• header

10e april 2012

God morgon!

Herregud vad det blåser ute idag, höll på att blåsa bort när jag var ute med hunden. Nu tycker jag att det ska ta och bli lite varmare! Alldeles för kallt.

Annars då.. Vad har ni för er? Jag sitter och äter frukost och jobbar vid datorn. Jag har några timmar på mig att röja undan lite jobb innan jag ska till Lorina för att fixa naglarna. Hoppas hon hinner på 1 timme för sedan har jag körlektion! Fett taggad inför det. Så jäkla kul.


Jag i fredags! Inspired by Rihanna (och Victoria som la upp det hehe). Shit vilken kalabalik det blev över en liten KEPS haha. Jag trivdes iallafall som tusan i den och kände mig riktigt snygg, det är det viktigaste! Sedan är ju smaken som baken. :)

78 Comments

johanna

ÄH! Vem bryr sig om halvtaskiga kommentarer? Jag tyckte det var riktigt coolt! :) Och det är väll alltid roligt att prova på något nytt, eller hur?

Reply
Denise

Det var egentligen inte kepsen det blev kalabalik över, den var ju skitsnygg! ,det var nog pälsjackan som orsakade det :D

Reply
Vixs

Vi verkar ha samma plans idag! Först jobb hemifrån och lite chill ;) Sedan dags för manikyr och salongsbesök! /V
Checka vixs.blogg.se

Reply
Linda

Jag personligen blev helt kär i den outfiten, jag önskar bara jag var så modig och vågade prova något nytt. Det var en skitsnygg kombination av stilar min mening! Så keep on rockin’!
Puss och kram!

Reply
matilda

tycker du är skitsnygg i kepsen! du borde ha den oftare eftersom att det är många tjejer som vill ha såna men vågar inte, och eftersom att du inte bara är inspiration för dom utan för alla tjejer så blir det “okej” att ha såna :D

kramar :)

Reply
sofia

en STOR keps. :) men det va snyggt ju!

fy för blåsvädret idag. och jag som ska vara ute på naturskola hela dagen. jäkla lärarprogram.

Reply
frida

jag tyckte det var asballt och supersnyggt att kombinera kepan med den vita pälsen! you rock!

Reply
josefin

fattar inte de som klagar över att du hade keps på. så onödigt, är väl upp till var och en vad man har på sig haha

Reply
amanda

Ekakt Kenza! Du såg skit cool och snygg ut! Fattar inte varför alla höll på?
Sen vad du väljer att ha på dig är ingen annans sak..?

Reply
sofia

Snälla sluta, här i Luleå snöar det och är -2….du bor i södra Sverige,tänk på oss här uppe. Mitt problem är att jag inte har råd att bo där,ditt problem verkar vara vädret, come on det är april och vi bor i Sverige så sommaren är väl här hos oss i juni hos er är det ju redan varmt. Vi har inte ens fått vår…btw fy fan ge mig din kropp! Du är helt 200% perfekt!

Reply
Uranbayar Pudas

Jag tycker iaf att du var sjukt snygg som alltid, önskar att jag kunde vara lika modig i min stil som du är! Älskar hur du klär dig, du är en inspiration!! :D

Reply
anonymt

jo visst blev det kalabalik och det är bra att du trivs i det du har på dig men allvarligt, du vill framstå som någon jävla modeguru och då ser man fan inte ut sådär! rihanna kan göra det i USA men inte fjant kenza i sverige….tyvärr gumman!

Reply
Bästaste Kenza :)

Äsch strunta i vad folk tycker, jag tyckte du såg jävligt snygg ut i kepsen, plus man får väl variera lite med stilen då&då! Haha anade att du blev lite inspirerad av Rihanna, lätt att bli, folk som lägger en massa elaka kommentarer är de som inte själv vågar testa sig på något nytt, som dig. :)

Reply
a

visste inte det blev nån kalabalik över kepsen, den är ju skitsnygg! :o speciellt då de du som har den :D fan då du kan bära upp allt

Reply
Veronica

Haha ja att folk kan reagera så starkt för en kepa! Jag tycker att du var skitsnygg och att du gör helt rätt i att bara köra på det du trivs i och inte på andras åsikter.

Reply
Johanna

Jag lovar om typ 1-2 månader kommer alla gå ut med keps,
Alla är så rädda för förändring och nya saker they Will get around;)

Reply
Vi

lol gud vad du är mainstream. Har aldrig egna tankar och åsikter om vissa saker när det kommer till trender och media.

Reply
Maria

Heej,jag diggar verkligen din blogg! Och jag måste bara säga att du var jättesnygg i den där kepsen! :D

Kraam!

Reply
Malin

Du e sååå hilma cool Kenza!!! Så där vill jag oxå se ut, helst nu före det blir för varmt med pälsjacka.

Reply
victoria

Jag bara älskar din look du hade, you were lookin fierce! ;D
Tycker att du ska blanda upp det med dina kläder såhär ibland, det blir bara dösnyggttt!

Reply
Frida

grabbigt + tjejjigt kan vara fint, dock var kepsen svinigt ful, förlåt haha men om du vill ha keps. kika på caliroots, där har dem riktigt snygga

Reply
Tea

Jag tycker du är grymt snygg och cool i den där kepsen!!!
Massa pussar & kramar från lilla mig!

Reply
Julia

Alltså att det ens blivit debatt om en freakin KEPS?? skojar ni, det är skitsnyggt, här nere i Malmö hade ingen ens reflekterat över att en tjej skulle ha en sådan. antar att det inte är lika vanligt i norra sverige som här..?

Reply
eylo

Kenza som du säger smaken är som baken.. Kör dit eget race bara. Männsikor kommer alltid att olika åsikter om allt och alla. så är det bara, sånt kommer man inte undan ifrån.. By the way du var grymt fin i den outfiten.

Reply
Tina

Jag fattar inte hur du kan ha största bloggen?! De måste vara jobbigt för dig o kopiera Angelickq Blick! Allt hon köper el har på sig försöker du med efter 1 till 2 veckor! Du kör till o me med samma kamera och härmar hennes outfit bilder.. O ni ska vara vänner? Angelicka Blick är otroligt vacker o har en känsla för stil du aldrig kommer o nå upp till :).. Men de e ju bra att du försöker ;)!

Reply
Fatima

This is a gorgeous picture, I love your hair, and the coat to, and red lipstick looks GREAT on you! Lovely!! xxxx

Reply
Ebba

Håller med de flesta ovan. Jag älskade hur du blandade kvinnligt med sportigt! JAG blev i alla fall inspirerad. Kram.

Reply
Olga

Skit snyggt! Tycker du borde ha keps oftare, passar dig jättebra! Tror också många vill ha det men ändå inte riktigt vågar.. Så keep going, as ballt!

Reply
~ Anna.

Jag tycker du ska skita i om dom ba ” åh en keps” jag tycker bara du ska köra ditt eget race och vara dig själv!
De vinner man på i längden :)

p.s, Måste bara säga att du är väldigt vacker och har en sjukt bra blogg. <3

Reply
phyllis alexis

OHOOOO, den här type of style vill man se lite oftare på dig Kenza. dont get me wrong, the rock är AWSOME. Men detta ser RIKTIGT coolt ut och snyggt på dig.
drop it like it’s hot :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*