• header

Nya små igelkottar

Okej, jag har ett litet problem. Och det är att jag är BESATT av alla Jeffrey Campbells LITA-skor. Nu har jag en hel samling, men det går inte att komma ifrån att det ÄR världens skönaste klackisar att gå ut och dansa i.

Jag använder mina svarta LITA SPIKE (de med nitar på klacken) nästan varje gång jag går ut och dansar, och jag kände att de behöver ett par igelkottskompisar att bytas av med. Nu fick det bli de nya som har nitar över hela skon, i en ljusfärg… Lite mer vårigt. :)

Från Nastygal., 1781 kr.

137 Comments

-

Nej Kenza.. nej nej nej. Men visst! Har du pengar så det inte finns plats för dom, so why not :D

Reply
Amanda

hej , kan inte du ta kort på hela din samling av Jeffrey skorna ? Skulle var kul att se ! Älskar din fina blogg , och du är sjukt snygg ! kram !:)

Reply
Malin

Jag älskar verkligen nitar men inte när det är fööör mycket. ;p Dom svarta du nämner med nitar på klacken tycker jag är hur snygga som helst! Dom på bilden är rätt coola men lite för mycket för min smak men smaken är ju som baken. :)

Reply
Emelie

Är så sugen på ett par klassiska Lita, men hur är de i storleken? Om jag ex har 37/37,5 i converse är då ett par Lita i strl 37 perfekta?

Reply
cam

jag är lika besatt! har tre par hittills och fler kommer det bli. Bästa skorna ever!

Reply
Nathalie

Skorna är fräna men jag tror att det kan vara svårt att klä sig i såna skor men jag tror absolut att du kan bära upp dessa! Köp ett par svarta också när du ändå är igång!

Reply
Moa

hur många par har du? Min syster har 9 , det är rätt sjukt , haha. Hon har liksom spenderat över 12 000 kr på SKOR? Aja ;)

Reply
Jessica

åååh älskar Jeffrey Campbells Lita! :D Dom är så galet snygga så man vill ju bara dö lite! :P
gillar verkligen din blogg förresten. Du är en otroligt stor inspiration för mig! så tack! :)

Reply
Louise

Kan inte du göra ett inlägg med alla dina Jeffrey Campbell skor :)
Skulle vara lite kul och se eftersom du har ganska många :)
Kram Louise

Reply
josefine

Haha, man får akta sig från en spark av dig bara, lite halvt mordvapen, men snygga! Mina favvisar är de i taupe, dör lite :D :D

Reply
amelia

om man köper endast skor från nastygal, har du någon aning om vad det blir i tull då ungefär? är rädd att ruineras…

Reply
klara

fan vad du ljuger!! du byter att till converse skor!!
det är sällan man ser bilder där du har klackar!!

Reply
Carina

En grej som är bra med dig är att du vågar vara lite prålig, vägar ta ut svängarna vad gäller kläder. Det kan vi behöva här i Sverige där så många är förtjusta i att klä sig grått och trist.

Reply
elli

haha det första jag tänker på när jag ser dessa är att man kan försvara sig mot våldtäcksmän!

Reply
nathis

kenza, hur är det med tull från nastygal? många som undrar skulle vara snällt om du kunde svara i ett inlägg..

Reply
Arlinda

Riktigt fina :) Älskar dom!
Jag älskar din blogg och dig, älskar allt med dig och din blogg. Du har riktigt fin stil,fin blogg,du är snygg,söt,fin m.m…<3

MVH: Ditt största fan!<3:)

Reply
Ronja

Älskar din blogg kan jag börja med att säga!
Och sjuukt vacker är du!
Hur gick det till att du blev så känd? :)

Reply
anna

Could you post a picture of your closet? It would be incredibly awesome to see all your beautiful shoes and clothes. :)

Reply
Sofie

Hej kenza! Jag har en liten fråga, du har ju samarbetat med Nelly. Jag beställde Jeffrey campbells från dom och när skorna kom var dom de två olika storlekar… Är detta ett vanligt problem med Jeffrey campbells skorna eller ett vanligt fel hos Nelly? Skulle vara hemskt tacksam för ett svar:)
Kram Sofie

Reply
Ida

Hejsan ! jag undrade om du kunde skriva vart du köper dina kläder för du har så sjukt bra stil !!!
Har dina shorts, jacka och kläning så sjukt kolla

Reply
Melissa

Okej du är bland de vackraste människorna jag sett, du har en härlig personlighet, jag älskar din blogg osv, no hate men det där är bland de fulaste skorna jag sett… :x 80-tals disco på ett riktigt dåligt sätt. Förlåt men de är… usch.

Reply
Hanna

Vet att du har nämnt det innan men jag skulle vilja veta vad frakten blir exakt om jag “bara” beställer ett par skor från nastygal? För det har väll med att göra hur tungt paketet är? Kramkram

Reply
Astrid

hej kenza! jag bara undrar om inte du kan göra ett inlägg där du har bilder på aaalla dina Jeffrey Campbell och skriver var du har köpt dom och för hur mycket?? hade varit jättekul om du gjorde det! jätte nyfiken över hur många du har:)
kram!

Reply
Kristina

Kan du inte ta en bild på alla dina jefferey campbells?
sjukt bra blogg! :D

Reply
Kristina

Kan du inte ta en bild på alla dina jefferey campbells?
sjkukt bra blogg ! :D

Reply
Hanna Hermansson

Hej! Tänkte bara höra hur du gör när du beställer från nastygal? Blir det mycket extra kostnader såsom skatt, tull, porto osv ? Sen hur är de i storlekarna? ska köpa ett par men vet inte vilket storlek jag ska ta :) Har 37-38 i vanliga fall

pussar å kramar!

Reply
Malou

Coola skor! Men en fråga.. Vadå nästan alltid när du går ut och dansar? Nästan alltid, skriver du att du byter till converse. Då kan dem ju inte vara superbekväma?

Reply
Aina

kanske lite konstig fråga men du är väl rättlång och då borde ju du bli aaaaaaaaaaaaslång i höga klackar(?) och ja… jag är också lång (så jag blir typ 190cm i jeffry cambell). men har du nått knep för att se kortere eller bara är du stolt över att vara ett huvud längre än dom flesta ;)
skulle bli sjuuuukt glad för svar!

Reply
Evelina

Jag har lita spike , och tycker att de kan vara lite kluriga att få av , man vill ju gärna ta tag i klacken , hur får du av dessa?? Haha :)

Skitsnygga föressten, skulle gärna ha ett eget par!

Reply
Alexandra Moram

Ojj vad snygga! Jag vill bara påminna dig om att aldrig sluta blogga vad som än händer!
Jag älskar din stil så jävligt mycket<3<3<3
Puss och kram:)

Reply
Isabel

Åhh, såå avundsjuk! Vill också ha ett par Jeffrey Campell Lita skor, men har inte råd och får inte för mina föräldrar bara för att jag är 13 år och inte har växt färdigt än. :(

Reply
a

Hej! Jag tänkte bara höra vad butiken i new york heter där du köpte dina Jeffrey Campbell? :) Jag ska dit om ett tag och vore tacksam om svar! Puss

Reply
Hanna

SLUTA LÄNKA SIDAN .. seriöst kul att allting tar slut på 5 min bara för du länkar den.

Reply
aida

hur betalar du då du beställer från nastygal? eftersom det kommer i usd? jag diggar din stil kenza! och sjukt vacker är du

Reply
Elli

hej:) första gången jag skriver till dej, men har läst din blogg flera år nu ;P skorna var dö coola lite för mycket för att passa till min stil, men du kommer rock the shit out of them :D undrade också var du beställer dina jeffrey campbell ifrån? puss på dej så länge :*

Reply
Madelene

Hej. Fick ett par jeffrey chambell lita spike och undrar om du har satt på någon extra sula och bytt ut klacken? Eller håller dom? Det ser så tunt ut och man vill inte sabba dom redan på premiären :)
Tack för svar!

Reply
Emma.

Hej Kenza! Fy f*n va snygga!!!!! Jag ska också beställa ett par Jeffrey Campbells i svarta skinn jag tror du har dem också. Men jag ska beställa dem från solestruck.com så det är också från USA men vet du något om vad det kostar i tullen!? Vad kostade det för dig!? Kram du är bäst och snyggast XOXO

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*