• header

Rutstore

När jag beställde hem de vita jeansen fick jag med de här i paketet. Två finfina armband för 99 kronor styck! Jag använder inte armband så ofta, men de här ska jag lätt köra på!

Från rutstore.se

76 Comments

Lina

Snygga armband. Riktigt läckert att bryta av med, till de lite sötare outfitsen.

Tillan

Snygga! Funderara nästan på att köpa själv :)
Älskar din blogg btw och du är så jävla vacker<3

elvira

Ville bara säga att din pojkvän är sjukt, sjukt lik Darren Criss!

Elin

Hej Kenza!
Jag undrar vart du den klänningen som du hade på dig på din födelsedag är ifrån som du lånade från Humlan? Otroligt fin var den, kram<3

lollo

Jag har köpt in ett par beiga NIA skor från nelly!….e de för “festligt” att ha på sig så höga skor i skolan +vita byxor..((är kort) många tycker de men jag gillar dem (skorna)

linneaj

klänningen från din födelsedagsfest, var är den köpt? :)
kram

Charlotte

SNÄLLA KENZA, JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!!! Jag har verkligen panik, jag hittar inte den “perfekta” studentklänningen och eftersom jag diggar din stil STENHÅRT så tänkte jag att du kunde hjälpa mig och många fler som tar studenten i år med att fixa ett inlägg med lite tips på fina studentklänningar?

S N Ä L L A!

din blogg är underbar dessutom, kram C!

Lina

Hej Kenziiii! Kan inte du göra ett inlägg med lite tips om student/konfirmationsklänningar? Kram

Elle

kan du inte tipsa om avslutningsklänningar/studentklänningar?
:)

Sanna K

Vilken superbra bloggdag! Är inspirationen tillbaka? Blir så inspirerad av dina inlägg med skor, smycken och kläder <3
Ha det bra!
/Sanna K

Linnéa

Hej, är det ett ärr du har på handleden?
Älskar din blogg, har läst den i fleeeera år! Du är underbar! :)
Kram

Keke

Du har massor med armband, halsband samt tröjor av en triangel. Illuminati? JA!!!!

Moira

Lite random, men jag undrar vad va hela situationen med din pappa? Har läst massa skvaller. Undrar bara hur han mår nu?

IDA

Galet snygga! Jag använder armband typ varje dag, och de där skulle användas flitigt! :)

th

JA! kan inte du så fort som möjligt tipsa om student eller balklänningar? Det börjar nog bli brådis för sjukt många studenter just nu :) inklusive mig hehehe!

färgglada balklänningar, långa som korta.
vita studentklänningar, långa som korta. hade varit jätte snällt! tipsa gärna om någon sida som inte är så vanlig också? :O Nelly, hm, gina, romwe osvosv har man redan tittat igenom tusen gånger!

Amina

Hej kenza jättefin blogg du har! undrade bara om du kunde göra en bok skulle varit jätte tacksom. ngt om modde och sånt :D

Ingrid

skulle du kunna ge något tips på några snygga fest maxiklänningar, jag ska köpa en balklänning! så det skulle vara snällt om du skulle kunna ge tips på ett par klänningar!

Frida

Hej Kenza! Hörde att du hade tinnitus och ville bara ge dig ett litet tips som har hjälpt mig något enormt, lider själv av tinntus, men det är reducerat till hälften, tack vare Tone! Tone är tabletter som går att beställa från internet, de kan motverka tryck i öronen och är bra för örats vitalitet samt att de inte är äckliga ;) Fick tipset av min hörselläkare, och jag tackar honom något enormt, för jag låg sömnlös vissa nätter av det eviga tjutet, men dessa tabletter har verkligen funkat för mig! Ett tips bara. För vissa har det reducerat pipet till 90%! Dock så är de ganska dyra, men det är väl inga stora pengar för dig ;)

Melissa

Måste säga FAN VA HETA O: Haha nä men assnygga till ett par tajta snygga skinnjeans! Åhh önskar bara det första armbandet var i silver ( är inte mycket för guld… ). Defintivt ett bra köp.

Kram på dig :D ♥

Dani

Du är en illuminati lover! Trianglar på dina armband, tröjor, halsband.

Bitter

Och lite gratis reklam. Snart får du säkert fler smycken av dem :-)

/Bitter- gillar inte smygreklam :-)

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>