• header

Tacos

OK, jag är verkligen beroende av tacos haha. Äter det typ 2 gånger i veckan, så jävla gott. Speciellt när man blandar i lite bönor i köttfärsen också! Vi står just nu i köket och lagar maten och senare ikväll ska vi mysa framför en film.

Här är en bild jag tog på mig och Mani när vi busade i sängen för en liten stund sedan. Gissa om han är glad över att jag är hemma igen! Och jag saknade ihjäl mig efter honom i helgen.. :)

71 Comments

saga

Jag känner igen mig…jag är också tacos beroende haha!!!
Vilken fin bild på er två!!!
Kram Saga ;D

Reply
Ronja

Låter mysigt det där! Själv pluggar man konst som en galning.

Tänkte bara fråga, vad använder du för locktång? (om du nu gör det)

Jag har ungefär samma hårtyp som du men lockarna bli gärna ojämna ibland och jag vill köpa en ny bra plattång/locktång.

Du skulle kunna göra ett inlägg av det?

Kram

Reply
shilan

hej du har så himla vacker blogg ok du har världens gulligaste hund har du någon gång tagit en blogg paus?
kramar shilan<3<3

Reply
rebecca

Jag älskar också tacos! Måste äta det i helgen känner jag! :D

Kolla gärna in min modeblogg där jag lägger upp outfits!

Reply
Emilia

Hej! Jag är helt beroende av din blogg asså! Du fattar inte hur mkt jag älskar dig o bloggen asså! Jag kan knappt förstå att jag skriver en kommentar till dig, för mig är du en jätte kändis!
Jag tycker att du är jätte gullig o söt, dina kläder är som en dröm.
Kram från mig! Kolla gärna in min blogg, bloggen är inte bäst men jag e ju bara 12 liksom…..men när jag blir äldre vill jag med ha en sånhär blogg, typ som en jobb!
Kram från mej! <3 <3

Reply
Elin

Fullkomligt ÄÄÄÄLSKAR tacos också och när vi har gjort det så äter jag det flera dagar i sträck, lovar. Kommer leva på det sen när jag flyttar hemifrån…. haha, lätt att jag skulle kunna göra det.

Reply
erika

missade du uppdrag granskning om zara? hade varit intressant om du gav en kommentar, då du även din blogg visades i programmet…

Reply
hannah

har undrat huuur länge som helst nu och vill gärna ha svar..
vilken storlek har kenza i sin jofama by kenza skinnjacka 3?

Reply
Anamaria

Hi,Kenza!I’m a girl from Romania and I loooooove <3 your blog!Unfortunately,I can't understand what are you writing because I don't speak your language:| so,can you write in English too? Thank you! You are amazing! xoxo

Reply
Ida

Vem är inte tokig i tacos? Så jäkla gott ju! Och så går det att variera i all oändlighet typ, om man nu skulle tröttna ;)

Förstår att mani saknar dig, du skulle se mina katter när jag varit borta… <3

Reply
Vick

Man kan krydda färsen med curry också och ha till skivad banan, ananas, jordnötter och mangochutney :)

Reply
caroline

kenza, så himla vacker ! snälla kan du inte svara på dehär ! skulle bli såååå överlycklig : har du varit i turkiet? och gjorde du dem där shortsen med nitar på? puss och kram kära kenza <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*