• header

DONT GO WITH THE FLOW

Tog två snabba bilder på hur jag ser ut idag. Har på mig mina höga jeans från Dr.Denim, skärp från BikBok och mitt nya linne från Kan Dee. Nu måste jag springa iväg. Puss!

172 Comments

Silvia

Stöttar du inte Tyra nu när hon är i sin svacka? Ni var/är ju rätt så bra vänner.

Reply
ottilia

Kenza, jag verkligen avgudar din blogg och har läst den så länge jag kan minnas! Jag inspireras av den upp till 100%! Nu är det så att jag åker till New York på torsdag och jag undrar om du vet några riktigt bra shopping ställen där? Gärna billigt för har inte super mycket pengar med mig!

Kram!

Reply
W

Hej Kenza! Du och din pojkvän verkar riktigt kära ut på dina bilder du har lagt ut. Min pojkvänoch jag firar “1 månad” på fredag. Har du got tips om vad jag kan ge? :)

Reply
Emma

Jag fattar inte varför du köpt ett sådant skärp NYTT, de var ju superpoppis under 90-talet och finns i varenda secondhand-butik. Du borde verklige handla mer på secondhand! TÄNK PÅ MILJÖN! Om du nu ska köpa hela tiden….

Reply
Hilda

Kan inte du vlogga? Typ att du filmar en hel dag tex när du äter & när du gå ut med hunden. Det finns en kanal på youtube som heter “ItJudysLife” och hon vloggar varje dag och jag tycker att det är roligt att se vad hon gör och sånt och om du gör det så kanske man lär känna dig lite mer. :D

Reply
Anna

S N Y G G, jah hitta inte d linnet i den gråa färgen.. Hittade bara svart o vit. :(

Reply
amal hamid

Du är så himla fin! du blir finare för varje dag som komer! :) snygg outfit! <3

Reply
lina

Hi kenza!! I want to say that your the most kindest person i know you are really my inspiration… i wish you and your boyfriend your family and friends the best wishes together. Kisses from holland

Ps very nice outfit! Xx

Reply
Tjejen

Så jävla fin du är. Ja, jag är avundsjuk på dig. Men det är så orättvist att vissa får allt “gratis” här i livet. Menar pga ditt utseende kan du göra vad som helst här i världen. Det är faktiskt så.. Du måste vara lycklig 24/7 fast sen visar du väl en ganska “falsk” sida här i bloggen där du alltid framstår som lycklig och perfekt och det gör inte saken bättre haha. Men förjävla snygg är du iaf!!

Reply
lina

Hi kenza!! I want to say that your the most kindest person i know you are really my inspiration and also for a lot of other girls… i really wish you and your boyfriend your family and friends the best wishes and a beautiful life together. Kisses from holland

Ps very nice outfit!!

Reply
hannah

guuud vad fin du är!!! skulle göra vad som helst för att få se ut som dig!!:)

Reply
Matilda

Hej! Hur lång tid tog det innan dina varor kom från blackstitch :))
Tacksam för svar, för har själv beställt där i från.
xoxo

Reply
Isabella

En av anledningarna till att jag tycker det är så kul att läsa din blogg är att du inte ger upp på dina drömmar. Det känns som att du inte bara säger “det här skulle jag vilja göra” utan att du också gör det. Det är något jag beundrar! :)

Reply
aaaa

Kenza, jag vill bara veta att du är väldigt vacker, och vad jag har sett verkar du så sjukt rolig också!
Jättefint linne btw :)

Reply
Tilde Ronström

Kenza, jag bara älskar ditt hår! Kan inte du göra ett inlägg med hur du lockar det och vilken locktång du använder? En hårspecial helt enkelt! Vore så himla schysst verkligen. Beundrar dig starkt måste jag säga också. Keep up the good work sister!

Reply
Amina

Åh så snyggt. Vågar själv ej ha magtröja med jeans då jag är rädd om rumpan… Ser asfult ut. I’m jelly of you!

Reply
Matilda

Hej Kenza! Du är så himla fin, snygg och söt! Du är verkligen en tjej jag ser upp till! Du är modell och bloggerska! Det vill jag bli! Din blogg är bara bäst! Ville bara säga de! Fortsätt och gör det du gör för du är bäst på det! Kram Matilda ! ;) <3

Reply
Bruttan

Fattar inte hur du kan vara så jävla snygg gumman! Älskar dig! //Sundsvallsbruden

Reply
emma danmark

Jag vill bara säga att du är en riktigt inspirerande person och jag älskar din blogg. Är de minst 10 gånger per dag.
Så skönt set.

Reply
Sissi

Jag hoppas du förstår hur lyckligt lottad du är? En underbar sexig och fin kropp. Underbart leende och läppar. Lätt att bli brun. Jätte fint hår. Blir galet avundsjuk varje gång!!!! Ja, jag vet att alla har brister. Men whatever. Du är fortfarande galet vacker :D

Reply
kawthar

Hej Kenza :)
Jag älskar dig jätte mycket din blogg , hur du är som person allt . Du är min Idol vill vara som dig , men jag är nöjd över mig själv tack vare dig ;)
Jag kan inte sluta följa din blogg den är bara för BRA GRYM <3
Fortsätt så en grym människa
Lycka till med allt i livet
MVH Kawthar

Reply
15

Vad gör Alex för något? Asså jobbar han på dagarna eller satsar han allt på sporten han håller på med?( Hehe kommer fan inte på vad det är, karate? aeheh hjärnsläpp) Asså när han är borta på helger osv, var är han då? Liten fråga jag hade i huvudet :)

Reply
Nara

puss snygga du:)))

kolla gärna min blogg, öppnar egen webbutik.
kommer att sälja allt från smycken till kläder och skor.

Reply
Caroline Nilsson

Hej! Kollade nyss på uppdrag granskning, Såg att de visade din blogg där. Har du sett reportaget? Det handlar om Zara. Ville bara tipsa :)

Reply
Josefine

Hej du har verkligen perfekt kropp!
Snälla kan du göra ett inlägg om hur man får en fin och bra kropp enligt dig, har verkligen ångest för jag tycker jag är tjock.

Reply
sabina

jag har stor lust att skicka hem ett par jeffrey campbell skor, som jag är helt kär i! men då är det så att min mamma oroar sig för storleken, och hur skillnaden är mellan sveriges storlekar på skor och utlandets?
om dom blir för små eller för stora.
och hon tycker det kommer bli för dyrt och sedan skicka tillbaka dom om storleken inte stämmer.

stämmde din svenska storlek med dina jeffrey campbell skor?
tacksam för svar!!
vill så gärna ha såna.

Reply
julia

Hej kenza !!
älskar dig så mycket !!! du är så himla fin och jag ÄLSKAR dina kläder ! gud !!

men jag har en fråga till dig :

hur sjutton får du ditt hår så där ??!! jag fattar inte, hur gör du?
snälla svara , skulle jättegärna vilja veta hur du gör ! det är så himla fint! så där vågigt och perfekt.

puss o kram !! // julia

Reply
Maja

Riktigt snygg outfit! Dr. Denim har lätt dem skönaste jeansen, plus att dem passar både till vardag och fest. Kram!

Reply
hanna

du är så vacker! jag har en fråga, vart har du köpt dom jeansen? tacksam om du hade svarat på min fråga :) vill liksom ha sånna ihih

Reply
sofie

kan inte du lägga upp en video där du visar hur du målar dina ögonbryn för dom e så himlans fina! hela du är fin iförsej :)

Reply
Fanny

Vart hittar man linnet? Finns det någon hemsida? I så fall vad heter den?

Hittade inte när jag kollade runt.

Tack för en fin blogg!

Reply
Sandra

Varför har du börja photoshopa dina bilder?! Du har ju lår va stålet över dem!

Reply
Lola Reggy

I really like the belt :D

I wish we had Bik BOk in the Netherlands, when I was in Denmark, I really liked to go shopping there ;) I still have to find my way to Sweden one day haha!!

All<3Lola

Reply
Nina

Skitsnyggt linne!! Men är det inte lite kallt och så där? hehe

Älskar din blogg finaste, underbaraste Kenza!! <3333

Reply
Nina

Skitsnyggt linne!! Men är det inte lite kallt och så där? hehe

Älskar din blogg finaste Kenza!!! <33

Reply
Jackie

Nej, men nej. Kenza. Du följer ju inte alls strömmen. Inte alls. (Ironi)
Hoppas du inte tror att det är du som skapar en unik stil- då menar jag klädstil. Den har funnits sedan innan du började blogga. Du ser ut som ALLA andra tjejer, så jo- du går med strömmen och är blind.

Jag önskar dig inget ont. Du är vacker, karriärssmart och väldigt duktig på det du gör. Men att kalla dig unik är inte rätt.

Du tittar in på Elin Klings sida mest varje dag, right?

mvh Jackie

Reply
&&&

Oj oj oj- mycket photoshop här! Du ser ju absolut inte ut sådär, och så får dina fejkade bilder tjejerna att må dåligt! Du är en av Sveriges mest patetiska “kändisar”! Inte ens snyggt photoshoppat, liknar Kissies bilder!!

Reply
stéphanie

hej !

hur får du så fint fall på håret ?

bra blogg , kul att allt gå bra för dig !

Reply
Rebecka

Gått ner i vikt? :/ då är det bara att köra hårdare för mig på gymmet då, press.

Reply
Janina

Hej, funderar bara ifall du har något knep med att få jeansen att hållas svarta, har tvåpar dr.denim jeans men de tappar sin färg otroligt snabbt! Tack ifall du har tid att svara. Din blogg är otroligtsöt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*