• header

En lördag på stan

Jag har haft en heldag på stan idag. Först thaimat till lunch med min pojkvän och sedan mötte jag upp Humlan för biomys. Vi såg nya American Pie-filmen, sjukt rolig! Dock inte lika bra som de allra första filmerna men man skrattade en hel del. :)

Efter bion promenerade vi lite, tog en fika & sedan blev det även middag. Kom precis innanför dörren och är så jäkla frusen och har  ont i halsen & öronen (börjar nog bli sjuk..) så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och spela……RUMBLE. Haha mitt nya beroende!

Vad ska ni hitta på ikväll? Jag är som sagt lite krasslig och fortfarande seg efter partykvällen igår så min kväll blir lugn. Vill bara ligga och titta på film i min Ziperall & trycka i mig godis.

Puss och kram ♥

92 Comments

Alice

Du är ju bara så sjukt störande! “trycka i mig godis” det kallas äta. Sjukt lätt att genomskåda vad du försöker göra och bevisa för dina läsare. Ingen är perfekt. Åååååh så provocerande!!!

Reply
Viktoria

Åh Rumble!! <3 Upptäckte det för bara en par dar sen och kan inte sluta spela verkligen haha.. Jag förlorar dock mest :P Men jag ska bli bättre! XD

Reply
Emma

Va och såg den filmen igår. Den va så jävla rolig. Jag och min kompis garvade högst och mest av alla på hela bion. Hade inte blivit förvånad om nån slängde ut oss hahahaha ;) stifler va sig lik om man säger så. Men inget slår jims pappa hahahahahaha!

Reply
Malou

Du får försöka klä dig lite mer efter vädret så du slipper frysa och vara sjuk hela tiden :-) krya på dig!

Reply
curly

aww du borde hålla dig mer varm så du inte blir sjuk.

har du lätt för att bli sjuk ? får du halsont om du inte har på dig halsduk jämt t.ex (är själv sån), nu låter jag som din mamma men var rädd om dig ! <3

Reply
ellen

STÖR MIG, DU MÅSTE INTE FESTA HELA TIDEN. DET ÄR VÄLLL MYSIGT ATT VA HEMMA MED. DU MÅSTE INTE BA: AA SJÄLV E JA SJUK, SÅ FÅR TA DE LUNGT:( SÅ LÅTER DET
PUSSSSSS CAPSLOCK SORRY haha

Reply
Emily

Föör kallt med strumpbyxor, men på vissa ställen var det ganska varmt där solen hade värmt upp. Annars så blåste det mycket :(

Reply
sofia

ååh. vill också se american pie-filmen. men den kom såklart inte till min håla till stad. :( så besviken.

Reply
Gea

SNÄLLA SÖTA RARA UNDERDUNDERSUPERBARA BÄSTASTE KENZA! kan du svara på min fråga.. är så sjukt nyfiken!
Vart får du all din inspiration ifrån? Jag fattar inte hur man kan ha så fin stil!

Reply
Charlie

Älskar din stil!
En fråga, är kategorin “mina tatueringar” borta? För jag kan inte hitta den någonstans.. :) Kram!

Reply
IDA

Alla pratar om hur mysiga zipperall är, så nu börjar jag också vilja ha en! :P Hoppas du mår bättre imorn!

Reply
Hej

Men ärligt? Det är inte sommar ute o kolla vad du går med för kläder. Klart som fan att du blir sjuk.

Reply
L

Hej kenza! Du skulle inte kunna ge tips på bra klädaffärer och restauranger i stockholm som du tycker man skall besöka och berätta vart dem ligger? Hittar inte alls och behöver råd och tips.. Skall nämligen dit på en liten tripp inom snar tid :) Tack på förhand!

Reply
:)

När du går på bio och på stan och så är det inte mycket folk som typ kollar på dig och vill gå fram och ta bilder och så!
Du är ju ändå känd!
Älskar förresten din jacka!

Reply
Ella

Då är så fin och snyyyggg kenza!! en bra förebild är du också:) Hoppas du kryar på dig så du inte blir sjuk:) ha det bra
kram:)

Reply
Filippa

är jeffery campbell skorna sköna att gå i? vilken storlek har du i dina, och vilken har du i vanliga fall? tacksam för svar, kram!

Reply
Julia

Spelar också rumble det skulle vart sjukt kul och coolt att få spela ned dig Kenza!! Heter julia99 om du vill spela :D

PS. Älskar din blogg <3

Reply
S.

efterblivna läsare som klagar på hennes klädsel. man blir ej förkyld osv av kyla, faktum är att när det är kallt så finns det inte lika mycket bakterier, anledningen till att man blir sjuk så mycket på vintern är för att det är varmare inne och man håller sig inne mer, därav bakterier sprids lättare mellan människor.

Reply
stina

Åh! diggar sönder din jacka! :D
Älskar din blogg, får jättemycket inspiration ifrån den.
Speciellt på dina ”outfits” eftersom att jag också är intresserad av mode och lägger också upp mycket outfits på min blogg.
Kram! <3

Reply
ida

hur lång är du, och hur lång blir du med ett par LITA-klackar? vill också använda klackar men blir aaaaslång tyvärr! vore jättesnällt om du svara hur lång du blir i dina olika klackar. kram!

Reply
ina

inte kollat din blogg på ett tag. Och alltid samma sak när jag gör det, du är alltid lika jävla snygg :(((

Reply
beccan

Kenza jag vill bara att du ska veta att du är en sjukt stor inspiration för mig!Du verkar så trevlig och du är ju fan perfekt!
<3 från Helsingfors

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*