• header

Pluggar

Eh okej, plugga.. Hur gör man? Fan jag har inte pluggat sedan jag tog studenten för nästan 3 år sedan. Jag har typ glömt bort hur man gör, haha. Jag har gott om tid på mig att lära mig hela teorin för jag har många körlektioner kvar, men jag vill ändå börja i tid så att det räcker med att plugga lite varje dag (att sitta i flera timmar och läsa funkar inte för mig).

Jag har körlektioner nu varannan dag typ så innan sommaren har jag lovat mig själv att jag har körkort! :)

Sedan ska jag köpa mig en bil (vilken? hjälp mig!) och så ska jag och tjejorna bila runt lite i sommar. Roadtrip!

Här sitter jag och posar med en bok. Helt normalt!

169 Comments

anna

köp en toyota prius så slipper du att din bil går sönder, plus att du spar bensin pengar nu när det är så dyrt med bensin.. bra för miljön också! världens bästa och kanske säkraste bil.

Reply
elin

Sånt där beror ju på hur svårt du har att memorera i skallen. Jag tycker det mesta är självklart att man inte behöver lära sig genom en bok, genom att köra lär man sig ju i alla fall minst hälften av teorin.. Sen är det ju siffor och olika tryck osv att memorera (sjukt tråkigt..), jag läste hela boken två ggr dagen innan teoriprovet, innan dess hade jag inte öppnat den :P Skulle ändå inte ha kommit ihåg det om jag hade läst det alldeles för långt innan. Det mesta är ju faktiskt inte kunskap man behöver. Lycka till med körkortet i alla fall och fasiken vad kul med roadtrip! Ska också försöka mig på det i sommar! :D

Reply
Lisa

Åh vill också ha körkort, är redan i full gång men får vänta tills januari då jag fyller 18 för att kunna ta! ;D

Reply
Carolin :)

Jag tog mitt körkort för mindre än 4 månader sen, och det som verkligen räddade mig på teorin är dataprogrammet Bonniers Trafikskola! Världens bästa! Är typ som ett dataspel där du får spela olika situationer och lär dem om den och sedan får frågor i slutet.
Programmet läser i stort sett upp boken för dig och så får su SE allt i bilder och inte bara text :)
Kände bara att jag måste dela med mig av det här. Lycka till!

Reply
Audi

Kör på en AUDI! Typ A6 eller A4?? I lite nyare årsmodell, ofta bra kvalité, hållbara och snygga bilar :)

Reply
emmaDenna

Tog en intensivkurs i somras, men hade läst boken typ 20 ggr alltså skummat under ca fem år haha! Sjukt seg! Men en intensivkurs var det rätta för mig! Klarade uppskrivningen direkt men körde upp två ggr innan jag klarade det! Mitt tips är att använda dator sen plugga i boken på det man inte missar på datorn! Sen är sammanfattningarna i boken bra! Tänk logiskt och försök “tänka teorin” när du kör, så det blir en helhet! Kram lycka till!

Reply
Kristin

Det enda du behöver plugga in från boken är olika regler om vikter på personbil/last/tung last och så vidare, även regler för när man måste använda vinterdäck.
ALLT annat är bara sunt förnuft och logiska saker som du måste kunna för att köra bil. Alltså alla trafikregler osv.

Kör igenom frågorna på datorn och övningskör mycket så kommer du klara det. Att sitta och råplugga teoriboken är bara onödigt.

Reply
Marie

Mitt bästa tips är att göra quizen som de har på körskolan finns också som program som man kan köpa. Då lär man sig fortast tycker jag iaf.

Reply
Veronica

Själv har jag en mercedes benz A160 -2010 :)
En bra bil som ser liten ut men är stor invändigt, och en tjejig bil om jag får säga det själv ;)
Rekommenderar starkt Merca!

Reply
Madde

jag håller med på att plugga till körkort och satsar med på att ha körkort till sommaren, gud va svårt det är att lära sig vissa saker. Fattar ingenting med saker som har med bilen att göra t.e.x :/

Lycka till!

Reply
Amanda

Bästa tipset är klart att strunta i att läsa i boken och göra MASSOR (verkligen massormassormassor) med internettest! Det du har fel på testen slår du upp och skriver ner. Sen gör du om det! MASSOR med gånger! Teorin tog 4 dagar för mig att plugga in på detta sättet! Lycka till! :D

Reply
inaaaa

Hej Kenza! Jag klarade mitt körkort för drygt en månad sen, jag började också med teorin tidigt, tack och lov för det behövs verkligen! Ett tips till dig är att skaffa konto på körkortonline.se, sjukt bra frågor som ställs på samma kluriga sätt som på det riktiga provet. Lycka till, snart har du kortet i handen! :):)

Reply
Lydia

Bunkra upp med frukt och något att dricka, bestäm dig för hur mycket du ska läsa(t ex. ett kapitel eller så), skriv ner lite stödord/vad du tycker är viktigast. Läs igenom några gånger(läs gärna högt, eftersom fakta fastnar bra om du använder hörsel, syn och formulerar orden högt), ta en kort paus, läs igen och sedan få någon att förhöra dig eller så kan du skriva ner frågor med svar. Håll över svaren(eller så skriver du svaret på andra sidan av pappret) och så försöker du svara. De som du inte kan, försöker du nöta in ännu mer nästa gång du läser.

Så gjorde jag när jag studerade ^^. Sen att diskutera med andra är också bra, eftersom fakta fastnar bättre om man både lyssnar och pratar om det.

Reply
Mimmi

Läs i boken men framförallt så gör såna test som finns på
Nätet eller cdskivor! Lycka till det här klarar du!

Reply
Johanna

Lika bra att börja i tid med teoriplugget! Säger det av egen erfarenhet, hehe! :)

Reply
camilla

håller också på att ta körkort..fast bara teori ännu! Det är så mycket att tänka på, tycker du att det är svårt att köra?

Reply
Lisa

Skaffa ett konto på körkortonline.se! Det gjorde jag och jag tog mitt körkort på första försöket! Sedan finns det även en massa bra appar där du testar dig själv. Jag hatar att plugga i en bok och det funkade verkligen super för mig detta! Lycka till!

Reply
belle

lycka till! nån miljöbil iaf, om man ska roadtripa med vänner har man ju klichébilden av en bil med nerfällbart tak också höhö.

peace

Reply
jakob

köpte inte du en bild för några år sen? när det var tänkt att du skulle ta körkort då?

Reply
Therese

Ett tips från mig, ( tog körkort i onsdags!! ) är att du varvar teorin i boken med att göra teoritester. Då ser du vilken typ av frågor det är och ungefär vad som är viktigast att kunna :)

Jag använde mig av körskolans tester som man köpte, men även http://gratisteori.se/ där det finns massa bra tester som är helt gratis. Lycka till!

Reply
Jenny

Köpte du inte till teorihäftet? Där är en massa frågor att svara på efter varje kapitell man läst i boken! Ett bra tips från en som studerar till trafiklärare :) kram

Reply
Julia

Hej kenza, måste komentera och säga hur snygg en sido fläta är på dig! JAG MENAR GUD!:) Allvarligt du borde ha det oftare, det är SÅ fint på dig:)

Hoppas du har en bra dag:) kram från Julia

Reply
F

Hej!
Ett litet tips: det finns tester man kan beställa som man får via datorn så kan man smidigt å bekvämt sitta hemma och plugga, såååå mycket bättre en boken! Läste inte ens boken utan man lär sig allt på testerna, good luck:)!

Reply
zaklina

Lycka Till med Teorin jag själv ska också
börja köra.Dem bilarna som jag tycker är söta
är fiat och en mini cooper

Ha en trevlig Helg!

Reply
Sara

Mercedes Benz bilar är aldrig fel! :D Funkar väldigt bra för dig också, fast beror på hur du vill ha din bil? liten? stor? mellan? Kombi eller vanlig. Annars skulle en range rover sport passa utmärkt! eller en mercedes benz e class coupé

Reply
Amanda Norström

kan tipsa dig om en annan körkortsbok som heter “Du och jag i trafiken” som är mycket bättre. Mer lättläst och man förstår den lite bättre. Jag har haft båda då jag bytte bilskola och “du och jag i trafiken” fungerade mycket bättre än “körkortsboken”

Reply
Clara

Jag kan säga några jag tycker är snygga?
Stora bilar:
1. Volvo – XC90 (inte 60)
2. Range Rover – Discovery
3. Audi – Q7 (en stor! Sketa coolt!)
4. BMW – X6

Life mindre bilar:
1. Audi – TT Coupé
2. Audi – TT Roadster
3. Audi – A1 (så söt!)
4. BMW – 1-serie tre dörrar
5. BMW – 6-serie sex dörrar
5. BMW – M3 Cabriolet

Hoppas det hjälper lite! Kram

Reply
Josefin

Ett tips är att använda ett databaserat program där det ställs frågor och du ska välja det rätta alternativet. Då får man också se vad man gör fel på osv. Det funkade iaf jättebra för mig! Det krävs dock att man först läst boken, bestäm ett kapitel per dag så är det lättare.

Lycka till!

Reply
Dasha Didi

Kenza, You should buy a mini cooper! This card looks great) and it also has a great speed limit!

Reply
Mimi Wermelin

Jag håller också på med mitt körkort nu, och har du ingen att övningsköra med så blir det dyrt! Bästa sättet är att plugga, och sen göra det i verkligheten, plugga, sen i bilen, och så vidare :) På min körskola har dom “datortest” också, så man får sitta vid datorn och få 70 frågor på olika “delar” av teorin och så måste man få godkänt på alla för att få köra upp och göra prov, så att dom vet att man är redo :) Det är jättebra! Om man inte klarar ett test får man ut frågan och vad man ska öva på så får man leta upp det själv till nästa gång. Det finns massa webbtester på nätet också!

Lycka till med körkortet, det kommer gå susen!

Jag tycker att Peugeot 308 cabben är en söt bil dessutom, om du vill ha en söt-tuff bil! Annars är ju en mustang något, även om dom kostar lite :)

Reply
sandra & bebis i magen

När jag tog körkort så pluggade jag faktist inte så intensivt.
Jag läste och antecknade i ett block på sidan om vad jag inte kunde.
Tex “Barn under 15 år har jag som förare ansvar för att denne använder bälte. Barn över 15 år ansvarar själva”
I den stilen i princip. Och så läste jag igenom boken. Och efteråt hade jag i blocket det jag inte kunde. `Läste det och nötte in det tills jag kunde det, och sen läste jag boken igen. “läste” jag ögnade igenom typ ;) Men tillslut var det tomt i blocket, och provet gick galant :)

Reply
Emelie

Hej! Jag och min familj bilade i USA i somras. Det var det bästa jg Hr gjort i hela mitt liv! Kolla hörna bloggen så kan du få lite tips! Pusd

Reply
Elin

Det finns ett dataprogram som man kan köpa på trafikskolan. Då kan man sitta och plugga på datorn istället för att sitta och läsa i boken.. Mycket lättare och mycket roligare!

Reply
Isse

Själv tog jag körkort för ett par månader sen och köpte mig en Audi A3 Sportback – enligt mig bästa bilen! Skön att köra, snygg och drar inte jättemkt bensin. BMW har dock också sköna bilar. :) Rekommenderar dock Audi.

Reply
Linnea

En Audi a3, med stark turbo. Riktigt fina bilar, älskar verkligen min (om man nu kan älska en bil). På riktigt, rekommenderar starkt :)

Fråga gärna på mailen, om du undrar något om just sånna :)

Reply
Bella

Sitt inte och lusläs boken, gör mesta dels internettestarna. Och kommer det upp något du inte kan så slå upp det i boken. Mycket mer effektivt :)!

Reply
lisa

jag tycker en cabrolie (hur det stavas har jag däremot ingen aning om ;D) som man kan trycka på en knapp så taket kan vara på och av. Typ en sån som Tyra Sjösdedt har.. fast i mintgrön eller nåt :)

Reply
Emilia

En sjukt skön bil är Toyota Yaris. Säkraste bilen i sin klass, bra ljudanordning och riktigt skön att köra. Lätt att hitta parkering till dessutom för den är så nätt!
Kram

Reply
Sandra

Min drömbil är Toyota Aigo! Den ser så tjock och söt ut bakifrån, haha ;D Älskar små söta bilar som ser tjocka ut, haha :D

Reply
Josefine

Jag använde mig av en jätte bra sida som heter korkort.se när jag skulle ta körkort, där finns det massor av olika tester att göra. De liknar faktiskt teoriprovet lite med hur det är upplagt osv :).
Mycket lättare att lära sig från den än från boken!
Kram!

Reply
Alex

Hej Kenza! Jag tog mitt körkort i höstas och har ett litet tips.. Läs boken en gång, men gör sen gamla prov. Körskolan säljer ofta en inloggning till en hemsida där du får typ 20-30 gamla prov att göra.. och då lär du dig mest, tro mig! Hjälpte mig jätte mycket! ;) Lycka til!!

Reply
Ewelina

Audi är snygga stilrena bilar! Och har kommit ut med riktigt snygga de senaste två åren (tycker jag)Audi A7 är riktigt snygg: http://www.audi.se/se/brand/sv/models/a7/a7_sportback.html
Lika så Audi A8: http://www.audi.se/se/brand/sv/models/a8/a8.html

Om du vill ha en sportigare modell så har de också en riktigt snyggt alternativ här: http://www.audi.se/se/brand/sv/models/a8/a8.html

Audi gör riktigt fräcka bilar!
Hoppas du hittar rätt bil! Och lycka till med körkortet!

Reply
Johanna Karlsson

Poshe!!! Såklart!! Så snyggt på sommarn!! Annars tycker jag du ska ha en bil i ett ganska annorlunda märke, för det sjukt tråkigt att tex ha en gammal saab, jag menar som sin första bil! Eller? Jaja, du får göra vad du vill!! Massa kramizar från mig!!!

PS. Jag bare ÄÄÄlskar din blogg, så braa!!!!

Reply
sophia

Kör frågorna på datorn också använder du körkortsboken som uppslagsbok! går tusen gånger fortare att lära sig och sen kan man redan mer än vad man tror ;) jag tog mitt körkort på 2 månader :D

Reply
Terese

Jag skulle säga att framförallt plugga på internet, alltså svara på frågorna i faserna och så vidare :) Sen är boken jättebra komplement, men jag satt aldrig och PLUGGADE i boken, utan kollade upp saker jag var osäker på och liknande :) Klarade förövrigt teorin på första försöket!

Reply
N.

Jag lärde mig mycket genom att använda teoriprogrammet som fanns på körskolans dator. Mycket lättare att lära sig när man får frågor istället för att bara sitta och läsa i boken.. Sen kan jag rekommendera Volvo av nyare modell, jätteskön att köra! Köp något som funkar i storstaden med :)

Reply
Sara

Jag tog körkort för ca ett år sen, mitt tips är att skaffa ett konto på körkortoneline.se och slå upp frågor du inte vet svaret på. Sedan tycker jag att wv golf är riktigt fina och bra bilar när man precis fått körkortet.

Reply
louise boström

bästa sättet att plugga teori är helt klart att göra körkortstesterna du köper hos körskolan som du kan göra på datorn hemma, då vet du ungefär vilka frågor som kommer på provet :) Och så kan du göra testerna hur många gånger som helst tills du får alla rätt på dom, då kan du vara helsäker på att du klarar teoriprovet :)

Reply
Vickan

Ta ner appen “Ikörkort” till mobilen, den körde jag varje ledig stund och det funkade bra för mig :) frågetester om och om igen.. och märken och allt sånt :)
Jag klarade allt på första försöket :)
fast jag var så nervös först, men det gick bra :)

Reply
sofia

Lyssna inte på de som säger merca eller volvo!
Typ Audi R8 (dock lite jobbigt om ni skulle roadtrippa ;)) eller Audi A5, A7 eller A8 och då självklart de nyare bilarna. Om du vill ha stor bil så är Q3 väldigt snygg!

Lycka till med körkortet, håller också på med det och det går seeegt! :D

Reply
Maria

I know that you like Cadillac Escalade :) But it’s so expensive for the first car, because all drivers take a crash when they are new in! Maybe Bmw 116 for the first time? German car is the best!

Reply
Malin

Fy vad skönt det lät att det var så längesedan att du har “glömt bort det”. Själv går man första ring och jag…orkar…inte…plugga…mer, haha skolan tar död på en!

Reply
Isabelle

Ett tips är att sitta och arbeta med frågorna på körskolan (tex. på datorn) skriva upp de fel du hade och sedan leta upp de rätta svaren. Gör detta om och om igen tillslut kommer du att komma ihåg allting och de frågor du en gång har svarat fel på är nästan de du kan bäst sen! Själv använde jag knappt körkorts boken någonting alls! Lycka till!!:)

Reply
rebecca

Gud vad roligt, du kommer verkligen ha körkort till sommaren!

Synd att jag inte kan ta körlektioner varannan dag.. Haha! :)

Kolla gärna in min modeblogg!

Reply
Belma

Lycka till med pluggandet, håller själv på!

När det gäller bilar så rekommenderar jag Audi. De är otroligt bekväma, har bra kvalite och är stilrena! Då har du Audi A5, A6, A4, A7 eller om du vill ha större modell så har du Q7, Q5 :D

Reply
Dilan

Hur har du tagit studenten för 3 år sedan, när du bara är 20 år? Isåfall måste du vara 22 år.

Reply
carina

Även snygga tjejer har hjärna!Du är både snygg o verkar ha en hjärna, så lycka till med ditt körkort!

Reply
felicia

jag skulle rekommendera en renault megane eller renault megane scenic om du vill ha lite mer bagage utrymme. En liten bil utvändigt, men inne är den stor med assköna fåtöljliknande säten och man kan fälla alla var för sig! Är skitbilliga att äga med, skatten är hyfsat billig och de dricker inte mycket mer än en halvliter per mil(!!!!) Dock skulle jag inte köpt en av de nya modellerna för de är enligt mig fula. Men de årsmodeller som ligger runt -99 till -04 är skitsnygga och oftast väldigt fräscha!

Fast sen om man får drömma, så skulle jag utan tvekan tagit en vit range rover ;)

Reply
Amanda

Lycka till! En Mini Cooper, bilen med mest karaktär och själ, samt jätterolig att köra. ;) Mitt tips skulle vara att provköra en massa olika bilmärken och modeller då känslan och körupplevelsen varierar en hel del. Som sagt, lycka till, du blir säker nöjd med det du bestämmer dig för. :)

Reply
Maria

Köp en BMW, superfina de flesta fast iofs kanske lite ovant när de är bakhjulsdrivna.. Och dyra reservdelar, men så fina :)

Reply
Josse

Jag fick mitt körkort i dag! Lycka! Det är sjukt kul, men allt plugg och tränande är mindre kul… :( Men lycka till!!!

Reply
Lina

Önskar dig lycka till! Kämpa på. Det är en otrolig frihetskänsla att få körkort :)
Ps. Audi ska det va ;)

Reply
julia

Jag tycker du borde ta en cooper, det är en bil som passar dig, hade själv velat ha en. Jag tycker att jag hade kunnat se dig i en son underbar bil!

kram från migg! <333

Reply
Stina

Du som verkar ha så gott om pengar borde köpa en mini cooper helt klart!!!!!!!! Drömbilen!! Liten och fin! köp med cab om du vill vara extra flashig! :) åååååh jag vill ha en minicooper… Så gärna…

Reply
Louise

Det finns massor med program som du kan ladda hem, som påminner om datortesten som man gör på körskolan. Det är lite annorlunda frågor, så man har chansen att lära sig ännu mer. Finns att tanka ner på mobilen band annat. När jag tog körkort hade jag en kvällsrutin att när jag gick o la mig så körde jag igenom några test på mobilen. Till slut har man lärt sig en hel del =) Lycka till!

Reply
A

Tog körkort igår :D Bästa sättet tror jag är att läsa boken några gånger så man känner att man har koll på det mesta och sedan göra massvis med frågor på internet. Korkortonline.se använde jag :) lycka till!

Reply
Julia

Tyska bilar (t.ex. Audi, BMW eller Mercedes) är de bilar som oftast. Håller bäst och ofta får bra betyg. Dessutom är de snygga ;) Även japanska bilar som Toyota ska vara bra. Köp inte någon fransk bil (peugeuot, Renault) då jag hört att de är plastiga och går sönder.

Reply
Mickis

Om du ville ha tips på semestrar har jag grymmaste idén… Åk till Kalifornien och hyr en cab med dina vänner, bila sen längs hela highway 1!!! Bara ta det lugnt och njut!! Puss kenza :*

Reply
Emma

Jag tycker definitivt att du ska köpa en Audi! Snygga bilar som håller länge och inte drar bensin som ett monster! Du kam kanske prova att köra Tyras bil och se om hennes Audi känns bekväm?:)

Reply
Elin

Hej! Jag tog körkort för ett år sedan och det bästa sättet (för mig) var att göra frågorna på datorn. Och nästan alla jag känner bara nötte dem, och sen om det var någonting man inte kunde så slog man upp det i boken. Lycka till!

Reply
bilgalen

Köp den nya mercedes a-klass, riktigt tuff liten bil som är den enda bilen som kan använda iphone’s siri! Sen visas din facebook, mail och annat upp på den stora displayen!

Du borde helt klart satsa på en liten bil då de är lättare att manövrera i större städer, dessutom är man alltid ovan när man nyss tagit körkort och en liten bil är smart att börja med.

Köper du en audi blir du så mainstream, alla kör ju fan runt i audi’s! En merca har kvalité och mycket mer utrustning än audi!

Reply
Emelie

Appen -Ikörkort- måste du ladda ner! tvingade mig själv att kunna 10 nya frågor varje dag, lärde mig typ allt utantill -klockrent att slippa klassiska läsabokmetoden ;)

Reply
Jasmine

Jag skulle rekommendera en miljöklassad bil!!! Köp absolut ingen jävla range rover som de flesta “tipsar” om. Att tänka på miljön borde alla göra!! Jag tycker att de som har råd med en miljöklassad bil, som tyvärr kostar en del, ska göra det. Att värna om miljön så mycket man kan är viktigt. Ingen kan göra allt, men tillsammans hjälps vi åt :)

Reply
S

Kuggat teorin 3 gånger och då har jag kört boken upp och ner bara…så mitt tips är inte att göra det. Mina senaste resultat har varit de bästa då jag har använt mig av CD:n på delmomenten man har svårare att få in. Det enda du behöver plugga in är egentligen “bara” Bilens delar, “bruttovikt osv”, Parkeringsregler och miljön samt människans beteende. Resten kommer gå galant om du hajjar körningen för det mesta är ändå trafikregler, men se till att göra testfrågor på det också för svarsalternativen är rätt kluriga! En teorikurs är också smart!

Lycka till Kenza!

Reply
Frida S

Jag läste igenom nästan hela boken en gång. Ladda ner programmet trafikskolan TEO, det har massa olika bra tester :) jag fick koder också att öva på på internet, fick du också det så använd dom :) lycka till!

Reply
Liza

Som andra skriver är det riktigt smidigt att sitta och göra frågorna som finns på datorn. Min körskola hade datorer där med ett program, satt och gjorde testen väldigt mycket och klarade teorin galant! Att ha koll på teorin gör körningen mycket lättare också. :)
Sedan, en bil som jag rekommenderar är helt klart VW passat CC, så himla trevlig bil! Min pappa har en sån och sedan dess har det blivit min nya drömbil. Den ligger bra på vägen, är rymlig även för dom i baksätet och det finns så mycket bra funktioner man kan lägga till som kan underlätta körningen. Sensorn och backkameran är två saker som verkligen hjälper mig när jag fickparkerar. :)

Reply
M

Seriöst jag öppnade inte ens boken. Ta dig till körskolan och sitt vid deras datorer och svara på frågorna. Satt där efter skolan måndag till torsdag, gjorde provet på fredagen. Lätt som en plätt. På uppkörningen var jag så nervös att jag snackade bort hela, haha, fick knappt göra något av det jag fruktade för. Klarar du galant!

Reply
Moa

Kan tipsa om boken: DU OCH JAG I TRAFIKEN, eller rättare sagt paketet. Det är ett jättebra litet bokpaket man kan köpa:) Håller själv på att ta körkort och tycker att Körkortsboken är lite krånglig så köpte denna och den är riktigt bra. Många förklarande bilder :) ‘
Ett litet tips för att plugga bättre.

Reply
M

En peugeot cc! :D jag har en 206, men den är liiite liten i baksätet för att kunna roadtripa i, det är mest en tvåmansbil.. men typ 307an är ju större som “en vanlig bil”! Jag älskar min bil för att den är så himla söt och verkligen tjejig! Och såklart att det är en cab, och inte förfärligt dyra heller. Visst, inga BMWmotorer liksom, men vafan, varva lite kan man göra ändå ;) rekommenderar!

Reply
Cassandra

Jag tycker absolut att du ska ha en vit Mini Coper med svart tak och två svarta ränder som går ifrån huven till bagageluckan! Här i Spanien finns det sådana överallt och det är jättebra när man ska dra ner till “la playa” med kompisarna, funkar nog i Stockholm också! ;) kram

Reply
Rebecca

Känner mig bara tvungen att slänga in en liten kommentar när jag ser alla kommentarer om att du ska ha en “flashig” bil: Glöm inte att tänka på att det ska vara en säker bil!! Jag var med i en bilolycka för några dagar sen, och då öppnas verkligen ögonen för hur viktigt det är. Särskilt om ni ska roadtrippa, då kommer ni köra på vägar med högre hastighet. Så tänk på det fina kenza, säkerheten i första hand! Volvos bilar är ju helt klart bäst när det kommer till säkerhet, och det finns faktiskt balla volvos också! :)

Reply
Matilda

Varva teorin i boken med Bonniers Körskola. Frågorna på testen kan du gå tillbaka till i boken. När du läst igenom boken en gång kan du köpa såna där tester som är identiska med ett verkligt prov och köra såna. Samma där, gå tillbaka till teorin när du fått fel på en fråga eller inte förstår något moment. Så gjorde jag och klarade teorin på första försöket. :)

Lexus IS 200 är väldigt bekväma att köra. :P Och snygga!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*