• header

WHAT SHE ORDER?

Ny blus & brillor från Nastygal, jeansshorts från MinkPink.

Inte riktigt såhär jag ser ut idag va, men ville visa upp min nya fina blus!

121 Comments

hahah

Du verkar vara en extremt uttråkad liten flicka.. Klä upp sig sådär för att visa upp en, BLUS? Haha ja, du kanske skulle skaffa dig ett jobb?

Reply
rebecca

Gud vad snyggt, hade själv en blus med stjärnor men den har jag precis sålt!

Kolla gärna in min modeblogg! <3

Reply
wilma

var har du köpt det snygga bältet som du brukar ha till ett par shorts? :) skulle helst vilja veta idag :)

Reply
harriet

hej känza varför tror du att du är känd ps jag är inte ett dugg avendsjuk på dig hahhaa hehhe hihhi

Reply
Tina Langåssve

Hej!

Kan man köpa jeansshortsen nånstans?
Har letat som tusan men hittar dom inte! :(

Hälsningar Tina

Reply
GlitterLover

Skönt att du har det så bra att du bara kan köpa en bil när du är klar och sedan åka och bila med vännerna. Skönt att du varit så smart att du gjort bra val karriärmässigt!

Reply
Maja

Ville bara säga att du har sjukt snygg stil (och är sjukt snygg och j*vligt cool!!) :)
Hoppas du får en bra helg! Kram

Reply
Julia Jonsson

Shitpomfritt vad du är snygg!
Och bruna ben, längtar till sommaren så att jag också slipper mina kritvita ben!
Kram på dej, du har en underbar blogg. <3

Reply
SARA'S HEMLIGHETER

Hur väl känner du egentligen människorna runt omkring dig? Jag slår vad om att några av de människorna du träffar varje dag och tror att du känner har mörka hemligheter som de skyddar med sina liv. Jag vet, för jag har själv varit där. I min blogg skriver jag anonymt om de övergrepp, misshandel och mordhot som jag utsattes för under fem års tid – med målet att nå ut till andra som inte vågar berätta.

Hittills har jag fått kontakt med ett tiotal tjejer i samma situation som jag, men jag är övertygad om att det finns fler. Jag vill skapa en känsla av att man inte är ensam, eftersom jag själv känt så otroligt många gånger. Hjälp mig att sprida min blogg, tillsammans kan vi göra skillnad. ♡

Reply
Cesanna

KENZA!! Jag behöver hjälp, jag köpte precis en mörkblå skinnjacka och jag vet ej hur jag ska matscha den? vill gärna matschaden elegant är inte då sportig i min stil. Så hur matschar jag min skinnjacka elegant?

Reply
edyta

förlåt men jag gillade din blogg, och jag vill gilla den. Men tyvärr har den blivit jävligt tråkig VI VILL SE MEEEER <3

Reply
Ana

Please can you tell us what to use to not have wrinkles, puffiness, dark circles on the eyes?

You´re amazing, really beautiful

Reply
Emma

Älskar dina shorts :)
Kan inte du tipsa om skolavslutnings klänningar för oss som inte var studenten i år:) och lite billigare runt 500 typ :)

Reply
nour rebecka

hej!
Jag har hört en massa om att det är en skådespelare vid namn Romeo något från USA som vill ha dig, men du säger nej. Och att han har åkt ända hit till Sverige för att träffa dig. Är det sant? :) Tacksam för svar!

Reply
Alexandra och Dennis

Ligger i Sydafrika och kollar på tv – Sistahood på ETV. De rankade precis top 5 månadens bästa bloggar och din blogg blev nummer 1! Tänkte att det kunde vara kul för dig att veta :)Grattis!

Reply
Sandra

Kan man få se hur shortsen ser ut bakifrån? :) vill beställa sådana men på modellen såg dom konstiga ut! tack!

Reply
Christel

Inpirerad från den där söta flickan från topmodel much? Det är bra kenza, umh ah. typerys.

Reply
Vilma

”Du verkar vara en extremt uttråkad liten flicka.. Klä upp sig sådär för att visa upp en, BLUS? Haha ja, du kanske skulle skaffa dig ett jobb?”

För det första är bloggen hennes jobb. För det andra. Du är jävligt avundsjuk. För det tredje alla som skriver att Kenza är tjock.. antar att ni inte är supermodeller som får gå och festa med Mischa Barton och hela köret! ALLA som skriver någonting dumt till Kenza är bara avundsjuka på hennes utseende eftersom hon aldrig har gjort er någonting.

YOU GO KENZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Mandy

Hi Kenza,
I was wondering which camera did you use while taking this picture? It looks so professional!
Love.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*