra Paris!

Reply
Melissa

Din vän, Mika, är jätte söt (: Och du är självklart hur vacker som helst!
Åhh, nostalgisk jag blir nu… Skönheten & Odjuret ;p (=

Reply
Ellen :)

Bara för att alla andra kommenterar, kan väl jag också göra det. * Faller för grupptryck ;) *

Verkar ju rätt schysst där! :D Får man hänga med i resväskan nästa? ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*