• header

Våfflor igen

Det här med att unna sig godsaker när man mår dåligt….det är lite av min specialitet haha. Gräddade lite våfflor till oss! Med grädde och sylt. Känner mig genast lite mer frisk. :)

Nu ska vi fortsätta titta på Alcatraz i sängen. Förhoppningsvis vaknar jag upp pigg imorgon och kan göra lite roliga(re) inlägg. Puss och godnatt! ♥

53 Comments

Sara

TIPS TIPS TIPS! Drick te med honung! Det gör jag alltid när jag är sjuk/förkyld. Har även en fråga till dig, kommer du ihåg vad du har för storlek på ditt fina skärp från BikBok? Är det XS-S eller M-L? Jag har nästan samma kroppsbyggnad som du och fick knappt runt mig XS-S, blev lite förvånad, var det så på dig med? Godnatt<3

Kenzas svar: Jag har minsta i det. Ja Aleks kommer och häller i mig honung men jag tycker inte om det! :/ Kram

Reply
misha

Va kul att du inte är rädd för att visa att du har lite kött på benen. Dom flesta bloggerskor med sina spinkiga kroppar snackar bara om träning och hur du ska gå ner i vikt. Det är så skönt att se att du är en av de som skiter i om man har lite fett på kroppen. En bra förebild för många unga flickor. You go girl!

Reply
cornelia.

tittar också på alcatraz i sängen just nu. gillar det verkligen. gav det en chans bara för att det är skaparen av lost som är med och gör serien, fastnade efter ett par avsnitt. hoppas bara inte att den läggs ner efter den här säsongen. fast det ser inte ljust ut, då den inte har så bra tittarsiffror i usa.

Reply
Isa

Hej Kenza, vet inte om du är intresserad längre av TH och killarna längre men tänkte att du kanske skulle tycka om det här.. Visste du att Bill har samarbetat med Far East Movement och gjort låten “If I die tomorrow” ? De spelade en sneak peak idag, den finns på youtube ifall du vill höra. Det känns riktigt konstigt att höra honom i en sån slags låt, och det är väldigt synd att de har autotunat hans fina röst, men det låter grymt och jag kan i alla fall inte vänta tills den släpps! :)

Reply
Fråga

Så du menar att dagens inlägg varit roliga men imorgon, ja då kommer det komma ÄNNU roligare inlägg? Ha ha, du är rolig

Kenzas svar: Nej din lilla filur, jag menar att dagens inlägg (eller senaste veckans överhuvudtaget) inte vart roliga alls, men imorgogon (idag) ska jag försöka göra lite roligaRE inlägg iallafall. Sluta vara så jäkla gnälliga nu. Kram!

Reply
Sandra

Krya på dig fina Kenza! Hoppas våfflor, pojke och Alcatraz fick dig att må bättre :)
Krama varandra

Reply
Emelie

Hejsan Kenza. :)
Du är ju model intresseread och sånt. Vet du om att Bill Kaulitz ska cocha i Germanys next top model? :)
Eller han är med en stund iaf.

Ha en trevlig Påsk, som redan ha varit kanske men iaf. :)

Reply
Linn

Hej! Asså jag har exakt samma problem..när jag blir förkyld blir jag hostig,täppt och mina öron blir lock och jag hör tjut i öronen..så jag undrar om du behandlar känsliga öron och det på nåt speciellt sätt eller är det bara att stoppa i sig halstabletter och sånt?:)

Reply
Sara

Till Fråga; Sluta vara så jävla självisk och ivrig! Hon är fan sjuk, försöker ju så mkt hon kan! Dessutom, skaffa ett liv vid sidan om denna blogg va?

Reply
Alyssa

BLOGGA INTE MER OM DU TYCKER DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT UPPDATERA DÅ DIN JÄVLA LUFFARE, lever genom din blogg, kunde inte lyckas på annat sätt. Sänk garden lite ärligt talat

Reply
ellie

ehm… ville bara säga att du har flawless ben!
hade DÖDAT för att få ha din kropp. Har dig som bakgrundsbild
på datan för att få lite motivation till att träna inför beachen i sommar ;)

Reply
rebecca

Åh vad gott med våfflor, fast det är nog inte vad jag är sugen på just nu dock! Haha

kolla gärna in min modeblogg =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*