• header

Slutsåld!

Längtar lite efter den här jackan! Den är så himla snygg & mysig, speciellt (fusk)pälskragen!  Jackan är från min höstkollektion Jofama by Kenza och kommer ut i slutet på sommaren. Den som väntar på något gott! :)

Kul förresten att Kenza 9 (senaste skinnjackan som finns i både svart och rött) redan har sålt slut typ ÖVERALLT. Min mail svämmar över från läsare som undrar vart man kan hitta den. Ett tips är att ringa runt till butikerna och fråga om de har kvar din storlek! På alla webbshoppar verkar den vara helt slut..

Har iallafall sett att den används flitigt av kändisar så som Molly Sandén, Marie Sernholt & Carola. Kanske denna blir mer populär än Kenza 3? Det är helt sjukt att jag varje dag ser typ minst 15 tjejer som har den (ni känner igen den lättast genom de 3 små nitarna längst ner på vardera sida).. Överallt, vart jag än är, i alla möjliga färger! Och mina närmsta tjejkompisar har varsin också haha.. SÅ JÄKLA KUL!! :) Blir läskigt stolt. Ska ta och kolla upp hur många exemplar av 3an som sålts totalt sedan den lanserades hösten 09..

Annars då.. Vad har ni för er finisar? Jag myser i soffan. Pojkvännen är borta på middag så jag passar på och tittar på mina favoritprogram. Borde dock plugga lite teori… Boring…..

188 Comments

Michelle

Gaahh va snyggt med jackan och pälsen ovan. Och så är ju du otroligt fin förstås! :)

Kram Michelle

Kenzas svar: Tack så mycket! Och du passar ju asbra i Kenza 3! :D

Reply
linnea

Värdens finaste Kenza! Jag har själv skinnjackan ‘kenza 4’ & jag trivs hur bra som helst i den. Tycker alla skinnjackorna är så snygga! Du är grym, kram på dig <3

Kenzas svar: Tack så mycket! Såg bilder på din blogg, du är väldigt fin i jackan! Kenza 4 är också en favorit för mig, just för att den är lite mer fodrad och funkar även på vintern med stickad tröja under =) Kram kram!

Reply
Sofia

Ååååh vet du hur mycket den nya
Med fuskpäls kommer kosta?!?! Gaaash me want!!!

Kenzas svar: Den kommer att kosta 2995 kronor, och kommer finnas med både brun och svart fuskpäls :)

Reply
Amanda

Kommer det gå att ta av och på pälsen på jackan? :) Dösnygg är den btw, MÅSTE HA!!

Kenzas svar: Kul att du gillar den! Nej den är inte avtagbar. Men tro mig, den är så mysig att man inte vill ta av den haha. Puss!

Reply
Johanna

Jag skulle sjukt gärna vilja rita av dig kenza. Speciellt bilden som du lade upp frö några inlägg sen, den första enkla ljusa svartvita. Tyckte det va en av de vackraste bilderna jag sett på dig och tyckte det skulle vara så himla kul! Men det är synd att det inte går att kopiera bilden och skriva ut, så svårt att utgå från dataskärmen. Superkul det där med jackan! Kram ♥

Reply
Waffi

Jackan finns kvar i KISTA galleria!! dock minns jag inte vad affären hette, haha..

Reply
Maja Lönnehed

Ja, vad gör jag.. Pluggar biologi och ska kolla lite på tv. Jag älskar din blogg Kenza, du är en väldigt stor inspirationskälla både som person och rent stilmässigt! Blir alltid så glad när man klickar in på din blogg. KRAMAR!

Reply
Maria

I want Kenza9 but i’m from Russia!!! We haven’t your shop here and your online-store haven’t delievery to Russia….

Reply
Anna

Jag vill verkligen ha en sån jacka, men största storleken jag hittade var 42 å den va alldeles för liten =(

Reply
Agnes

Kenza 9 assååå den är sååå snyggg!! Jag önskar mig den i födelsedags present! Bajs att den är slut!
You are the best kram!

Reply
Emilia

Åh, jackorna du designat är sjukligt snygga!

Jag har en fråga och jag skulle bli superglad om du kunde svara på den!

Skulle du kunna göra ett inlägg där du visar ALLA dina skor? Tror att det är fler än jag som skulle ha ganska mycket att dregla över då! Kram

Reply
Anna

Inte så konstigt, jackorna är helt galet snygga! :D även smyckeskollektionerna för guldfynd är otroligt fina..! Och lycka till med körningen o den tråkiga teorin ;)

Reply
molly

Sitter hemma i killens soffa med världens halsont.. Skulle ha tävlat (judo) i helgen men icke! Halsen går före. Han är på ICA och köper godsaker :D Kan det bli bättre???

Kram! Mollan

Reply
Sophia

Vad jag gör? Ska gå igenom om min lönespecifikation stämmer, boooooooooring! Men SNART ÄRE STUDENTEN :D

Reply
Jenny

Tankar ang bilden, min drömjacka och mitt drömutsende.
Herregud, går det att komma närmare perfekt? Förebild helt klart! kram :)

Reply
emma

skulle vara jättekul med ett inlägg där du visar alla saker du designat samt när. försökte googla men gick inte så bra;) du äger!!!!

Reply
Jessica

va kul ^^ Jag känner igen jackan tack vare dom dubbla dragkedjorna, dragkedjorna vid ärmarna och bältet. Men mest dom dubbla ofunktionella dragkedjorna :)

Reply
Ellinor

Jag har letat som en TOK efter denna jacka! jag har varit i hela Sverige och letat känns det som, men den är som sagt helt slut. vilket suger riktigt jävla hårt då den är grymt snygg!
men jag får vackert vänta tills juli/augusti eftersom det skulle komma fler då. attsingen! den som skulle vara min följeslagare nu i vår..

grym blogg btw!

Reply
Isabelle

Hej Kenza!
Jag köpte skinnjackan Kenza 9 för någon månad sedan och “handtagen” på dragkedjorna har börjat rosta o bli lite oranga fast jag bara varit ute i regnet med den EN gång.

Känns ganska surt att det är så dålig kvalité på en jacka för 2800 kr… :(

Reply
Kallena

Underbart att du har börjat svara på kommentarer!!! :)
Ser dina jackor på Tradera ofta och de som är slutsålda i butik går för ett högre pris begagnat än de gjorde som nya!

Reply
Frida

sjukt snygg!! Ett måste till hösten.. vilken storlek är det du har på bilden? :)

Reply
Linn

Vet att jag såg skinnjackor i båda färgerna den under påskhelgen på Solna centrum.. i alla fall i två butiker.. :)Ps. gillar bloggen! :)

Reply
Dixi Wonderland

Kul att du äntligen svarar på kommentarer :D
Tycker du är otroligt duktig som designer. Hade jätte gärna haft många av dina men tyvärr tycker jag skinn är obehagligt att ha på sig ;D

Reply
Ulrika

Hej Kenza! Jackan ser verkligen ursnygg ut!
Jag tänkte “tipsa” dig om ett litet videoklipp på youtube som är seriöst det roligaste jag vet! Och jag tycker i alla fall du är en tjej med humor så kolla på det, snälla! Det är så fruktansvärt gulligt och man verkligen skrattar rakt ut när man ser det!:D Hoppas du tycker det är lika roligt som jag, enjoy:*
http://www.youtube.com/watch?v=_YQpbzQ6gzc
Om länken inte funkar så heter klippet Tell your kids “I ate all your candy”, den som är typ fyra minuter lång;)

Reply
Fanny

Du e så snygg och allt du gör e snyggt! Har dj användt Neulash som gör att fransar växer och blir mer fylliga?

Reply
Pia

Åååh denna är dösnygg! Hade dock varit bra om man hade kunnat ta av pälskragen tycker jag. Har redan Kenza 3 den allra första som du designade som var i lite annan modell. Kenza 3 är favoriten! ♥

Reply
Emma/emmabloppis.blogg.se

Förstår att du är stolt haha, alla vill vara som du! Men man kan ju inte klandra någon för det hehe. fast sen såklart så är det väl mest för att jackorna är assnygga verkligen.
GARDEROBSRENSNING! Besök min bloppis och fynda, massa massa kläder väldigt billigt! EMMABLOPPIS.BLOGG.SE!

Reply
Emelie

Åhhhh jag ÄLSKAR den! Kommer lugnt köpa den direkt när den kommer ut, men vad har du för storlek? Är lik din kropp om man ska säga så, så skulle vara bra att veta vad man ska beställa för storlek sen :)

Reply
fridah

Jag bor i min tanfärgade Kenza 3 jacka, den är underbar!:) Hade jag inte vart en fattig student hade jag köpt varenda en av dina grejjor, allt är så himla snyggt! KRAM:)

Reply
Meri

Hej Kenza!

Måste bara fråga en sak, har alltid undrat hur du kom på idén med att börja designa jackor,skor,smycken osv. Tog det lång tid och vart det svårt?? Skulle vara kul att veta, för jag är själv rätt så intresserad av design inför framtiden :D

Din blogg inspirerar verkligen, kram!

Reply
Matilda

Oh så snygg jackan är! Jag tror jag dör lite här va.. Det ska absolut bli min första kenzajacka!!! Vill passa på & säga att du Kenza verkar vara helt gal1 skön människa, du är en stor förebild för oss tjejer! Kram

Reply
Hanna

Tidigare i veckan fanns jackorna kvar på SALT i umeå! :) Tänkte om du ville tipsa dina läsare om det.

Reply
Emma

Omg vad snygg! Gillar kenza 9 bäst och även 3 :) hade jag haft tillräckligt med pengar hade jag köpt 9 direkt! :) kan inte du börja göra typ väskor? Eller skor? :) skulle vara kul med något nytt! :)
Vill vi ens veta hur många 3 som har sålts? Det kommer vara hur många som helst ju! :o

Reply
Fanny Sahlin

Så fin hårfärg! Du passar i det mörka :) I vilken färg trivs du bäst?

Reply
jenny

kenza 3 har jag velat ha sen den kom, inte haft råd eller lust att spendera så mycket pengar på en jacka.
men efter att ha prövat många olika skinnjackor genom åren, och ingen har varit bra nog, så köpte jag äntligen 3an.

och den är värd vartenda öre!

Reply
Annie

Snälla, snälla Kenza – kan inte du visa hur du matchar vita jeans, vardag som på fest? Kram!

Reply
Lisa hansson

Vill ha Kenza 9!!! Letat som en galning men verkar vara slut överallt där jag bor :( vet du ifall den kmr komma ut igen!?

Reply
Emma

Vill börja med att säga att dina jackor och kläder är underbara! Seriöst, typ högsta drömmen att få bära kenza 3!!
Men iaf så har jag aldrig riktigt förstått hur du “kom fram” och blev känd. Eller hur du kunde ge ut ditt första klädesplagg osv… Raglady by tara ? är det du som är med på de eller är tara någon annan ?
Skulle vara riktigt roligt om du ville skriva lite om din livstid och “vägen du blev känd” eller hur det gick till och kändes när du gjorde keza kläderna. Pusss Emma

Reply
Rebecka

Jag var uppe i Sthlm i mars och planerade att shoppa massvis, men jag kom hem med en enda sak, en Kenza 9 i röd :D Har en Kenza 3 i svart sedan innan men det känns kanon att ha en röd skinnjacka också. Sjukt snygg!

Ett litet problem dock. Jag har ganska “tjocka” överarmar för min kropp, vilket gjorde så att jackan var otroligt tajt i armarna. Hade redan valt en större storlek för att få lite bättre plats, men kunde inte gå upp en storlek till, det såg inte bra ut. Den supertrevliga tjejen som hjälpte mig inne på Shestore lovade mig att den skulle töjas minst en storlek i armarna om jag hade en kofta under och töjde ut den. Så nu väntar jag lite till på värmen och sedan är det upp till bevis ;) Hon sa även att eftersom du är smal själv så tillverkar du jackar som passar folk med smala figurer. Är det så att jackan ex. är väldigt smal i armarna? Jag tycker den är det jämfört med andra skinnjackor jag haft, men jag vet inte om det var så du tänkte när du designade dom eller om det bara blev så?

Grattis till jackorna och allt annat! Du är superduktig. Kram.

Reply
Karin

Snygg!!! Och sminkningen är galet het!
Du, en fråga som jag såååååå gäääääärna vill ha svar på: Du som ofta lockar håret, hur gör du för att den inte ska bli trassligt? När jag lockar mitt måste jag använda si sådär en halv sprayburk för att det ska hålla, men sprayet gör att det blir trassligt :( Speciellt i nacken. Gråter ju för fasen när jag ska reda ut det, haha :P

Reply
eveline

har letat typ överallt efter jackan med nitar men ja hittar den aldrig.. dom är riktigt snygga och de var synd att dom va slut överallt! vet du när det kommer in nya? :)

kram Eveline

Reply
Cornelia

Hej kenza! Älskar din blogg! Du är så fett skön.
Måste bara fråga.. Den “fashion against aids” bikinin, vet du hur mycket den kommer kosta? Den är såå snygg!! Tacksam för svar. Kram ❤

Reply
Maddie

Ah nu skramde du mig! Nar jag laste rubriken “Slutsald!” och sag bilden sa trodde jag att det var den jackan som var slutsald, den som jag sa garna vill ha haha! :] Men tur, ska halla lite extra utkik nu! Hoppas bara att den kommer ut i Sverige innan jag ska tillbaka till USA igen..! :]

Reply
Evelina.

Finns det nåt sätt man kommer kunna förboka jackan mot hösten, eller får man bara vara snabb? för kan tänka mig att den försvinner fort! Den är sjukt snygg!

Reply
Marta

I think I will be seduced to buy it. It will fit into my styling. (Jag tror att jag kommer bli förförd att köpa den. Den kommer att passa in i min styling.)

Reply
Amakli Smycken

Hej!

Jag vill bara tipsa om vår nystartade webshop http://www.amakli.se där vi säljer snygga, trendiga smycken till ett lågt pris.

Just nu får alla som handlar 20% på HELA ordern fram till 30/4! Dessutom tävlar vi ut ett presentkort på 200kr på får facebook sida!

Kram
Amanda

Reply
Liin

Hej!
Köpte själv Kenza 9 jackan i rött för 2månader sedan :-) Så jäkla nöjd!
Störigt dock att jag inte hann köpa den i svart med, nu är den slut … Men lyckligtvis står man i kölista :-)

Sjukt underbara kläder måste jag säga!!

/ Liin

Reply
Sofie

Sjukt snygg! En liten fråga bara, kan man ta bort fuskpälsen och hur mycket kommer jackan kosta?

Reply
Maja

Beundrar verkligen din blogg, har snackat med pappa om han skulle kunna köpa en av dina jackor till mig.. Fyller år om drygt en månad så man kan ju inte annat än hoppas! Där den jackan är slut, kommer de aldrig komma in fler?

Ha en bra dag, kram.

Ps. Din blogg är grym du är så äkta på n

Reply
Kenza(The real one, who you copycatted)

Din lilla prutt! JAg blir så less på detta va….. Fuskpäls och den ska kosta 2999:-? Tänker du med rumpan nu igen.. Assååå det fattar du väl att den inte kan kosta? Om du gårin med den jackan på i raglady kommer alla att bitchblicka dig.. vafannnnn?

Reply
Fiipi - Marlies Dekkers fan

Hej Kenza!
Har du sett dig i nyaste Marlies Dekkers-magazine? Vilken synd bara att namnet hade gick fel och det påstår att du är Blondinbella. På webben syns det inte längre men på papperversionen finns det.

Hälsingar från Finland :)

Reply
Emma

Jag hittade både den röda och svarta i stl 42 i skinn butiken uppe i sälen by! Blev jätte chockad, då jag vet att den är slutsåld nästan överallt! Men det var en positiv överraskning att hitta den ända här uppe ;)

Reply
Sara Semere

Hej kenza jag tycker att du är sjukt vacker.. men jag tycker att det är så synd att du har blivit så stor pågrund av ditt utseende. Utan ditt utseende skulle du inte haft de här möjligheterna. Tycker att du är som alla andra tjejer.. Du har lixsom ingen talang som sticker ut. Du skulle inte ha de här miljonerna utan ditt utseende. Hoppas du vet det.

Reply
Sara Semere

DU SKULLE INTE FÅTT KONTRAKT MED SONY OM INTE DU HADE DITT UTSEENDE FÖR DU KAN EJ SJUNGA..JUST SAYIN

Reply
Leo

Dina jackor är jättefina, verkligen. dock förstår jag inte hur det kan vara sådant sjukt tryck på dem. Jag menar om de är slutsålda i alla butiker, varför envisas med att få tag på en ändå, kul att ha samma jacka som alla andra.

Reply
E

Kommer inte jackan komma tillbaka till webbshoppar? :) Inte konstigt att jag aldrig hittar den när jag försöker hitta en sida som säljer den.. :)

Reply
A

hej kenza, vart kan jag hitta denna jackan? i vilka butiker på stan alltså? (kanske är efterbliven som inte vet det men jaja) bor i jönköping, som inte har alla butiker så för mig är det bara webbshoppen som gäller oftast, men ska till göteborg snart så tänkte vilka butiker? har dina svarta skinnshorts och en annan jacka av dig, älskar allt du gör, helt perfekra kläder!

Reply
m

Kan du inte göra jackorna i mindre storlekar? Har vanligtvis 32 men dina är för stora :(

Reply
Alina

Hej, Kenza jag undrar om du ska jobba på victoria secret ? Hörde några små rykten om att du skulle vara med ? Älskarrrrrr dig så mycket du är min förbild !!!! <3

Reply
M

Denna jacka är verkligen to die for Kenza. Absolut är jag en av de som kommer köpa :D

Reply
Helena

Har nyss köpt Kenza 3, OCH JAG ÄLSKAR DEN! Min favoritskinnjacka någonsin utan tvekan. Den är ultimat.

Keep going strong, Kenza! Du är awesome.

Reply
Stina

Hej Kenza!
jag har tänkt att köpa en utav kenza 9, men jag har jätte svårt att välja om jag ska köpa den i rött eller i svart? har du något tips?
kram på dig!<3

Reply
Siri

Hej bästa Kenza!
Äääälskar skinnjackorna, otroligt fina! <3

Undrar vad det är för storlek, om de är normalstora i storleken eller om de är mindre/större.

Puss!

Reply
Josefinr

Nu dör jag lite! Förutom att du är så gudomligt fin Kenza så är den där skinnjackan äckligt snygg! Den blir bara ett måste att köpa och jag vill bara ha den nuuuu…

Reply
rebecca

De är väldigt fina!

Har en rosa men har ingen aning om vilket nummer det är, haha, får kolla upp det. Men älskar det blommiga fodret! Nu är jag ute efter en annan färg! :) Kram <3

Reply
arzu

hej kenza jag är 13 år jag jag älskar att titta på dina fina bilder snälla man du svara på det snälla :) jag skulle bli så glad jag följer dig hela tiden :) (L)

Reply
Lara

Hej fina Kenza! Älskar skinnjackan, min kusin har den och jag brukar sno den från henne ibland, jättemysig päls!

Reply
SandraKimberly

Ja, man ser dem rätt ofta.. du borde vara stolt! Jag vill absolut haffa din höstjacka när den kommer ut, men jag undrar bara om man kan ta av fuskpälskragen? :) KRAM! <3

Reply
Jossan

Hejsan! Tänkte höra vad du har för storlek på din kenza 9? Jag har i vanliga fall small på tröjor :) mvh Josefine

Reply
Anna

Synd att pälsen inte går att ta av. Jackan ser tunn och och då är den väl för kall att ha på hösten/början av våren? och pälsen lär ju vara lite varm under våren och sommaren. Men den är så galet snygg så det lär väl bli ett köp iaf ;)

Reply
Nicki

Köpte nyligen Kenza 3 och är hur nöjd som helst! Det är till och med min allra första skinnjacka :)

Reply
Caroline

JAG ÄR EN STOLT ÄGARE AV EN KENZA 9 SVART, Älskar den! Passar till ALLT och drar avundsjuka blickar till mig på stan ;) !

Reply
Isabell

Hur mycket kommer den där jackan kosta när den kommer ut efter sommaren ??:)
Kram!

Reply
Alexandra

Åh, har kollat in Kenza 3 på JC varje gång jag är i stan och jag är så sjukt sugen på att köpa den men nu finns den inte kvar! :( Den är ju ganska dyr också, men vet du var den kan finnas och är priset samma i alla affärer? Den är ju så UNDERBART SNYGG med alla detaljer t ex. det flätade på axlarna osv. :) kram!

Reply
Emma

Åh shit så snygg den var! Skulle sitta perfa i garderoben! ;) Har en Kenza 7 med svart, den har funkat hela vintern inte frusit mer än om man har en dunjacka. Gillar den skarpt! Kram på dig, underbar är du.

Reply
Jana

Hej! ALLA er som vill köpa jofama by kenza 9 svart, storlek 34 passar xs-s, helt ny, prislapp sitter på! Säljer för 2600kr! smsa;0700731831 eller mejla; [email protected]

Passa på!!! =)

Reply
Caco

Sjukt snygg som alltid!

Men jag har en fråga till dig Kenza, du ser ju hyfsat “toned” ut, tränar du ofta och vad isåfall?

Reply
Jasminee

KOMMENTERAR ALDRIG MEN HELT ALLVARLIGT ALLTSÅ JAG FÅR EN LÄTT HJÄRTATTACK VARJE GÅNG JAG SER DENNA BILD! DET ÄR HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT SINNES, NÄSTAN SOM ATT EN TÅR KOMMER FÖR DIN SKÖNHET GÅR INTE ATT UTTRYCKA! DU ÄR SÅ UNDERBART VACKER OCH LJUVLIGT CHARMIG PÅ SAMMA GÅNG, INTE LÄTT DET! Men en liten fråga bara, hur kan du vara så fint brun med hjälp av endast bus krämer osv? inga besök på solarium eller liknande? Massa kramar!!

Reply
Anna

Har Kenza 9 i svart och är totalt dökär i den!!
Men vet du vad jackan med fuskpäls kommer att kosta? För snygg, vill veta hur mycket så man kan börja spara.. ;)

Reply
Linda

Hej, måste bara tipsa om att webshopen modetime.se, precis har laddat upp KENZA 9 i både rött och Svart :)

Tänkte du kan tipsa det till dina läsare.

Reply
fashion by+idag

Så snyggt!

Jag hade en Kenza 9, hade knappt hunnit använda den så var den någon äcklig avundsjuk jävel som stal den på skolan till och med!

Förstår inte hur man kan göra så. Blev så himla ledsen, jag skrek och grät resten av dagen. Och speciellt med tanke på att den är slutsåld överallt…

Reply
Carolina

Tillverkas fortfarande Kenza 9? kommer den komma in i butik igen. JÄTTE SNYGG VERKLIGEN!

Reply
Antonia Rydén

Hej Kenza! Jäklar vilken snygg. Har leta länge efter en i skinnjacka så om pälskragen är avtagbar så kommer jag definitivt bära den i höst. Är den det? Ser fram emot att se resten av höstkollektionen. Kramar :)

Reply
Karin

Hahaha, den dagen lilla tjocka jag kan köpa Kenza 3 jackan kommer den inte finnas till försäljning längre, det ät nog seriöst den finaste skinnjacka jag skådat och jag skulle Filippa om jag ägde en. Men inte så lätt att hitta den i största storleken då de flesta vanliga/fysiska butikerna samt webbutiketna bara har den i de små storlekarna. Men men, sånt är livet!

Jag tycker i vilket fall att du ska vara galet och otroligt stolt över dig själv och det du har åstadkommit! Du är en stor förebild gör mig då du alltid verkar ha alla fötterna i marken och vill du något så hör du det! :) (Y)

Reply
Hanna

Hej Kenza, kommer din röda Jofama by Kenza 9 komma åter igen, är slutsåld överallt ju :(

Reply
moa

hej kenza! nu börjar det dra sig mot slutet av sommaren ju (och närmar sig min födelsedag haha) så har önskat mig en kenza jacka då såklart! men jag undrar att om man köper den online och den inte passade eller så, ifall man kan skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka? för jag vet inte hur den ser ut på mig, om den är rätt storlek och såntdärt ju.. snälla svara, är jättetacksam för svar!! kram :)

Reply
Nikitha

Nej men jag svimmar kan inte sluta titta på jackan alla dina jackor är värda varenda litet öre och du är så otroligt fin och verkar va en underbar människa, älskar dig och dina jackor och kommer alltid göra de kan inte vänta förens jag får sätta på mig denna jackan!
Pussar och kramar från mig <3

Reply
Lisa

Kenza 9 är galet snygg, dock är det vissa saker jag reagerat på.

Axelvidderna är väldigt små(!), bara runt 34 cm i storlek 36.

Enligt Shestore’s måttabell skiljer det 8 cm i midjemåttet mellan storlek 34 och 36. Varför ett så stort hopp däremellan?

Trist att storlekarna blir kortare med mindre storlek. Kraftig är inte nödvändigtvis detsamma som lång, liksom att smal inte är detsamma som kort. För mig är 36 nästan för kort i längd och i ärmarna, men samtidigt är den för stor i midjan, och då är jag “normallång”.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*