27e april 2012

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Nadias födelsedag! ♥

Idag fyller min bästa vän i hela världen 22 år och ikväll ska det firas för fulla muggar. Nu har vi känt varandra i 12 år och det är helt sjukt vad mycket vi gjort ihop. Jag hoppas att vi fortfarande hänger ihop när vi är gamla och skruttiga, och även då sitter och tar våra fina bilder haha. :)

Innan jag välkomnar helgen med lite party så har jag lite ärenden att göra idag, ska iväg på möte m.m. Men först ska jag äta upp min frulle och titta på Förhäxad. Puss!

26 Comments

Natalie

Åh, ja det där är kärlek det! Jag har en kompis som har hängt med mig i 16 år nudå. Hoppas att även vi fortsätter men det tror jag nog, vi kommer alltid finnas där för varandra tror jag. Det är så underbart när man har hittat någon som man verkligen klickar med:) Pussar till dig och din fina bästis. gratta henne!!

B

O M G du ser ut som det MONSTER du är!! Bra att du visar din riktiga sida! :)

anna

hoppas ni hade en underbar kväll tillsammans! blir så glad när ni har känt varandra så länge och är fortfarande vänner :D jag och min bästa kompis “firar” 10 års vänskap detta år :) <3

söt bild på er ;)

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>