• header

AW

Hann hem en snabbis för att byta om! Nu sticker jag iväg och möter upp Angie för att gå på VeckoRevyn’s after work där det bjuds på mat och dryck. Jag kör på mina nya klackar från Nelly.com :)

Får se om vi hinner ta lite outfitbilder innan. Puss! ♥

63 Comments

Mary

OMG! I just read all comments for your photo @studio in Instagram! People are sooo jealous! I saw your home-video where you singing “Microphone” even without music, it’s sounds good! Also I know that you take a vocal-lessons. You should take a new video and shut them down! GO KENZA!

Reply
s

vet du några snygga vita skor man skulle kunna ha på skolavslutningen? jag har en jättefin klänning som jag tänkte använda men måste dock ha ett par vita fina skor… inte så dyra och helst klack men inte för höga :D

Reply
Frida

HA det så trevligt:)
Snygga skor!! har också kollat på dom:) hur är dom att gå i? kram

Reply
Felicia

Gilla I Love Me på Facebook, så är du med i kampen mot livmoderhalscancer – Jag har själv gjort det och det känns väldigt bra att stödja kampanjen!
Snygga skor också!

Reply
Nelly

Hej!
Jo, det är så här att om någon månad ska jag på bal(jag går i 9:an) och jag letar efter en klänning men jag hittar ingen som jag gillar. Jag kommer snart tappa hoppet helt och hållet, snart tror jag att jag kommer bestämma mig för att gå i en svart sopsäck eller något… :( Jag undrar om du skulle kunna ge mig några förslag. Jag vill helst ha en ganska enkel klänning men ändå elegant. Jag skulle vara för evigt tacksam om du kunde hjälpa mig! Tack!

Reply
Josefin Jacobsson

Hej Kenza! Jag tänkte bara försöka informera alla tjejer där ute om en kampanj som heter I love me. Det är en organisation som vill förebygga livmoderhalscancer. Varje år dör 30-40 kvinnor I Stockholm av livmoderhalscancer. Det är dessutom gratis och skyddar mot könssjukdomen kondylom!

Gå in och likea! Sprid vidare budskapet, vi gör det här tillsammans!

Du får jättegärna göra ett inlägg om detta! Jätteviktigt att unga tjejer får reda på detta!

http://www.facebook.com/iloveme.vardguiden

Reply
Emelie

Hej Kenza! Du är ju en inflytelserik person som når ut till en stor grupp unga tjejer.

Numera får tjejer födda 93-98 får vaccinera sig gratis mot livmoderhalscancer. Det är viktigt att kampanjen sprids så att ingen missar denna grymma möjlighet! Med kampanjen I Love Me sprids budskapet på nätet, och det vore såklart fantastiskt om en person som du kunde gilla och sprida sidan vidare! På så sätt får fler reda på att de nu kan göra vaccinationen.

Läs gärna med på http://www.facebook.com/iloveme.vardguiden. Där går också att få svar på eventuella frågor.

Hoppas du vill sprida kampanjen! Kram

Reply
paulina

SÅ jävla snygga är skorna! Hade lagt ett par 38 i kundvagnen för att köpa dem dagen efter. Då var de slut xD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*