• header

Hemma i älskade Stockholm

Nu är jag tillbaka i Sverige! Blev alldeles varm om hjärtat när vi började landningen och jag såg min vackra stad igen. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar den här staden!

Nu ska jag hoppa av Arlanda express och pussa ihjäl min pojkvän som står här och väntar. :)

20120327-212436.jpg

En bild från en av utekvällarna i Spanien

51 Comments

Iman

Hej kenza kan inte du sänka priset på ditt jacka så att man kan köpa den. Tycker det är svin dyrt måste vänta 3 månader för att kunna samla min studie pengar för att kunna köpa den. Kan inte du fixa rabbat så att jag kan köpa den biligt? Det skulle bli jätte snällt av dig och det finns andra tjejer som inte har råd fast vill jätte gärna ha just din jacka. Älskar din blogg har alltid gillat din blogg, önskar att jag kunde vara 18 kunna jobba som dig kunna tjäna pengar.

Reply
Kia

Hej,sry men kan du nångång Visa en bild av din pojkvän,sry om fu inte Ville ele du redan har gjort det,men dä har ja inte kollat noga uran Bara tänkt att det var en vän.
Älskar din blogg,ja e från finland o du har många läsare här!

Reply
Jenny

kan du slänga upp lite bilder, och tips på outfits som sku va snyggt med knallrosa läppar?! :)
Nått vardagligt och även festligt TACK!!
Älskar din blogg <3

Reply
Carolin

Hittar verkligen inte dina snygga jackor någonstans i Finland. Kollade var de skulle säljas men de i affären visste inte ens att de fanns :/ Super tråkigt..

Reply
Hannah

Hallå Kenza. :)
Först vill jag bara säga att jag tycker både din blogg och du är fantastiska!!!
Sen undrar jag om du inte kunde göra ett inlägg om lite basplagg du tycker en tjej inte klarar sig utan. Du har en sådan fantastisk stil och nu när jag ändrat vikt och storlek och behöver köpa en ny gaderob skulle det vara bra med lite tips. :) kanske även några tips på lite mer fancy kläder som kan användas till utgång eller så.
Du är bra i alla fall! Heja dig!!
Kram!

Reply
maine

så utrolig fine dere er sammen, du og din venninne. :) bestilte jakken din i dag forresten, håper den passer og er normal i størrelsen bare….

Reply
jessica

Hej, jag älskar din blogg o din klädstil <3<3 jag har precis nyligen börjat min egen blog och jag kan int vänta på att skriva mera* :) jag skulle vara väldigt tacksam om du skulle kunna ge tips o titta på min blog, ja vet att de flesta frågar dig den här frågan men alltid kan man försöka o hoppas på att du kontaktar mig :)

Reply
anonym

Hej Kenza! Jag tycker inte du ska skynda dig med körkortet:) Man behöver ju inte det när man bor i Stockholm (storstad över huvutaget)eftersom det går så bra med bussar,taxi,tunnelbana osv. Dessutom är biltrafik väldigt farlig i dag. Ha en bra dag!!

Reply
Linnéa

hej jag har en liten random fråga här , om någon skulle ringa dig eller mejla dig om du skulle vilja vara med i let’s dance, vad skulle du ha svarat?
bwt skit fin blogg! :)<3

Reply
Rebecca

Å jag saknar verkligen Stockholm. Känner verkligen att det är MIN stad! New York City och Manhattan i all sin ära, men STHLM är bäst. Känns skumt att inte varit där på tre månader… SNygg är du K! / Beccan

Reply
Ida

Alltid skönt att komma hem, få sova i sin egen säng – och träffa sina fina som längtat efter en! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*