• header

24e april 2012

God morgon! ♥

Sovit gott? Jag har haft mardrömmar inatt och vaknat hela tiden så jag är sjukt trött. Sitter och dricker kaffe nu och slår mig själv i ansiktet typ, haha. Vi hade min lillebror här igårkväll, så jag lagade mat och så tittade vi på en actionfilm och åt choklad. Mysigt att umgås lite med honom!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, snart är min lärare här och då ska vi ut och övningsköra 3 timmar. :D

Ha en underbar dag. Puss och kram!

Har ingen ny bild att bjuda på denna morgon så det får bli en gammal härlig sommarbild från förrförra sommaren. Längtar tills jag kan använda min blommiga klänning igen!

64 Comments

sara

Hej jag tycker verkligen allt dina bilder är fina :) jag verkligen älksar at titta på din blagg :)(L)

Reply
Josefine

Hej K!
Vad hette den där schyssta restaurangen i NY som ni var på, som såg ut som ett deli utifrån? Ska dit snart och funderar på att gå dit. Ha en fin dag!

Reply
Malin

Sätta sjukt trött i perspektiv.
Jag gick upp 03.40 efter 3h sömn, (drömde, ironiskt nog, att jag inte kunde sova) flög tre flighter innan jag tog tåg och buss hem. Vill DÄCKA men sover jag nu kommer jag inte somna ikväll. Och det går ju inte om man ska upp 04.15 och påbörja ett nytt arbetspass.
Jobbet som flygvärdinna är inte alltid glamoröst.

Reply
Matilda

åhh härregud, köra i tre timmar? är det inte rätt jobbigt? tyckte själv det var sjukt jobbigt att bara köra i en timme. foten var avdomnad. haha!

Reply
Mira

i had a very bad nightmare too. hope you get well soon!
i really wanna learn swedish so i could understand you better!

xoxo

Reply
fiffi

Gud vad fin den är :D sööt hund oxå!

Hoppas att du blir piggare under dagens och får sova bättre i natt :) kram fiffi

Reply
Linn

Har nog aldrig kommenterat förut, men idag måste jag bara göra det. Du är en sån inspiration och bilderna i nya VR är helt otroliga.

Reply
carro

Hej! Jag är med i en fototävling med min matglada 10 äriga rottweiler. Vi tävlar om att bli omslagsbild samt att få 15 kilo hundmat. Min hund, ponsan är verkligen världens finaste hund. Tyvärr är hon sjuk i cancer och man vet inte hur länge hon har kvar att leva.Eftersom det inte finns något att göra så har vi bestämt att så länge hon mår bra och inte har ont ska hon få vara previs som vanligt och bara njuta av den sista tiden hon har kvar i livet. Därför får hon sova i sängen, hälften av min frukost och sitta med i soffan. Hon är min prinsessa

Vore jättegulligt om du ville gilla denna länk: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3628133591433&set=o.110833495662026&type=1&theater

Reply
Emelie

Hittade nyss Veckorevyn i brevlådan. Blir alltid lika glad när den ligger där. Och ännu gladare när jag ser att du är med i tidningen. För då vet jag att det kommer utstråla Extra mycket positiv energi! Tack för en bra blogg! :) Tjing!

Reply
Camilla Norman

Jättefin bild verkligen! Det känns som att hela Sverige går och suktar efter lite solsken just nu! Det känns som en hel evighet sen jag var varm? Och då ska jag ändå inte klaga då jag var på Aruba i vintras..haha

Reply
johanna

Shit, är det två år sedan den där bilden togs?! Minns den outfiten som igår, den var så sjuuukt fint med de tanfärgade bootsen, klänningen, turkosa smycken och brillor.. haha *nörd* superfint! du borde färga håret sådär igen :)

tränignsmotivation inför sommaren, kom igen nu!!! –> http://fitformagaluf.blogg.se/ NU KÖR VI :D

Reply
Kajsa

Lycka till med körningen kenza! Klarade min uppkörning i dag. Och är just nu den gladaste tjejen i hela världen :))
Kram på dig!

Reply
Jenny

Kommer läraren o hämtar dig utanför din lägenhet? Har aldrig hört något sånt innan!?!? Något nytt??

Reply
Vilma

Hur gör du för att hålla dig i form? Kraam älskar fin blogg! Följer den 24/7 :)

Reply
Louise Schütt Mauritzson

Jag träffade dig dagen den bilden är tagen. Minns hur lycklig jag blev! Riktigt fin klänning :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*