• header

En dag på stan

Idag har vi hängt på stan här i Sevilla! Knallat runt, ätit tapas & shoppat. Jag hittade en massa fint inne på Zara, de har rätt mycket större utbud här än hemma. Köpte även ett nytt mobilskal till min iPhone som ni ser på bilden nedan! Lite färg är aldrig fel. :D

Efter att vi gått runt i flera timmar slog vi oss ned vid floden i någon timma, pratade och bara njöt av solen. Det har varit väldigt varmt idag (tänk svensk sommarvärme) men ändå går de flesta runt med långbyxor och jacka. Med tanke på att de har över 40 grader på sommaren så är väl 26 grader bara tidig vår för dem haha.

Imorgon åker jag hem så ikväll har vi planerat in en romantisk middag på restaurang! ♥

Lite bilder från idag

137 Comments

Fanny

Åh vad fina bider! :D Längtar så till sommaren kommer hit också..

Kika gärna in på min blogg, pussar! :)

Reply
emca

Ojojoj. Du verkar ha det helt underbart! Vill åka till Sevilla genast när jag ser de här härliga bilderna :) Håller med om att Zaras utbud är bra mycket bättre i Spanien! Vart är dina snygga jeansshorts ifrån? Kramis

Reply
nina

love the pictures made with your new camera, cuz the atmosphere is so much clearer! Curious for th eclothes and love the case!
Te last picture is so cool haha, with your tattoos!

Reply
Milla

Det ser ut som att ni har det helt underbart! Sverige (Nyköping i alla fall) har erbjudit rätt grått väder större delen av dagen, så lite avis blir jag allt på shorts och linne-väder :)

Reply
Natalie

ja fyfan vad det ser härligt ut!!! Vill bara byta liv med dig, iaf garderoben och dina kunskaper om smink, hår och kläder! Åh bästa älskade KEnza, hoppas du haft en bra semester nU! Puss

Reply
cissi

Fint. Du vet inte om det går att få tag på det mobilfodralet i sverige? Undrar också vad du har för nagellack på bilderna, gillar den färgen mycket! Kram

Reply
Linnea.

Vilka härliga bilder Kenza! Du ska veta att vi sitter här och är avundsjuka..
Älskar kombon med linnet och shortsen!

Reply
J

Hur fan kan du handla på Zara och stöda dom i deras mobbning mot personalen? Har du inte sett “uppdrag granskning”? Absolut värt att kolla in..

Reply
Kristìn

Du har så snygga tattueringar, kan du inte skriva lite om dom, vart och varför du tog dom och visa alla du har? :)

Reply
Therese

Vilken storlek har du på dina converse? Och vilken storlek har du annars? Tacksam för svar! :)

Reply
Lilly

Alltså nu måste jag få veta! Vad står egentligen det där C:et som du har tattuerat på handleden för? Blir så nyfiken varje gång! :D

Reply
karin

gud vad fin du är kenza!!! älskar din blogg och DINA KLÄDER!!, TO DIE FOR!! :)

puss på dig kenza och hoppas du har det bra i spanien!

Reply
Philippé

Vilket fint mobilskal! Jag såg massor av sådana när jag var i Thailand, där kostade dem nästan ingenting, typ 10 kronor. Hur mycket kostade ditt nya mobilskal? Kram!

Reply
N

VILL VERKLIGEN ATT DU TAR ÅT DIG UTAV DENNA KOMMENTAR: Du är så sjuuuuuukt fin asså det är heelt otroligt, och det bästa är att du är helt naturlig. Inga sillisar eller någon botox, du bara är vacker. Din personlighet är inte ytlig, snobbig eller dryg utan du är rolig, bjuder på dig själv och verkar vara världens snällaste kompis. Jag har följt din blogg så länge och jag kommer vara den sista som slutar läsa den. DU ÄR GRYM!!

Reply
tja

Har du hört om Zaras dåliga jobbförhållanden i Sv och i andra länder? Uppdrag granskning sände det, kanske inte borde bli så stolt över att köpa därifrån.

Reply
Sara

Haha spanjorerna fick sig nog ett gott skratt när de såg dig med så lite kläder såhär tidigt på året :-)

Reply
lherregud

någon ny grej med att bara posta bilder med halva ditt ansikte? Väx upp..

Reply
Johanna

Haha, jag var nyss i Barcelona och där köpte jag också det där skalet! ser precis likadant ut, jag köpte mitt inne på blanco :)

Reply
Alex och emmy loves kenza!

Hej kenza, finaste människa levande på jorden!
Ville bara se om du bara kunde tex komentera våran blogg skulle vi verkligen dö på riktigt , eller om du bara kunde länka oss i slutet av ett inlägg ? bara några knapptryck!
Skulle verkligen bli överlycklig för vi är ju nystartade :) och skulle bli roligare och uppdatera med en länkning på din blogg:D VI VERKLIGEN ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT!
Kram

Reply
Julia

shit, vilket snyggt linne!

Kika gärna in på min blogg.
Jag skriver om min vardag, mode och mycket rolig insperation. Släng gärna in en kommentar, puss :)

Reply
Tessan

Hej!
Jag bor i Sevilla sen 9 år tillbaka och ja, det är bara tidig vår här, det blir upp till 50 grader på sommaren. Dessutom så tycker Spanjorerna att alla turister som går omkring i sommarkläder nu är jätte konstiga :)
Kram

Reply
Sara

Du passar bättre i rockig stil, gillar dina bilder bättre då. Kika gärna in hos mig på sarajohannaelin.se

Reply
Ellen

Gillar verkligen alla nya fina bilder du tar med din systemkamera! Riktigt bra inköp för oss läsare ;)

Reply
D

Snälla kenza du som har en sån stor blogg, försök bojkotta zara,deras personal blir trakasserad enligt UG(titta åtminstone på svtplay/uppdraggranskning, om zaras behandling av sina anställda) kram

Reply
Emily

Vilket fint väder!! Måste säga att det var kyligt i stockholm idag trots lite sol som tittade fram på dagen

Reply
Malin

Snälla Kenza, läs mitt meddelande som jag skickade till dig! det är grymt viktigt, och jag hoppas att du vill hjälpa till att sprida!! <3

Reply
Nyfiken i struten

Hej Kenza!
Jag (och säkert många fler) är väldigt nyfiken på varför det bara blev en säsong av Kenza och Tyra-show, trots att det var så framgångsrikt som du till exempel skriver här i om-dig-spalten på bloggen.
Stämmer det att samarbetet avbröts med dig och Tyra för att ni var “svåra att samarbeta med”?
Berätta gärna mer och din version av det hela!
http://bloggbrus.se/tyra-med-i-efterlyst/

Reply
Sara

Zara var ju med i uppdrag granskning nu, det programmet borde du verkligen se Kenza! de behandlar sina anställda som total SKIT. Du borde ta upp det i din blogg tycker jag, för du når ju ut till så många :) jag vet att du handlar därifrån ofta, men om du ser det repotaget (finns på SVT’s hemsida) tänker du säkert om. De nämner tillochmed din blogg i programmet och zoomar in ett inlägg där du skriver att du just handlat på Zara…

Reply
Johanna

Hej :D vart har du köpt ditt linne?? Det svarta med dödskallen på, Det är sååååå snyggt!! och tack för en super bra blogg!

Reply
Lovisa

Vad härligt du verkar ha det!! Älskar din blogg och du är så himmla fin

Besök gärna min också :-)

Lovisagrandin.blogg.se

Reply
Zarah

Du som har sa perfekta ben, hur gor du for att undvika inatvaxta harstran efter rakning/vaxning?

Nagon som har bra tips?

Tack tack.

Reply
Lorena1806

Hello!!!! Te sigo desde España!!! Me hace mucha ilusión que estés por aquí!! Si vas a Madrid avisame que quiero conocerte!

Me gusta mucho tu blog!!

Muaaaaa

Reply
Sara

Liknande skal kan du hitta på designskins.se – man bestämmer själv exakt hur man vill att det ska se ut!

Reply
Mändy

Alltså, det spelar verkligen ingen roll vad du sätter på dig för kläder, du är ALLTID lika snygg för det endå, herregud!!

Reply
Carlota

Hi Kenza, my name is Carlota and I’m from Spain, as well as Mika haha, I read your blog everyday!
I don’t know if you really gonna read this comment, but I want to ask you where did you buy this iPhone case, because I’ve got a case but it broke yesterday, and I want another one, and yours look so nice!

Please Kenza help me hahaha if you could answer me in my blog or, or wherever, I will love you hahaha

Reply
Lotte Gold

hey my name is lotte and i’m from Germany. I really love your blog, you’re so pretty! And because of you i made my own Blog.

Check it out please!
kiss, lottegold.blogspot.com

Reply
Felicia Murad

Undrar om du alltid rakar dina ben eller om du vaxar, för på mina ben blir det prickigt för jag rakar så undrar om du med rakar?

Reply
jessica

hej Kenza!
älskar verkligen din tatuering du har på innerarmen, vet du vad typsnittet heter?

kram jess

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*