• header

26e april 2012

Good morning finisar!

Läget? Här är allt bra! Mitt internet krånglade som fan hela kvällen igår, och sedan började jag gråta blod för jag trodde att min bebis (min iphone) hade gått sönder. Det var något konstigt med ljudet men det fixade sig haha.. Jag och teknik gick verkligen inte ihop igår!

Men det var lika bra för jag låg och pluggade teori istället. Nu kommer min lärare bli glad haha! Han hämtar upp mig snart och så ska vi köra en lektion.  :)

54 Comments

sandra

sjukt irreterad att du gjorde reklam för HM bikini därav tog den slut på 5min…sen låssas att du inte får en bikini och massa pengar för besväret är bara LÖJLIGT!!!!

Reply
daniella

du är så fin snygg och helt underbar min syster älskar dig med män jag mer jag vill bara träffa dig krama dig för att du är så trevlig och snäll ; )

Reply
Kajsa

Skönt att det inte är bara för mig som tekniken inte vill fungera =) Känns toppen att det är fler där ute som har samma problem som mig =)

Reply
hanna

Hur lyckas du med dina ögonbryn egentligen? Så fina! Målar du dom varje dag eller färgat dom? eller är det din naturliga färg? så jämt och perfektaa! :D Kan du inte göra något inlägg om det nån gång? :D

puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*