• header

All saints

Har glömt visa tydliga bilder på den otroligt snygga skinnjackan jag köpte när jag var i London för ett par månader sedan. Jag har ju en miljon skinnjackor eftersom att jag får alla jackor jag designar för Jofama by Kenza, men denna känns lite mer speciell (och kanske lite mer svårburen haha). Ryggen är full med en massa fina pärlor m.m. Så himla fint!

Jag kommer att bära den till korta sommarklänningar & slitna jeansshorts. Boots till det. Lite “boho meets biker”.

Jackan är av märket All saints och kostade ca 4000 kronor.

68 Comments

rebecka

hej kenza! har en fråga. det finns en fan-sida om dig på facebook och det står att du har tagit över den? det är fejk eller? alla går på det men just nu sitter “du” och skriver svart på dina läsares frågor på den siten! om det är du så sry för denna kommentar! kramis

Reply
Elina

Älskar dina skinnjackor, dock måste jag spara lite först ;) Mina kompisar påstår att mitt leende liknar ditt ;) då blir ju man lite sådär stolt, haha men kan inte undgå att lee lite oftare. Tro inte nu att jag är nå pcyko men tycker du är jätte fin. ( du har säkert hört det ) KRAM

Reply
Simone F

Cool jacket Kenza ;-)
By the way…. it would be really awesome if you took a pic of all your Jeffrey Campbell shoes!

Love you girl.

Kisses

Reply
Melissa

… Alldeles för mycket i min smak. Mycket bling, o inte ens fint bling. Nä den går inte hem hos mig :x 4000 kr för den också… gud.

Reply
benedikte

OI KUL JAKKE!

HVILKEN RASE ER HUNDEN DIN? HVA GJØR DU NÅR DU ER BORTE HVEM PASSER HUNDEN DIN? ER DEN ALLTID MED PÅ FERIE UTENFOR EUROPA ELLER I EUROPA? HVOR LENGE KAN MANI VÆRE HJEM I DIN LEILIGHET ALENE? HÅPER ¨PÅ SVAR , LOVE YOU KENZA!! FIN BLOGG!!!

Reply
Cecilie

Please start to translate to english! When I translate it myself, it doesn’t make sence, cause google translate sucks. Your blog would be so much more interesting for me if I could read the text, instead of just watch your pictures.

Love

Reply
Jenny

Min första tanke är 70-tal och sen tänkte jag Disco Stu i The Simpsons haha! Väldigt cool men kanske lite svårburen :D

Reply
annelie

“..en miljon skinjackor” Ja.. dom djuren dog nog förgäves. Köper man EN skinnjacka och använder Den flitigt(!) känns det ju mer okej. Men jag tvivlar på att du byter jacka 2739 GGR OM DAGEN? (vilket du skulle behöva göra för att använda alla jackorna under ett år..)

Provokation i all ära, men tänk på djuren.. Det är nog inga “gamla kor och grisar” som Jofama dödar, för att vi ska kunna få njuta av skinnväskor, jackor och skor. Någon måtta får det ju liksom vara.

Reply
anonym

du kommer typ använda den en gång i år, som alltid när du köper något -.-

Reply
Keiko

Snygg jacka! Älskar din blogg<3
Men har en fråga skulle du kanske inte kunna ta en bild på alla dina Jeffrey Campbell skor?? :D

Reply
A

Skulle du kunna lägga ut en video på hur du fixar dina ögonbryn?
Tack för en riktigt bra blogg :) Kram

Reply
Siri

Fan vad onödigt. De pengarna kunde gett en familj i afrika mat och medicin i nästan ett halvår. Lägger du några pengar på välgörenhet? Snygg var den dock!

Reply
Lisa

Grym jacka!! Många av oss tycker att dina egendesignade jackor är minst lika grymma men har inte budget som tillåter ett sådant köp (om det inte föregås av månader med endast nudlar instängd i ett förråd ;-))Det vore ju toppen om du ville anordna någon typ av tävling eller bara utlottning av en jacka istället?!
Kram kram

Reply
Daniella

Vad billig jackan var när du köpte den. Jag har också samma jacka men min kostade 6000 kronor!!!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*