• header

Är i stan

Jag och vännerna är i stan. Vi har suttit på en uteservering i flera timmar och bara pratat och planerat bästis födelsedag. Så himla härligt väder idag, firade in våren med ett glas vin! :)

Nu ska jag möta upp min pojkvän och sedan ska vi hem och laga mat. På andra bilden ser ni förresten mina nya boots från Jeffrey Campell. Fina va? Och sjukt bekväma!

Puss!!

20120424-191124.jpg

20120424-191131.jpg

20120424-191136.jpg

111 Comments

Alicia

Hej Kenza!jag skulle jättegärna vilja se bilder på din garderob och alla dina skor tillsammans.Hoppas att du vill lägga ut detta!
+ din blogg är superbra!
Kramis!!

Reply
Evelina

Hur mycket kostade de? Och vart hittade du dem? Kram, tack för en bra blogg!!

Reply
Matilda

Är det du som röker? :) Älskar din blogg! ditt hår är ju nästan alltid lockigt? har du gjort något när det är som på bilden tidigare idag tex? vad isåfall? Skulle bli överlycklig över svar från dig :) Kram! <3

Reply
Emelie

Röker du ? det ser inte ut som på dit ansiktet….för jag har hört att att det inte är bra för både hyn och lungor , och allt annat det inte är bra för. För du ser ju helt perfekt ut :) <3

Reply
Ellen :)

Kan du inte göra ett videoinlägg snart? Var ju sjukt länge sen! Man glömmer hur din röst låter ^^

Reply
Anna

Hej!

Jag gillar din blogg och tycker du är skön på alla sätt, men tycker att det var lite onödigt att du la ut en bild på massa cigarettpaket.. Det är ett ganska dåligt föredöme till dina yngre läsare, som kanske inte riktigt hittat sig själv än och ser dig som förebild…

Mvh Anna

Reply
Clara

Ett tips på världens snyyyyyyyyyyyyyyggaste webshop!

http://SABOSKIRT.COM

hehe nu ser kanske detta ut som reklam? Anyways, tror du skulle tycka om dom kläderna lika mycket som jag. Vet inte hur det är med tull oså. Men dom har riktigt snygga saker. Så check it out!

Reply
Clara

man skulle nästan kunna tro att du blev sponsrad av JC :D (jag vet att du inte är det, men du borde lätt bli!)

Reply
Elin

Är det där en miu miu väska? vart köpte du den och hur mycket gick den på?:)
du är skit snygg! kram

Reply
Ronja

Kenza, kan du inte snälla tipsa om balklänningar? Jag hittar verkligen inte någon har kollat över allt (känns det som), hjälp hjälp hjälp hjälp hjäälp!

Reply
JJ

Wow. Now you are deff’ gonna get a whole lot of comments about the last picture ;-)

How DUM can you be to put up a picture like that, out with your friends and then there are 3-4 packages of cigarettes????! you know how f**king many girls (YOUNG girls) look up to you and want to be like you because they see you as their rolemodel -_- I don’t get why, because are just a ordinary girl who happens to have gotten far by your looks and that’s it. You seem like a fine girl, but that u don’t think about how girls want to be like you = they will do what you do.

Think about that, next time you want to put up a picture of a cigarette pack, or 4(!!!) It wasn’t at all necessary to have that picture loaded, only sad..

Reply
natalie

Hej Kenza! Jag vill se dig i spikrakt hår!! Kan du lägga upp en bild när du har det:)

Reply
Sirri

Röker du!?
Många kommer nog tycka att jag inte ska bry mig om det men det gör jag för du är en förebild/inspirationskälla till så många unga flickor och det är ditt val om du ska lägga upp massor bilder på cigaretter och sådatn men jag tycker att det är fel.För du kan bli en anledning till för flickor att börja röka!!!
Jag känner minst två som dött pga sin rökning och det är ett stort misstag att börja enligt mig :(
Förlåt om du tar detta stöttande, men snälla lägg inte upp bilder på cigaretter för rökning dödar och ska aldrig uppmuntras.

(Tänker mest på att du har världens bästa blogg och så många tjejer avgudar och kan ta åt sig av saker du gör/säger) <3

Reply
Jadu

cigg.. :'( vill bara säga att det är inte bra, man dör 6 år i förväg. men visst, ditt val självklart.

Reply
evelina

hehe, sjukt fina, men ännu ett till par Kenza? När ska det ta stopp. Nejmen, jeffery cambells är ju så sjukt snygga så man döör typ. Sj har jag inga, men vill gärna ha ett par när jag blir lite äldre.

Reply
Elsa

Hej , älskar dig och din blogg !!!
Men har en fråga , röker du ? :)
Bara undrar ;)
puuuuuss :) <3

Reply
LilliLol

OMG Kenza! Älskar kjolen!! Vart kommer den ifrån? :D
Tack för en jättefin blogg <3

Reply
Julia St

Hej:) Älskar dina egna skinnjackor och den senaste som typ kommer bli höstmodet, finns den att köpa? Asså den med fuskpälsen:) Älskar den värkligen. Och sen fattar jag inte vad man går in och beställer dina snygga skinnjackor?:)

Hoppas att du svarar vi mail eller din blogg, ha det så bra:)
Kram Julia

Reply
Emma

Ärligt Kenza nu får du ta dig i kragen och sluta med ciggen! Kom igen nu! Du är för snygg för sånt.

Reply
Hmmm

du är sååå snygg Kenza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! du har så fin stil ocksåå.
ville ba säga till dem andra att : det är ju inte erat problem om Kenza eller hennes vänner röker?! de ska inte ni bry er om och dessutom när hon tog kortet tror jag nog inte att det var meningen att just cigarettpaketen skulle komma med. tänka lite logiskt kan man juu?!
aaahhhh dessutom så är inte det här en blogg där man ska lägga elaka kommentarer pååå?! ni som ha nått elakt o säga kan väl hålle de för sig själv.
Det var min tanke

Snygga skooor btw!
Kram :) <3

Reply
Leia

Jevlar vilka snygga skoor! Äntligen varmt nog att ta på sig shorts/kjol! Dör, vill ha sommar nu, så man kan ha på sig allt fint!
Älskar din blogg och håller inte med de andra som säger att det är fel att lägga upp bilder på ciggpaket. Asså, be yourself, säger jag bara till alla andra tjejer där ute! Vill ni röka, gör det, även om jag tycker det är otroligt onödigt. Och ni som inte vill, behöver inte!
Jaja, kram Kenza!

Reply
Sofia

Jag kan inte låta bli att tycka att det är fel att du lägger ut en bild på flera paket med cigaretter. Det är helt ditt val om DU röker eller inte men självklart “inspirerar” det yngre tjejer till att börja, tyvärr. Det är lite synd att du inte ska kunna lägga ut bilder på vad du vill när det är din blogg men när man har en så pass stor blogg att så många tjejer och killar inprincip vill vara exakt som dig tycker jag att man borde tänk sig för lite. Speciellt när det gäller rökning eftersom att det verkligen är jätte farligt.

Hoppas att du tar min kommentar rätt. Tack för en bra blogg!:)

Reply
Dixi Wonderland

Skorna var skit snygga!

Sen alla jävla rök kommentarer! Hur många gånger ska hon behöva gå ut med att hon röker? Bara för att Kenza röker betyder väl inte att alla andra måste göra de? Man väljer själv om man ska börja eller inte. Är man så korkad att man börjar enbart för att Kenza röker så får man skylla sig själv. Menar inget illa mot Kenza men hon är inte felfri, utan precis som alla oss andra!

Reply
Lina

Sjukt onödig bild faktiskt. Och det finns folk som inte röker som också vill sitta på nyöppnade uteserveringar, inte så mysigt när ett gäng sitter och röker bredvid.

Reply
sara

Nu kommer det ytterligare en kommentar om bilderna på cigarettpaketen. Oavsett ifall du röker eller inte så tycker jag att det är otroligt onödigt att lägga upp bilden på dessa paket. Vare sig du vill det eller inte så är du en stor förebild för många människor (särskilt unga tjejer) som faktiskt ser upp till dig och det du gör. Jag dömer inte någon som röker men jag tycker att det är olyckligt att människor börjar med denna ovana, som förstör så många människors liv.

Kenza du verkar väldigt sund och din blogg är så fin. Du är bara människa och du gör det du vill med ditt liv men snälla försök inte uppmuntra människor till att suga på denna cancerpinne!

Reply
emma

chilla med snacket att hon röker, hennes val och hon är gammal nog att veta vad hon gör! det är många som röker, no big deal!

Reply
hanna

Jag har alltid tyckt du var ett perfekt föredömme! Men va? röker du? att dessutom lägga ut det med massa ciggarett packet på bloggen tycker jag är väldigt dåligt…

puss

Reply
Thea

La jenta få ta seg en røyk til et glass hvitt! Når dere små jentene som ser sånn opp til henne blir litt eldre, gjør dere det samme selv.

Så ikke vondt ut akkurat:) Elsker dagens outfit forresten!

Reply
sarah

ASSÅ RÖKER HON ELR INTE VAD FAN VILL NI DÖR MAN 6 ÅR TIDIGARE ELR TIO ÅR NI HAR NT MED DETTA ATT GÖRA VEM FAN VILL LEVA SÅ MKT SÅ NI KAN FAN TA OCH HÅLLA KÄFT PÅ ER DEN SOM VILL RÖKA KAN FAN BESTÄMMA DET SJÄLV DET BETYDER NT OM KENZA RÖKER SÅ SKA ALLA ANDRA RÖKA MAN GÖR DET BARA OM MAN VILL, JAG TYCKER BARA ATT DET ÄR JÄTTE MYSIGT MED UTESERVERINGAR OCH CIGARETTER OCH VÄNNER FINNS DET MYSIGARE??? NEEJ TYVÄR!!! KENZA DU ÄR JÄTTE FIN SÅ SOM DU E SÅ GÖR DET DU TYCKER ÄR BRA FÖR DIG :D:D

Reply
Paulin

Tack för en super bra blogggg. bilden från uteserveringen såg skit mysig ut, ska till stockholm snart så undrar vilken uteserverring det var eller vad stället hette? snälla svara:)

MVH Paulina

Reply
Denise

Hur kan folk ha missat att hon röker? Sluta för helvete med att lipa för en gångs skull, argh. Det är hennes liv, hennes val, ni har absolut ingenting med det att göra.
Man är inte dum för att man lägger upp en bild på cigaretter och vågar stå för att man röker.

Reply
Nina

När man drar ner cigarettröken i lungorna vid ett halsbloss kommer mer än 4 000 skadliga ämnen som finns i röken snabbt in i blodet. Ett 60-tal av ämnena kan orsaka cancer.

När man röker får man ökad puls och ökat blodtryck, blodkärlen drar ihop sig och man får sämre kondition.

Varannan rökare dör i förtid och i genomsnitt förkortar rökning livet med tio år. Rökningen ökar risken för att få en rad sjukdomar och är ofta den främsta risken för:

Lungsjukdomar som astma, lunginflammation, KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom) och lungemfysem
Hjärt- och kärlsjukdomar som kärlkramp i benen, åderförfettning, stroke och hjärtinfarkt
Cancer i till exempel lungor, urinblåsa, matstrupe, bukspottkörtel och tarm.
Dessutom kan rökningen minska möjligheten att få barn, försämrar immunförsvaret, ökar risken för reumatism, diabetes, benskörhet och försämrar behandlingsresultaten vid all slags behandling.

ENJOY!

Reply
Alva

JA, KENZA RÖKER! DET HAR HON SKRIVIT 100083578040 GÅNGER SÅ JA, HON RÖKER!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Mia

Men snälla,så fort människan lägger upp en bild med cigg på så går alla i taket. Det är FLER unga tjejer som rökar,inte bars Kenza! Förresten är det samhällets fel att det finns. Sluta bry er om andra och bry om er själva i stället,tar en massa energi bara:) Visst rökning är verkligen inte bra,men se bara på 80 talet då nästan alla rökte,eller många i alla fall och Kenz får jju röka om hon vill.

Reply
Mikaela

Hej! Hur orkar du gå i klackskor dagarna i ända? Jag får ont i fötterna efter 5 minuter i de flesta skor! Har du några tips? :D

Kram!

Reply
ebba

ÅH JAG ORKAR INTE, LÅT KVINNAN RÖKA OM HON VILL! FÖRSTÅR INTE PROBLEMET, fan vad ni ska hålla på..

Reply
Malin

Hur stor är din hund ungefär?
Ska kolla på en ungefär likadan och vill ha en hund som är liten och lätt att ha med sig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*