• header

26e mars 2012 – i Spanien

Hola!

Jag lyckades få upp några förminskade bilder från partykvällen i lördags! De blir sämre i kvalité men det får duga. Och det var ju tredje partykvällen i rad så vi såg så sjukt slitna ut haha…

Just nu håller jag på och gör mig i ordning. Ska strax dra iväg och möta upp Mika! Hon är i skolan men slutar snart så då ska vi ses på stan, käka tapas och shoppa. Det är underbart väder idag också så kanske vi sätter oss och solar någonstans. :)

Jag tar med mig systemkameran och fotar lite idag! Puss ♥

I lördags! Tjejerna är två tyska tjejer som Mika pluggar tillsammans med. Fyfan vad de har fått höra mig och Mika (fulla och glada) sjunga vrååååla Tokio Hotel’s tyska låtar haha :)

42 Comments

johanna & lina - magaluf

Fina kläder du har :) sötast av alla tjejerna as usual!

En rolig träningsblogg där vi peppar varandra att äta nyttigt, träna och tagga till inför sommaren 2012 – fitformagaluf.blogg.se !

Reply
Anna

Haha! Jag har dock hört att många tyskar inte gillar Tokio Hotel? Var själv ett jäääättefan för typ två år sedan och nu har jag nårra tyska kompisar men alla dem säger att Tokio Hotel inte är särskilt populära haha? :)

Reply
Josefiiinaaa

tror alla fattat nu att bilderna blir sämre valitè när du förminskar dom!!!

Reply
SARA'S HEMLIGHETER

Hej! I min blogg skriver jag anonymt om mitt liv och saker jag varit med om, med målet att nå ut till andra i samma situation. Jag skriver bland annat om hur jag som trettonåring blev våldtagen av en person som stod mig väldigt nära.. Förlåt om du inte gillar sånahär kommentarer, men det skulle betyda mycket för mig om du kikade in på min blogg! Kram :)

Reply
menime

hahah men åååh palla att du säger att du ser sliten ut. så jävla onödigt när du vet att du ser snygg ut ändå :(

Reply
lisa

du är så himmla fin kenza,!
läs gjärna min blogg , jag hade blivit jätte glad!!!
jag vet jag vet du får sånna här länkar hela tiden ,, men :)
kramar Lisa ♥

Reply
Maja

I love your shirt, Kenza!
You’re one of the few that can look so stunning wearing sneakers and such a casual outfit! ;)

inwithdnew.blogspot.com

Reply
sofie

hej, har beslutsångest inför konfirmationen.. vilken klänning ska jag köpa?! Snälla kan inte du lägga upp lite tips på klänningar till det? =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*