• header

28e mars 2012

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Jag mår prima! Tog sovmorgon till klockan tio och gjorde sedan i ordning en god omelett. Nu sitter jag och jobbar lite framför Förhäxad. :)

Det var så himla mysigt att komma hem igår, till min älskade pojkvän. Det finns så mycket kärlek inom mig till den här mannen att jag inte vet vad jag ska göra av den. Varenda dag tänker jag på hur lyckligt lottad & tacksam jag är som har honom. Självklart har vi ibland små svackor som många andra par, men sådana behövs ibland för att man ska kunna uppskatta det fina man har ihop. Och nu känner jag mig mer kär än någonsin. Min fina. ♥

Min stiliga prins. Han får agera modell när jag ställer in inställningarna på kameran haha :)

71 Comments

iidus

Hey Kenza :)
Måste säga att jag älskar att läsa din blogg :) får massor av bra tips!!

Har en liten hund fråga. Har precis blivigt mamma till en liten chinese crested valp :) hihi ( super söt )
Du som har en lite hund, hur ofta ska man mata & rasta hunden ibörjan ?? :) fick hem han igår, 10 veckor gammal.
Mvh ida

Reply
Julia

Hej Kenza!

Först, älskar din blogg och läser den, vare dag:)
Och nu ville ja bara komentera för att säga hur glad jag är för din skull att du har din pojkvän. Jag har själv Inge pojkvän, aldrig haft heller (väldigt randome info…) men är en hopplös romantiker och älskar att se kärlek!:) hehe
Man kan verkligen se, bara genom bloggen hur mkt ni älskar varandra, ville bara säga att jag är riktigt glad för din, och eran skull:)
Kram, Julia

Reply
M

Han är alltid snyggt klädd! :)

Jag har för mig att han sysslar med kampsport, och jag undrar hur det känns för dig som närstående när han går en match? Exempelvis om han börjar blöda eller något..
Jag skulle tycka att det var jättehemskt och kanske börja gråta, och det vill man ju inte heller göra för man ska ju heja på sin kille. Hur gör du?

Reply
Mischa

Härligt att ni fortfarande är så kära!! Jag är säker på att du förtjänar han lika mkt som han förtjänar dig!! May it last forever <3

Reply
Nadja

Man ska verkligen vara rädd om det man har! Jag har varit tillsammans med min man i 12 år och ja ibland är de sjukt tungt men oj va de är värt allt slit när man kommer ur de dåliga perioderna <3

Reply
nina

It’s so incredibly cute how much you love eachother. I think that is a very underrated thing, loving couples.(L)

Reply
hilda

är det du som klär honom? :D det var fina kläder! nästan lite för fina för att en kille ska ha valt ut dem…. haha :)

Reply
sarah

Kan du inte säga vad du har för inställningar? typ skriva bländare, iso och slutartid under varje bild du lägger upp? :D

Reply
hanna

Kärlek är fantastiskt! det glädjer mig att ni har det bra. Man ska vara så tacksam för andras lycka, trots att mitt 9 månader långa förhållande nyligen tog slut, känner jag bara mig glad för andras fortsatta besvarade kärlek. Det är fint!

Reply
l

Nee men det sade du åxå när du var ihop med Anthony och Teo! Hoppas att Aleks är bättre !

Reply
Sara

Hej Kenza :) tänkte fråga vart har din pojkvän köpt sin svarta kappa? Tänkte köpa nåt sånt till min pojkväns födelsedag!!!
Tack så snälla fina Kenza :*

Reply
olivia

Jag vet att du har sagt det, men kommer inte ihåg!
Vilken kamera har du?!
vill köpa en ny, och din verkar bra.

Reply
Ida

Finally! Et bilde av din kjæreste hvor han ikke ser ut som en ape ;) haha. Lykke til på kjøretimen!

Reply
ida

Enligt din blogg är ju allting alltid så bra! Hade varit kul att läsa när allt inte är sååå bra oxå….det hade gjort din blogg ännu bättre! Nu känns den som att ditt liv är för bra för att vara sant typ. Inte verklighetstroget liksom.
Förstår om ni har svackor om du nu är så omogen och festar jämt med kompisar. Säger mig inte veta att det är det. Kan lika väl vara nåt med honom. Och alla har svackor. Men han är nog mer mogen än dig. Ni passar fortfarande perfekt så hoppas ni håller ihop! I bland får man ge upp sitt fest och kompisliv lite om mna träffar den rätte tidigt. Det är det värt!!

Reply
Melissa

Han ser verkligen charmig ut där! (= Älska beret:en ( heter det så? Haha ). Vill fan själv ha en sån, höhö. xD

Reply
rebecca

Vad fint! Snygg jacka hade han verkligen! Och det är sant det du skriver! :)

Kolla gärna in min modeblogg där jag lägger upp outfits!!! <3

Reply
patricia

Visst är kärlek underbart även om den har sina svackor!!
btw, älskar din blogg :D

Reply
SOFIE

snälla kan du inte skriva vilka inställningar du ställer in? :D tycker det blir as bra bilder nu med den nya kameran! du är jätteduktig!

Reply
Mickies

Jag känner som du med min sambo. Kan inte låta bli att tänka om det verkligen ska vara såhär att jag blir mer och mer kär för varje dag. Och som du skriver så kommer det en liten svacka då och då men det stärker bara. Underbart att vara såhär kär! Det smittar av sig också tycker jag :) För nu när jag läste detta så blev jag helt varm i hjärtat när jag tänkte på min pojkvän!

Vi har det bra vi ;D
Kram

Reply
Isabella

Ni är så fina tillsammans! Önskar er all lycka och kärlek! Älskar när du skriver om sånt här här och där ibland! Väldigt kul att läsa för man blir så glad av att någon har hittat den personen som man vill dela allt med!
Önskar er det bästa! :)

Reply
sara

Hej kenza, ville bara kommentera och säga att vad jag blev när du delade med dig lite mer personligt i din text på de här inlägget. Syftar på delen där du säger att ni haft era svackor. Vet att du inte gillar att dela med dig personliga händelser, något som är väldigt förståeligt. Men bara den lilla biten, att du delade Me dig de gör så man känner att man lär känna en ny sida av dig. Så tack i alla fall, från ett troget fan sedan länge!:D

Reply
Ebba

kan du inte säga vad du har för inställningar ? :) superduperfina bilder !! kramkram

Reply
Dixi Wonderland

Är så glad för din skull, eller eran skull får man kanske skriva? ;D Jag har ju snart varit tillsammans med min fina i 4 år och det känns underbart att redan känna att man har hittat rätt och slipper allt som har med dejta att göra :D

Reply
Ulrica

Åh “gubbkeps”! Det är typ det snyggaste jag vet på killar. Min kille får alltid lite extra kärlek när han har sin på sig… haha.

Reply
m

Ni är så gulliga ihop! :D Hur lyckas ni vara så mykära och gulliga efter flera år tillsammans? har ni några hemliga knep ? :D

Reply
sofia

Alltså, måste bara säga att jag tycker han liknar Booth i Bones skitmycket på den här bilden haha! Och du är faktiskt duktig på att fota :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*