• header

25e april 2012

Hello darlings! ♥

Fan både jag och min pojkvän försov oss. Vi vaknade hela 40 min för sent så allt jag tänkt göra denna morgon, innan jag springer iväg och jobbar i studion, hinner jag inte alls med nu.. Nu trycker jag i mig frukost samtidigt som jag sminkar mig.

Hur mår ni idag? Förutom att jag är stressad så mår jag toppen! Härligt att vårvärmen äntligen kommit på riktigt, så man slipper frysa ihjäl så fort man går utanför dörren. Synd bara att jag ska stå inne halva dagen men senare i eftermiddag väntar en rolig after work med VeckoRevyn som jag och Angelica ska gå på. Man kommer få smygläsa nya numret där jag pryder omslaget, har inte sett det (irl) än.

Ni prenumeranter har nog redan fått det, men ni andra kan hålla utkik i butik idag eller imorgon! :)

Resultatet av denna plåtning ser ni alltså i nya numret!

45 Comments

Annika

Skönt att det är lite värme i Sthlm! :D
Hoppas att det håller i sig till nästa vecka då jag och min klass kommer ner och kollar in konsten :)
Hoppas att jag ser dig! Hade varit superkul!
:)

Reply
Tanten

Har en pressbyrå påväg till jobbet och ditt ansikte pryder alltid ngn av tidningarna. Den senaste tiden har det varit Daisys beauty och nu blir det alltså VR… haha!

Reply
Diana

Haha I did the same thing this morning. I couldn’t seem to get outta bed lol

Love the picture looks great & good luck this evening! :)

Reply
Ebba

Jag fick hem tidningen igår, du är så jäkla vacker – både på omslaget och på bilderna i tidningen. Fast du är ju alltid vacker :) kram!

Reply
josefine

Jaa SÅ härligt att vädret äntligen börjar bli bättre, nu kan man vårmysa på uteserveringar och allt, stockholm är bäst på våren och sommaren :)

Reply
monkalito

Såg nyss att din hand ser lite märklig ut på headbannern. har du också sett d?

Reply
Madde

Hej Kenza! :D jag bara måste säga att jag älskar bilden på omslaget du är så fin på den bilden :) ha det bäst <3

Reply
Ninni

“synd bara att jag ska stå inne halva dagen” asså seriöst om man är en artist så är det enda man vill göra är att stå i en studio och skapa musik!!! Du verkar inte vara så seriös med musiken… Finns så jävla många talanger där ute som egentligen borde få ha den platsen som till exempel du har. Att man ska få allt serverat bara för att man är känd… Så jävla orättvist. Jag har hört dig sjunga och det är inte direkt wow men å andra sidan blev ju rebecka black också signad.

Reply
julia

asså, ja undrar hur lång e du? å typ hu lång blir du me klackar? själv tkr jag att ja blir allt för lång me klackar… jag e 169 cm

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*