• header

April förra året

Okej, jag fick höra igår att det var typ en miljon grader varmare här för exakt ett år sedan. Mitt minne är inte det bästa ibland och som tur är så har man ju en blogg haha! Gick tillbaka i arkivet.

Det känns nästan lite hopplöst när man tittar på bilderna, och sedan tittar ut och ser….typ vinter.

Det här var alltså exakt ett år sedan.

Powerwalk i EN TUNN TRÖJA??

Ingen jacka??

Frukost ute i solen????

Endast en tunn liten jacka???

På min födelsedag var jag BARBENT???

Vin ute i solen, i T-SHIRT????

Picknick. Fattar ni hur varmt det var?

Och den bilden som verkligen fick mig att tappa hoppet om att våren kommer snart. För exakt ett år sedan satt vi och svettades på Mikas balkong i bikini… OK nu ska jag sluta vara så bitter, men jag är verkligen en vädermänniska/sommarmänniska och jag blir galen på dessa 7-8 grader (och 0-gradiga nätter!)

122 Comments

vera

Snälla gör ett inlägg om tinnitus. Jag har panik för att jag har det. Snälla berätta om din tinnitus, det skulle hjälpa många. Älskar dig blogg. Kram

Reply
Tina P

Haha, det er så forfærdeligt, jeg husker også Påsken sidste år hvor jeg lå og solede mig hver dag (selvom den lå slut april sidste år)

Vi må håbe at vi ser frem til en rigtig dejlig sommer snarest :D

Reply
anne

Å andra sidan kan man sluta sura och jämföra årets mars med förra årets, då lär du bli förvånad åt andra hållet :-)

Reply
Annika

åh, vad man längtar efter den riktiga våren när man ser dina bilder. hoppas den slår till inom en snar framtid!

Reply
Jessica

Hahaha, jag brukar inte kommentera bloggar men vart ju bara tvungen att göra det nu. Skrattade mig igenom hela inlägget. Känner EXAKT likadant!

Reply
emma

Ååh nu blir jag arg, jag visste att det var varmt i april ifjol men inte såå varmt? :OO
Inatt fick vi ännu mera snö så jag är skitsur idag!

Reply
Sthlmtjej

Goddag och glad påsk på´re fina K! Så kul att vi fyller år samma datum. Men jag vill helst glömma min, då jag blir way to old!! Vill bara önska dig grattis i förskott och att din blogg är BÄST!!!!! Du verkar så himla speciell och fin och just att du alltid tar dig tid för dina läsare. You rock. ;) Tack för en bra blogg och att du är den du är. MvH

Reply
Sophie

Ahh fan va depp jag blir när jag ser dina bilder…på vädret då alltså!!! Hatar det här gråmulna pissvädret!!!

Fina bilder som vanligt, o btw så va du klockren i kepsen!
Me like

Ha de gött i de gråa ;-)

Reply
Johanna 23 - mamma till 3

Haha ja väderväxlingar till det kallare är totalt ogillat. Jag svor som bara den då jag tvättat bort ALLA vinterväderna (vi är fem st) och sen någon dag senare började det att toksnöa! Well, så äre:)

Ha en bra dag oc lycka till på körningen!

Reply
betty

ääsch sluta gnäll för nån vecka sen gick vi så ute
utan jacka o de var as varmt, det e ju bara nu regn o skitet är. Den där värmen vi hade för nån vecka sen kmr snart igen. Innan vi vet ordet av de så går vi med linne och shorts och klagar på att det är för varmt ute.

Reply
Filippa

Åhhh kommer ihåg exakt alla bilderna här.. Haha.
Och du är dessutom SJUKT snygg i det där röda läppstiftet! :D
Och kepsen, haha va konstiga folk är? Såg ju bara coolt ut haha!
Vart kommer solbrillorna ifrån du har på dig när du sitter och dricker vin? Jättesnygga hihi.. Okej jäättelång kommentar men kom ihåg att du mobil bloggade nån gång från Hagaparken och jag blev helt hyper över att jag var där just då, men du var med vänner och så ville inte störa haha.
Kram

Reply
Charlotte

jag kan inte se någon av bilderna..? bara vita rutor med ett rött kryss i hörnet. har internet explorer

Reply
Sasha

Hey Kenza!
I so much into your feelings about this weather. We have same staff in Moscow. And we call it today is 71st of February;)And in Siberia,Russia its +20. SO Whats going on nobody knowsss
From Russia with Love

Reply
MichalinaP

Soooooooo true! I’m from Poland and there is also 5-10 degrees. Soooo cold, easter with a snow! I hope the spring is close. Love your blog, greets!
M xx

Reply
Matilda

Jag minns också april förra året. Vädret hade humör svängningar. Jag och syrran satt och solade på hennes bakong och blev lite halvsvettiga. Nån dag efter började det snöa..

Reply
evelina

Hej Kenza! Jag har följt din blogg riktigt riktigt länge nu via bloglovin och den är helt grym! Älskar din header, den är så himla häftig och fin! ♥ Du skriver sjukt bra inlägg och uptpaderar jätte ofta, du upptaderar liksom till och med när du är utomlands ibland och det uppskattas stort från min sida! ♥♥♥♥

Några frågor till dig!
1. vad är dit absoluta favorit plagg?
2. är du nöjd över din blogg själv?
3. hur tänker du när du ska upptadera på din blogg? Tänker du bara att du ska va dig själv och sånt?
4. vad kostar kenza 9 skinnjackan?

Ja, det va lite frågor!! Älskar din blogg och kommer nog alltid följa. PUSS ♥

Reply
Bästaste Kenza+:)

HAHAHAH Kenza! Men jag tror inte det kommer bli vår riktigt än förrän kanske i maj, som det ser ut. Vädret säger att det kan börja snöa igen, får vi hoppas att det inte gör, men det skulle inte förvåna mig hehe. Alltså vad hände med våren???? Sjukt konstig väder . . .

Reply
Emma

Hörde på tv att för någon dag sedan var det den kallaste dagen sedan 2003 :P

Reply
Frida

Det är på grund av att t.ex påsken låg längre fram i år än förra året, därför uppfattar du det som varmare. Påsken var tidig i år, det skiljde typ två veckor eller något sånt så det är inte så konstigt:) håller med, det är sjukt tråkigt och sjukt kallt!!!

Reply
lovisa

jättefint rött läppstift på tredje bilden underifrån! vilket är det och vart är det köpt? :)

Reply
Maddo

Jisses vilken skillnad. Men hey ni har iaf 7-8 grader i Luleå har vi noll och just nu snöstorm typ….!

Reply
ella

omg vad andvänder du dig för att få så fina/lena/snygga ben? älskar din blogg den är baba bäst söötnoos!!!

Reply
fELICIA

OMG VAD SNYGGA BEN HUR GÖR DU /VAD ANDVÄNDER DU DIG AV?? ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG PUSS

Reply
Paula

ja alltså jag är lika chockad som dig, fattar inte heller hur fan det kan vara så jävla kallt i april!! går ff runt med vinterjacka :(

Reply
ida

Men vi hade ju knappt ingen vinter i år och lite vår redan i mars, klart det vänder nu, vad trodde du?! Men våren kommer snart!

Reply
laila

fast skatta dig lycklig som iaf har någon sorts vår även om det är en kall sådan, här snöar det än och marken är inte ens snö fri ;/

Reply
jessica

hahah asså faaan :( skitväder!! hur gött såg det inte ut med dom bilderna då!!

Reply
Emma

Guuud saknar också sommaren,vem gör inte det lixom? :) Du är underbar kenza! <3

Reply
Arg läsare

Fan vad bortskämd du är !!!!! Du reser hela tiden nästan och har så kul och så klagar du på vädret !! Herregud

Reply
Elin

Kommer ihåg att det förra påsken var asvarmt, den var ju dock då i slutet av april men ja, kommer ihåg att man kunde gå runt i shorts.

Men det sjuka är ju att det ändå för typ två veckor sen var över 15 grader flera dagar i rad och ännu varmare, närmare 20 nästan, och då var det ändå MARS, så :)

Reply
anniina

I don’t know why but I can’t see any pictures :( maybe it’s cause i’m in Finland haha! Hoppas du kan göra något åt det! :D

Reply
Alexandra

Superfina bilder!! Men det positiva i det hela är att det föhoppningsvis blir en varmare sommar då det är kallare nu. Som du säger så gick man ju i shorts och sånt i april förra året men sen var det ju en ganska kall och susperregnig sommar -.- så jag tror att det blir tvärtom detta året och då kan jag lika gärna vänta på den värmen!! ;)
Kram på dig!

Reply
?

Men gud… Det är april. Och det finns väl lite mer världsliga saker att reta upp sig på…?

Reply
Leah

Fast nu undrar jag om du kollade tillbaka exakt på datumet den 10 april eller om du kollade påsken förra året. Påsken var jättesen förra året så inte så konstigt att det var varmare då. Men kvällstidningarna som skrev att det skiljde 20 grader mellan påsken i år o påsken förra året verkar inte ha fattat att det även skiljde cirka tre veckor…

Reply
Mändy

OOOH, jag håller helt med dig, tycker våren kan få komma, eller så kommer sommaren pang poff.. underbara bilder!

Reply
Natalie

Hahaha, jag är aldrig inne och kollar på kommentarerna. Men ärligt talat folket, bara för att man reser ofta. Är man bortskämd? Man är bebodd i ett land och klart även Kenza är mänsklig nog och kunna klaga. Vem fan vill inte ha bra väder i landet som man bor i? Väldigt säkert på att det är en stor anledning till varför man reser. Kan man so why not?

Reply
Alice

Kenza!

Roligt att du gör flashbacks! Man blir nästan själv lite nostalgisk eftersom man följt din blogg så länge och frekvent så man själv känner igen bilderna, haha.
Kan dock knappt fatta att det gått ett helt år, kommer ihåg dina inlägg med dessa bilderna som det vore någon månad sen..

Du är iaf vackrare än någonsin och du är som vanligt en såå bra inspirationskälla för alla tjejer. Gillar dig skarpt! Kram

Reply
aileeene

KENZA! ELLER NÅGON SOM VET.. VART KOMMER DEN VITA TISHAN IFRÅN HON HAR PÅ SIG NÄR HON SITTER UTE MED VIN I SOLEN MED HUMLAN!? JAG DÖRR FÖÖÖR DEN SNÄÄLLLAA NÅGON MÅSTE JU VEETAAAAAA VART DEN ÄR IFRÅN ELLER VART JAG KAN HITTA EN LIKNANDE SÅÅÅ SJUKT SNYGG och nej det är ingen vanlig vit tisha för mig den är ubbeer snygg än alla andra basics fula hehehehe possss babooosss

Reply
jossan

Haha fan va skön du är med varje bildkommentar! :D Ingen jacka?? En tunn liten jacka??
Haha jag skulle gjort de på precis samma sätt!

Reply
Lisa

här uppe i norr ska vi då vara glada om tempen ligger över 2 grader, när det är 5-8 grader här börjar vi klä av oss för att det är så varmt och skönt ute haha…

Reply
Vee

så irriteande! kan inte se bilderna från min iphone, safari på macen eller google chrome?! det måste väl va wordpress det är fel på för samma sak är det på andra bloggar med wordpress…men så irri.

Reply
Hannah

Jag veeet! För exakt en månad sen satt jag ute på balkongen och solade för första gången i år och pwade i en tunn tröja, vad hände? När kommer värmen tillbaka?

Reply
clara

Jag har en fråga (som alla tusentals andra också har), men hoppas du ser den här kommentaren i varje fall och svarar på den! Jag undrar bara hur du gör för att hålla dig brun hela tiden. Jag kom hem från Thailand förra veckan och har redan börjat fjälla jättefult på endel ställen ): Fjällar du aldrig? Vad har du för magiskt trick? Åh, skulle bli superglad för svar.

Reply
Dan Syndrom

Nej, nu är det dags för vår!!!

ps. läs min blogg, de senaste inläggen handlar om könsroller och genus (ur en mans perspektiv).

Reply
The girl next door

I just wanted to say something to you: I don’t understand a word you are saying but I love the way you dress! Plus, how come you look so stunning on each and every picture of you? That’s kinda depressing ^^

Reply
Rob

Jag läste att det här är kallaste April på 100 år… Hallå Globala Uppvärmning? Var är du? Dags att släppa ut mer CO2 tror jag..

Reply
Matilda

Jag kan inte se en enda av alla bilderna ovan.. ;( Brukar kunna se dem men nu är de helt vita! Det kanske bara är just det här inlägget för annars brukar jag kunna se dem!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*