• header

MYZZZZZKVÄLL

Idag har vi bara gått lite på stan & käkat massa mat. De har mozarellasticks på Burger King här, men inte fan har de väl det i Sverige? Eller har jag missat??? DÖR SÅ GOTT. Måste dit imorgon igen och äta det haha.

Vi är så sjukt slitna efter 3 galna partykvällar här i Sevilla så ikväll ska vi bara mysa här hemma hos Mika, titta på film och äta godis. Massor med pussar till er! ♥

143 Comments

Tina

Ja har ätit mozarella sticks här i sverige! Tror jag iallafall :S Haha, knasigt.

Superfin bild på dig! :) Kram<3

Reply
Amanda

Jopp ! De har det här i sverige fast på max ! <3

Kram ,

Ps . Kan inte du lägga upp en video på när du sjunger? :)

Reply
elin

Skulle inte du kunna göra en video om hur du brukar fixa ditt hår så där fint?^^

Reply
Josefine Sköld

Tjena !

Ska du till Gävles bloggfest på lördag? För dem säger att dem största bloggarna i Sverige ska komma på det? Jag får inspiration av din blogg så vore ju awesome om du kom till Gävle. Men är osäker för 2 brudar från Gävle håller detta event och det är inte många från Gävle som vet vilka dessa två är så vore ju skit kul om bloggare som man följer kunde komma :)

kram kram :)

Josse

Reply
Jenny

Jag såg nu i veckan att Ica sålde mozzarella sticks bland annat.. En hel stor påse, frysta som man själv lätt tillagar hemma:D Vid färdigrätterna låg dem på mitt Ica..

Reply
Carrooo

Mycket möjligt att BK i Sverige int ehar det.. när vi var i Turkiet i somras åt vi ofta på BK och de hade menyer inte Sverig ehar och beställde man största menyn fick man 1 liter läsk och massa pommes till :D det finns inte i sverige.. Dessutom var hamburgarna 25 gånger godar ei Turkiet än i Sverige..och kostade 40 kr istället för 70 som det gör här.. så nä, BK i utlandet är bättre än här för här är det MAX som gäller ;D

Reply
Matildaa

Hejsan, Jag är en tjej med många drömmar om att bli fotograf och Designer.
Jag undrar hur du gjorde för att bli designer?
Och hur blev du så stor i blogg världen?
Kram :-)

Reply
Malin

De hade de när jag jobbade där för fyra år sedan. Antar att de finns kvar…

Reply
MOA

Hej kenza! jag bara undra vilken storlek du har på dina nya shorts från Gina. Är de normala i stoleken och så? :) hade tänkt beställa ett par men tänkte sånt är ju bra och veta innan. Kram!

Reply
amanda

till att börja med har du en grym blogg! vet inte om dom säljer mozarella sticks på Burger King i Sverige men vet att dom gör det på Sibylla i alla fall! Riktigt grymt goda är dom där!

Reply
Zarah-Lou

Börja gå till Max, Kenza! ;)

Bästa dipparna, mozzarellasticks, bästa burgarna och deras crispy chicken salad is to die for! ;D

Reply
n

haha alla har sagt det redan, men ja, det finns i Sverige. Gott som fan är det också!

Reply
Mikaela

Hur får du sånna perfekta lockar?!?!?!? Lockar du dom varje dag eller är det dina naturliga lockar?!?!? TACKSAM FÖR SVAR!

Reply
Elin

På Burger King vet jag inte, men Max har väl haft det i hur många år som helst typ… haha :)

Reply
linnea

Skrivet i Tyras blogg, kan ju vara något att tänka på!

Postat av: “en tjej som mår som du”
Hej Tyra!

Jag tycker detta var viktigt att du tog upp för jag är en utav de tjejerna som du beskriver, som läser bloggar och tror att alla bloggare har ett perfekt liv.

Jag läste ett antal bloggar ett tag, följde varje dag, bland annat Kenzas och Fokis.
Gud vilka tjejer! De har allt! Perfekta liv, mycket pengar, perfekra förhållanden, reser jorden runt, gör massor med roliga saker, perfekta vänner osv.
Jag mådde så himla dåligt efter att ha följt dom ett tag. Jag kände liksom, varför bråkar jag och min pojkvän ibland? Varför är inte han som Kenzas pojkvän? Varför mår jag dåligt ibland och aldrig de?
Det värsta av allt var att jag tycker min pojkvän egentligen är världens bästa och att må dåligt ibland, vem gör inte det?
Men allt förändras när man läser flera bloggar och följer dom.

Jag var nästan beroende av att läsa dessa bloggar ett tag, jag tyckte ju att mitt liv var så tråkigt till skillnad från deras.
Det var svårt att sluta, jag blir fortfarande lockad att gå in och läsa ibland, och när jag gör det, möts jag av sådan onormal perfektion att jag mår dåligt över mitt liv igen.

Det jag skrivit ovan är bara en liten del av hur jag känt när jag läst vissa bloggar. Det är svårt att egentligen förklara hur dåligt man kan må utav det. Nu för tiden är din blogg den ända jag läser regelbundet, men ibland undrar jag hur du hinner med allt i ditt liv!

Tack för att du tog upp detta i din blogg.

2012-03-25 @ 6:50 pm

Reply
Elah breezy

Vackraste som finns , älskar DIG massor !
Du är så vacker hihi , önska jag såg ut som du min förebild !! <3
Önskar dig all lycka ! <3

Reply
Fanny

Jag fullkomligt älskar din klädstil!
Om du inte har något emot detta så har jag en fråga som jag verkligen skulle uppskatta om du svarade på: Hur gjorde du så att det kom så många besökare till din blogg??

<3<3<3

Reply
Linda Lind I Los Angeles

Ah vad jag saknar Max nu efter Allas kommentarer… Blir nog en svang till In N Out som ar det stallet som liknar Max mest har i LA trots allt. :)

Reply
Sofia

Testa favoritkorg på Jensens böfhus, då finns det mozzarellasticks och jättegoda crispy hotwings

Reply
Elin

Sjukt fin är du, alldeles perfekt!
Men jag har en fråga :)
Finns din USA bikini atta köpa någon stans? MÅSTE bara ha en, tacksam för svar!!

Reply
Arlene

Sibylla! Eller Gustafs som det så fint hetat, där kan man hitta mozarella sticks :)

Reply
Elsa

shhiiet va snygg du ee ! <3 du e en sån där man bara vill hoppa in i datorn till och krama om <3 pusss världens bäästa bloggerska ;))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*