• header

ALEXANDER WANG

Säg hej till min nya favoritväska! Bilderna ger den inte rättvisa, den är mycket snyggare när den hänger så fint på axeln. Full med dragkedjor, kedjor och smidiga fack.

Väskan är från Alexander Wang och jag köpte den inne på NK. 7499 kronor, ett rätt saftigt pris men jag såg det som en födelsedagspresent till mig själv. :)

89 Comments

M

Tänkte säga att det var en dyr present men sen insåg jag att min tatuering som är en present till mig själv och som ska påbörjas på måndag kommer gå på det dubbla tillslut, haha, så jag ska nog inte säga så mycket. Men vi är ju så värda det! Dessutom fyller man ju faktiskt bara 21 en enda gång ;)

Reply
Carrooo

“7499 kronor, ett rätt saftigt pris” NO SHIT :P
För en vanlig dödlig människa (haha) hade det där varit helt otänktbart köp.. men såklart, har man mycket pengar kan man ju köpa vad som helst :P dock är jag så ekonomisk och snål så även om jag hade en miljon så skulle jag inte shoppa upp det på massa dyra saker.. jag kör på hellre 10 plagg för en summa, än 1 plagg för samma..typ :P Jag köpte btw en ny väska i somras, en lite större som man får plats med grejer i.. för typ 400-500 kr..tyckte det var på gränsen för en väska jag x)

Reply
AyseB

Hejsan Kenza! Jag skulle fråga om du kunde tipsa mig några fina klänningar, jag ska nämligen ha bal nu på sommaren och jag har svårt att hitta en fin och billig klänning, skulle du kunna hjälpa mig? Jag skulle helst ha kort, det skulle vara jättesnällt av dig ifall du kunde hjälpa mig :) <3

Reply
Johanna

Ska jag vara ärlig gillade jag den inte alls, men det är ju du som ska tycka om den. Grattis i efterskott!

Reply
J

Och här sitter jag och letar ny väska på nätet eftersom min enda handväska (+ teoribok till kk) blev totalförstörd av läckande smoothie (???) och så kommer du och flashar med typ snyggaste väskan nånsin! Du vet att det är väldigt lyckligt lottad? Men du förtjänar det alla ggr om!!! Börjar spara nu så kan jag kanske köpa en likadan lagom till att den börjar bli omodern :P

Reply
sofie

Så jäävla snygg. Alexander Wang är min absoluta favoritdesigner, skullde dö för alexander wang kori off the chain boots! (:

Reply
sophie

sjukt snygg, men ja priset var ju inte riktigt i min kategori då de är ungefär det jag får i månaden som student haha! :)

Reply
Lisa

hej, guud älskar väskan :) Såå snygg. älskar din blogg, följer dig som en galning :) Kolla gärna in min blogg om du har tid/lust :)

Reply
amanda

gillar din blogg och så :) men vad är meningen med att (enligtmig) skryta om att du köpt en väska för över 7000 kr? bara undrar :)kram

Reply
daniel

Sluta Försvara dina dyra inköp, Kenza. Det är du värd liksom? Vet att du ska vara den “braiga” bloggerskan, men köp hur dyra saker du vill utan att försvara den bilden av dig, you’re worth it!

Daniel K

Reply
josefin

jag blir mest bara irriterad när jag läser hur mycket pengar du lägger ut på en väska som du har tröttnat på om ett år…. 8000 är liksom vad jag har att leva på en månad men grattis till din väska.

Reply
ebba

bara sjukt att människor kan lägga så mkt pengar på – en väska! det är ju för fan vad jag får ihop på ett halvår. sikka jävla klyftor här finns alltså.

Reply
Ditte

Jättesnygg väska! Alexander Wang är ju en häftig designer. Äger ett par skor från honom inköpta i Hong Kong,jättesnygga.
Klart du skall unna dig en snygg väska!Och du, pengar har inget värde i sig om man inte gör något roligt för dem.
Satsa på det du vill! Härligt!
(Är “gammal”, +60, men läser din blogg med stor behållning och önskar dig all lycka på alla plan.)

Reply
ne

“ett rätt saftigt pris”…. RÄTT saftigt!??? vem FAAAAAAAAAN köper en väska för så mycket pengar. hade jag ens haft några tusen kronor hade jag försökt få ut så mycket som möjligt av dom. åkt på nån liten resa och fyndat galet på loppisar. fattar inte hur du kan ta allting för givet sådär! fattar inte ens att du skriver priset på den, jag skulle skämmas ihjäl och aldrig berätta åt någon. skulle dock inte köpa den in the first place!! borstkämda människor överallt… som tjänar pengar på att sätta sig ner på något fik och blogga, irra omkring på några modemöten osv. Ok du är designer nu också, men innan dess lär du ju inte ha gjort mycket mer än suttit o bloggat. dehär är egentligen inget personligt emot dig, utan bara mot alla såna som du. som tar pengar för givet. strör omkring er. “oj ja råkade visst köpa ett par skor idag för 5000 kronor. lär väl stå i hyllan, men fina att se på iaf” fuckoff. handlar inte om avundsjuka heller, för klart det hade varit skönt att få lite cashfloow genom att sätta sig vid datorn. jag hade inte ens velat vara som dig även om jag fått betalt för att vara det. när du besökte cape town.. delade ut några glassar åt små barn och var säkert superstolt över dig själv i flera veckor. ok det var snällt och omtänksamt. till en viss level. sen gick du vidare med ditt liv, drog säkert ut samma kväll på nån lyxig restaurang och beställde in det dyraste köttet. drog sen vidare för att festa på något uteställe vid camps bay och lade ner saftigt me pengar på drinkar osv. kul. men domdär barnen då? tänkte du aldrig på dom efteråt? nej. ok du hade inte kunnat börja dela ut pengar eller något för man vet aldrig vart de går, men hur kan du med gott samvete fortsätta leva som du gör efter att ha sett något så hemskt? det kunde ju inte ha påverkat dig alls med tanke på hur du fortsatt ditt liv. med dehär försöker ja säga, att jag tycker man kan unna sig saker till en viss gräns. men tänk lite nästa gång innan du lägger ner galet mycket pengar på småsaker och ser det som “ett RÄTT saftigt pris”…. då börjar man undra va det är för värld vi lever i egentligen

Reply
Jenny

!!!!! vilket jääävla pris. Helt sjukt, jag får inte ens sådär mycket i lön :S

Reply
Alexandra

Åååå den är sååå snygg! Har velat ha en sån så länge, men pga priset lär det aldrig hända att jag köper en.. ;)

Reply
Moa

Har kommenterat om detta innan, och jag gor det garna igen. Du verkar skanka noll tankar pa vilket paverkan ditt OTROLIGA konsumerande har pa miljon. Du koper ju nya grejer var och varannan dag, du har pa dig dem en tva ganger och sen har de blivit ersatta av nagot annat som du bara var tvungen att ha i just det ogonblicket. Som den dar aztek-klanningen du kopte forra sommaren.. Du skrev du skulle “anvanda den flitigt”, tror jag sag tva bilder pa den pa hela sommaren. Samma sak har du skrivit tidigare om grejer och sen ser man inte roken av dem igen.

Jag forstar inte den har otroliga hetsen till att alltid vara tvungen att kopa nya grejer. Sen om du koper dyra grejer eller billiga spelar egentligen ingen roll, det varsta ar att du verkar inte tanka langre an nasan racker pa vilken paverkan ditt beteende har pa varlden vi lever i. Om du nu sa garna maste kopa nya grejer hela tiden, varfor isfall inte kopa second hand? Latta trycket pa var miljo.

Tycker du verkar vara en vettig person annars, men detta standiga slosande och konsumerande ar jakligt avtandande.

Reply
L

Wow vissa av er personifierar verkligen ordet ” Jantelagen ”

Sluta sura över hur mkt Kenza tjänar och gör det själv!
Hon kan, Gynning kan …. Och även DU !

Ingen blir rik av att sura över andras framgång, tvärtom.

// snygg väska K ! Det glädjer mig att se så många unga kvinnor i business världen

Reply
Fiaaaan.

Håller med! Varför ens skriva priset när ingen frågat än? Sen ska du försvara dig, vilket blir ett misslyckande då ingen “vanlig” människa ändå tycker att en födelsedagsprisent för nästan 8000kr är normalt ändå. Ditt försvar gör bara allt värre. Stå för det helt eller skit i att skriva priset, det blir bara pinsamt..haha! Och nej det handlar inte om avundsjuka för som ovanstående skriver, jag skulle inte köpa en sådan dyr om jag var miljonär ens! Hoppas inte berömmelsen stiger dig åt huvudet, för de där pengarna får man faktiskt en hel utlandsresa med all-inklusive till fina hotell vid Medelhavet på högsäsongen (om man nu ska jämföra med något för att se hur sjukt mycket pengar det är!), eller lika mycket som mitt
Körkort kostade etc.

Reply
Charlotte

Kenza snälla. Dubbelmoral kanske? Jag har inget problem
med att du shoppar som resten av sossarna i kommentarfältet men ursäkta dig inte. Du spenderade tusenlappar på gina tricot härromdagen och det ursäktar du dig inte för. När du köper en designväska som
du använder mer än en gång, som med kläderna från gina, ja då ursäktar du dig.

Va lite konsekvent och låt inte dina läsare säga vad du ska handla och inte handla.

Reply
Cassandra

roligt med en snygg väska av ett känt märke men jag skulle aldrig komma i från känslan av att dessa pengar kunde gjort gott för någon annan, trots att man stödjer välgörenhet i alla fall.

Reply
sara

Oj trodde det bara jag var som reagera men såg nu några också har det, och måste hålla med ”ne”
Brukar inte läsa din blogg kenza, men har inget dåligt intryck av dig du verkar bra och snäll och det är häftigt att du blivit så stor pga bara sitta vid en dator. Men tycker det är så dryyyyygt och så jävla orättvist att pengar hamnar hos fel personer som tex dig. Om jag hade blivit så känd och fått så mycket pengar du har, skulle jag först skaffa ett riktigt jobb, starta en hjälp för barn och ungdomar, försökt förändra världen och lägga ner pengar på att hjälpa andra istället för väskor. Jag skulle allvarligt talat inte kunna sova gott på natten om jag spendera alla mina pengar på väskor eller annat som gynnar mig. Jag har själv vuxit upp i fattighet så det får mig nog inse hur mycket man vill hjälpa andra fattiga..

Reply
Wang

Älskar Alexander Wang. Hittade denna sida där man kan man köpa snygga solglasögon från Alxeander wang och massa annat snyggt. Check it out.

Reply
lala

Skulle du inte kunna ha en läsarträff ngn? :) Skulle jätte gärna vilja träffa dig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*