• header

Ha en underbar dag!

Nu sticker jag iväg till stan och möter upp Mika som precis slutat plugget. Vi ska som sagt äta mat och shoppa! De har grymt bra butiker här i Sevilla, bland annat de butikerna jag älskar att shoppa i (typ Bershka & Stradivarius) när jag är i andra europeiska städer. :)

Ha en underbar dag! Vi hörs sen! ♥

71 Comments

Ona

Oooh Bershka och Stradi, hääärligaste butikerna :D Måst ta en sväng till Spaninen och shoppa jag också haha :D Hoppas ni har det fint där!

Reply
emma åberg

hej du är så himla fin så det är sjukt och detsamma om dina kläder och jag ska på en jätte viktig fest och undrade om du kan säga nån affär med as snygga klänningar..<33

Reply
Nina

Oh how I love Berschka and Stradivarius as well. Great shops! So jealous of you being in Seville, but you deserve it. So i’m not jealous in a nasty way, but in a fun, kind way haha

Reply
Ida

jag shoppade riktigt mycket inne på stradivarius när jag var i Spanien ! riktigt snygga kläder där :)

Reply
Anna

Hej! Din hy ser ju alltid helt perfekt ut, kan du inte ha ett inlägg om vad du använder för smink och vilka hudvårdsprodukter du använder? Skulle vara kul och bra att läsa :)

Reply
Erica

Hej kenza! jag vill först bara säga att du har världens bästa blogg!;)♥ sjukt söt är du också! Men nu har jag en fråga till dig, jag ska åka till Turkiet till Alanya om några veckor och jag undrar om du har några bra tips på saker man ska passa på att köpa där och om det är något man ska tänka på när man åker till södern, du som har rest så mycket borde ju veta det;) Är sjukt tacksam för svar! Puss♥

Reply
clara

åh älska bershka! shoppade på det i italien tredje gången jag var där, världens sötaste klänning hittade man där!!! :D

Reply
fast leser

jeg er en fast leser fra norge. du er helt nydelig, er det mulig å være så pen som deg? jeg klikker innom bloggen din flere ganger daglig. jeg lurte på om du kan lage sminkevideo? jeg har prøvd å sminke meg som deg flere ganger, men mislykkes alltid. hadde vært kjempe glad om du kunne lage en sminkevideo hvor du viser hva du gjør med øynene og hvordan du påfører mascara og øyenskygge! jeg ber deg vær så snill, laaag sminkevideeoo!!!!! jeg trenger tips for jeg skal på bryllups festen til fetteren min og vil gjerne sminke meg som deg! vær så snill og lag sminkevideo <3
loveyou Kenza!!! <3

Reply
Sara

Hej jag älskar din blogg den är så fin men jag har en fråga, har det hänt något mellan dig och din pojkvän?
kram

Reply
Siri♥

Hej! Hoppas du hittar något fint ;)
Jag undrar om du kan göra ett inlägg där du förklarar hur du sminkar dig, speciellt ögonfransarna! Hur söt som helst!

Puss

Reply
Lisa

Jag har precis startat upp min blogg, så har inte riktigt kommit igång än. Men ta gärna en titt och säg gärna vad du tycker!

– en blogg om en 16-årig tjej som tar en dag i taget.

Reply
Linn

Hej Kenza! Vad brukar du ha för jeansjacka? Jag har letat efter en LEE, såg att det finns en del fina på tradera.. hade varit kul att veta om du har nåt tips.

Reply
Rigat

Snygg Kenza!!
Btw, besök min blogg och kommentera gärna! Har precis gjort en ny och skulle va kul om några besökte och kommenterade! :)

Reply
SARA'S HEMLIGHETER

Hej! I min blogg skriver jag anonymt om mitt liv och saker jag varit med om, med målet att nå ut till andra i samma situation. Jag skriver bland annat om hur jag som trettonåring blev våldtagen av en person som stod mig väldigt nära.. Förlåt om du inte gillar sånahär kommentarer, men det skulle betyda mycket för mig om du kikade in på min blogg! Kram :)

Reply
Ina

Ja du är skitsnygg men varför måste du sitta så där på varenda bild , nästan som att du är nödig??? Varför ska dina ben/rumpa synas på just denna bild??? Sluta gör till dig så jävla mycket hela tiden!

Reply
Veronica

Brukar också alltid shoppa på Bershka och Stradivarius när jag är i andra europeiska städer! Massa snygga kläder till sjukt bra priser ju! :)) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*