• header

Dagens

Väst + jeans från Ginatricot, stickad tröja från Nowhere/Nelly.com, väska chicy.se, pumps från Zara, brillor RayBan. Naglarna är målade i det mintgröna lacket från Ginatricot och håret hade jag i en enkel knut i nacken för att det blåste så satans mycket hehe.

124 Comments

Hilda

Snyggt! Var får du inspiration ifrån? :D blev du inte lite höjdrädd när du tog bilderna? :D

Reply
ida! /stort fan

Hej Kenza jag är en tjej som är 12 som heter ida! ville bara säga att jag verkligen älskar din blogg och att du är så himla vacker!! <3 Kam du säga vad du tycker om min blogg och gärna komentera för jag vill bli som du! du är typ min stora förebild <3 och jag älskar dina kollectioner

Reply
Ellinor

Åh, du är så duktig på att fixa ihop snygga outfits och du är väldigt vacker! Du inspirerar alltid :)

Reply
Alva

Du har verkligen världens finaste klädstil och du är så himla snygg!! Ser verkligen upp till dig, du är så himla fin!!!! kram

Reply
Laura

OMG sååå snyggt!!! Älskar byxorna älskar tröjan älskar din klädstil!!!!!
Puss ha en trevlig helg!♥

Reply
Elsa

Jävla snygg outfitt! Du är en så stor inspirationskälla för mig! Varje gång jag shoppar har jag fått inspo från dig eller Angelica Blick, jag har liksom bilder på era outfits kombinerade med varandra i huvudet och så shoppar jag efter det haha. Älskar din klädstil och dina kollektioner!
Kram :)

PS: faaan vad läskigt att fota på den höjden, jag skulle nog ramlat ner av vindel hehe. pöss

Reply
Emelie

Jag vet inte det här med vitt på vitt, hade lite svårt för denna outfit! Älskar jeansen däremot! Och tröjan och västen är grymt snygga! Men kanske inte i kombination! Tur att du är så jäkla snygg så att man inte tänker på det så mkt, hehe :)

Reply
Ettfan

Jag undrar bara hur lång du är kenza? Jag vill nämligen gå i klackar men jag är 1.77 och det känns som jag är för låg för att ha det, men de är så snyggt!

Reply
kap

Hey :) I thiink the white on white is a bit too much ..The vest doesnt stick out much like it should you know ? :)
If you had wore the black one it would have looked better:)
But u are still beautiful and i absolutely love you and your blog!

Reply
Madeleine

Hej Kenza! Vill du vara jättegullig och svara på vad du har för modell på dina RayBans? Är det ett par 2140? Kramar

Reply
Clara

Vad och vart står?!?! Ser rätt högt och farligt ut hahaha. Skitsnygg outfit btw! :)

Reply
Lisa

Jag gillar att du tar dina outfitbilder på lite annorlunda ställen, det gör det hela mycket roligare :)

Reply
Sara

Hej, jag har letat den vitta västen överallt kommer den i en ny kollektion eller är det här slut? Och du såg väldigt vacker ut

Reply
Emma

Snyggast! Älskar den västen! :) jao inte du göra sånna till din nästa kollektion? Fast med din stil :)

Reply
Sara

Så himla snyggt, älskar dina outfitbilder på sommaren! På vintern också såklart, fast det ser så mycket härligare ut när det är utomhus :)

Tänkte bara säga att jag har startat en insamling till förmån för Barncancerfonden då jag har skrivit ett projektarbete om en sorts leukemi det här året. Vill inte att du (eller nån annan) ska känna sig pressad att skänka pengar, men tänkte att det inte skadar att sprida den till andra. Här är länken till den, står lite mer om insamlingen där: http://www.barncancerfonden.se/13642

Kram på dig!!

Reply
Julia

Skit snygg väska!!! Var det längesen du köpte din väska? vet du var man kan köpa något liknande? Har letat överallt efter den typen av väska!

Reply
C

Snyggt! Några vänner till mig har en sida där man kan shoppa och skänka pengar till välgörenhet på samma gång utan att det kostar något extra. Handla via den sidan nästa gång, det är lika enkelt som att shoppa direkt från nelly osv.

Reply
Roya

Hej Kenza :) Jag älskar verkligen din blogg! Jag kollar in den flera gånger om dagen. Så himla bra är den!
Jag älskar verkligen din klädstil, riktigt fin :)
Själv så försöker jag blogga, lägga ut massa bilder om min dag osv så gott jag kan. Jag har verkligen inte många läsare haha, men man ska inte ge upp hehe! ;)

Fortsätt med det du gör. :) Om du vill så kan du kolla in min blogg: http://www.thisisroya.blogg.se – Skulle bli riktigt glad om du kommenterade också :) hehe! Kram kram / Roya<3

Reply
Anja

jag förstår verkligen inte hur folk kan tycka att du har en snygg klädstil. Ibland klär du dig snyggt men ser du ut som en angelica blick kopia. Du verkar inte ha hittat din stil överhuvudtaget, ena dag gina tricot, andra dagen hip hop och nästa dag kavaj ?
Visst man kan blanda och klä sig olika men då måste det verkligen bli rätt.

Reply
Alva

Hejsan!
När jag ser dig såhär i klackar så undrar jag hur lång du är UTAN klackar? Du kan ju svara på det i nästa inlägg så skulle jag bli glad :)
Ska passa på o säga att din blogg är grym! & du är väldigt vacker, snygg oså!
Kram :)

Reply
Sara

Hejsan Kenza… Jag vill gärna få tips om några bra webbsiater, som man kan shoppa klänningar, skor, väskor m.m.

Jag är 18 år

Tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*