• header

VÄSTAR

Jag har två supersnygga nya västar i garderoben! Den vita är i fuskskinn från Ginatricot, och den svarta är i skinn från Jofama.

Jag vet dock inte riktigt hur jag ska matcha dem än, det är ju lätt att det blir FÖR tufft. Motorcykel-Kenza liksom. Tips, någon? Den vita ska jag nog ha tillsammans med en vit stickad tröja idag.

126 Comments

Safia

Den svarta kan du ju ha någon vit sötare topp till, lite ljusare jeans och bruna/ljusbruna boots med klack kanske? heheh

Reply
Canan Sali

Som du nämnde i inlägget kan du ha stickade tröjor, tjocka nu när det är så där ”vår-kallt”, när du vill bli lite ‘tuff-fin’ så kan du ha jeans skjorta under den svarta med dina jeffrey skor och den vita kan du alltid matcha snyggt till en sommarklänning eller midjebyxorna( svarta ) med en enkel skjorta det med.
Love it by the way!
puss snyggo

Reply
Emma Engman

Den vita västen från gina skulle vara fin till en minrgrön stickad tröja och svarta jeans. Till det ett par JC-skor :) kram!

Reply
Anne

Very beautiful Kenza, but not everyone has 315 euro available for buying one of your leather jackets.
Stop thinking we all have your money, that’s really selfish.

Reply
Jonna Lindström

Den vita västen skulle kunna matchas över en neonfärgdad topp och ett par svarta jeans. Den svarta över en ljusrosa stickad tröja och ett par svarta jeans :D

Kramis

Reply
Hanna

Du kan ju matcha med typ pastellbyxor, ballerinor och en ljus stickad tröja eller nåt :)

ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG <3
Kramar från Finland!

Reply
Sussi

Är själv inte så mycket för västar (tycker de är svårmatchade) men den svarta var verkligen läcker. :) Hoppas du får en fin dag och grattis till Nadia!

Reply
Nathalie

Hej jag har den västen från Gina fast i svart, jag har haft vit stor kofta under, svarta leggins & vita converse :)
även använt den med stor t-shirt under som en “kofta”
:) mkt roligt man kan göra med den :) prova lite olika den är snygg till mkt.

Reply
Isabelle

Den vita hade varit assnygg till en “all white look” vita jeans , vit tröja , västen och ett par litas kanske!

Reply
madde

Grymt snygga! Jag är inte så jättebra på mode och sånt, men man skulle inte kunna ha den svarta västen över någon söt vit eller blommig klänning (på sommaren då såklart)? :)

Reply
Camilla Norman

Den svarta är nog lite enklare tror jag? Jag skulle matcha den med vanliga svarta skinnyjeans,kanske några neonfärgade hihgheels till? Typ neongula eller rosa. Det skulle lätt bryta av mot motoknutte-stilen! Till lite varmare grader så tycker jag du ska köra på bara armar,ingen tröja alltså! Kanske hög hästsvans till eller bulle på huvudet? Så att man få se själva jackan.
Fan nu gick jag igång på det där! Synd att du inte ser bilden jag har i huvudet haha

Reply
wilma:)

du kanske kan ha någon färgstark tröja/klänning till den svarta<3 Skulle nog bli snyggt:D

vilken kamera använder du btw?:) är det en systemkamera?

Reply
Anna

med nån tunn skir blus eller kanske en blommig klänning. Då blir det lite konstrast till det hårda.
Men du hittar nog på nått, du brukar lyckas :)

Reply
Sofia

Över en söt blommig klänning, eller ett tight fodral i någon glad färg. med ett par boots till, mjuk make up på det :)

Reply
camillanatalie

den vita skulle jag matcha med ett slappt linne i pastell för att mjuka upp looken och basicleggings

och den svarta skulle jag köra all in med! ljusa jeans och en mörk rocktröjja under

Reply
---

Använder min svarta väst till blommiga klänningar och vit spets, blir att kännas lagom. Annars ljusa jeansshorts och gärna sommarens pasteller (turkost <3) på naglar eller smycken.

Reply
Jeisy

Hellooooo Kenza! :)

Jag tänkte att man kan matcha den svarta västen tillsammans med en svart kavaj under och med en paljett tröja och jeans. Då har man mixat tuff/sött och vardagligt i en och samma stil. Funkar både till vardags och till fest ;).

Ha de såååå bra fina du!

XOXO/Jeisy

Reply
Micki

Du kan ha dom till en blommig klänning! :)
Fanny Staaf hade matchat sin vita med en väldigt ljus turkos sommarklänning vilket var grymt snyggt!

Reply
Linea

Hej! Jag har också en sån vit väst, och jag kommer matcha den med en söt klänning och converse i sommar! Tycker om när man blandar tufft och gulligt! Hoppas jag var till någon hjälp!
kram!! :)

Reply
Jessica

Hade helt klart matchat den svarta skinnvästen med en virkad vit klänning, typ en sådan som Monki har fått in, och dina tunna silverringar! To die for :D älskar din blogg förresten, kram! :)

Reply
Sandra

Jag matchar min svarta skinnväst med en militärjacka och högmidjade shorts :)

Reply
Enisa

Hej!
Du kan ju matcha den med höga jeans shorts, någon snygg virkad tröja och ett par svarta kängor, =)

Reply
Elin

Hej Kenza!
Jag tycker det är vrålsnyggt när man bär skinnvästar med somriga korta klänningar. Speciellt den svarta skulle göra sig snyggt med någon blommig klänning tror jag! :D sen bara ben och armar till det :))

Reply
Louise

Jofama-västen hade jag burit med ett par höga Levis shorts, instoppat slappt vitt linne och ett par svarta vanliga boots, eller ett par snygga mocka boots!! Kanske lite mc – tjej, men va fan den är ju stört cool!! Tycker inte man ska försöka bära ner den med massa söta saker, kör på som du brukar så misslyckas du inte !!

Reply
H

Skulle matcha med nåt riktigt sött. En fin sommarklänning med kanske blommigt mönster eller iaf några ljusare färger, bara ben och nätta sandaler. En vit virkad klänning till den vita västen skulle va fint.

Reply
Anna

Jag hade en svart skinnväst igår, det matchade jag med en gra huvtröja med dragkedja och sen en vinröd finstickad tröja under det, jeans och converse :) men väst tycker jag funkar till mycket! bryta av med en feminim klänning tex tycker jag är sjukt snyggt!

Reply
Ebba

Kan bli snyggt med t.ex en gullig klänning, kjol eller något annat “sött” för att bryta av :) Grymt snygga!

Reply
Malin

En jeans skjorta eller en svart tröja kommer jag att ha under min svarta skinnväst! Eller en svart klänning när det blir lite varmare ute :)

Reply
Clara

Nu matchar den bäst till en stickad tröja, och på sommaren är det sjukt snyggt med ett slappt linne under, tycker jag! :)

Reply
Malin

Den svarta med en blommig, kort men luftig klänning (inte fodral) och gula naglar samt höga, färgglada klackar!

Reply
Ida

Min kompis har en svart, liknande väst. Hon matchade sin med en stickad tröja (precis som du tänkte med den vita), ett par jeans och en stor halsduk. Och ett par Converse på fötterna, då försvinner ju lite av “bikerstilen” också än om man har ett par boots till exempel.

Reply
M

när jag har riktiga slapp dagar brukar jag köra sköna jeans och en grå hoodie och svarta västen över det. Enkelt och skönt =)

Reply
Cecilia

Det är ju sjukt snyggt att matcha till ett slappt linne under! Åh måste med köpa den vita!!!

Reply
Emelie

Åh, den vita skinnvästen från Gina är så snygg! :) Jag skulle ha matchat med en enkel mintgrön klänning! Finns en jättefin mintgrön klänning på Zara!

Reply
Agnes

Under kan du ha en stickad tröja eller nån form av långärmad. Ett par jeans, och converse på fötterna. Platt eller lockigt hår :)

Kram, Agnes

Reply
Malin

Dem var sjukt snygga!
Men gillar den svarta mest :)
Tycker du kan ha den över en grå kofta, det är väldigt snyggt! :)

Reply
crazylikeazebra.

Skulle vara riktigt snyggtt och matcha med neon färger för att komma in på det sportiga modet. Båda två skulle matcha med neongult/grönt, men jag tror den vita skulle speciellt passa sjukt snyggt med det!

Reply
Amanda

Jag tror att det skulle bli jättefint med en mintgrön stickad tröja under den vita västen en lite kallare dag och i så fall några jeans till. Svarta kanske? Man kan matcha mycket, och eftersom du lyckas med allt annat klarar du nog detta hur bra som helst också! Du inspirerar mig till tusen :)

Reply
Angelica

Är väl bara att du kopierar Angelica blick som vanligt?? Onödigt att fråga tips när du ändå kopierar hennes stil

Reply
Felicia

Den vita västen, var det den som du fick med dej när du var och kollade på Exclusive – kollektionen?? DÖSNYGG!!!

Reply
Charlotte Danielsson

grå hoodtröja, skinnväst, jeans, converse och eventuellt en schysst keps till (platt skärm). Annars är det fint med jeansjacka under!

Reply
Theresa

du skulle kunna bryta av den svarta med en söt ärmlös klänning med blommönster på. jag tror även att dem båda skulle funka tillsammans med en ärmlös långklänning. jag kan även tipsa dig om att kolla på bilder på Jessica Alba. Har kollat upp bilder på henne och hon lyckas matcha den svarta skinnvästen perfekt! För övrigt vill jag säga att du har en grym stil!

Reply
Nathalie

såg en tjej idag som matchade den svarta med jeansjacka under och typ jeans och converse. hon var jättesnygg :)

Reply
uran

Till sommaaren och lite varmare dagar kan västen matchas med en sommarklänning så bryter du av det tuff lite ;) ta något lite sötare och ljusare färger till den svarta så bör det inte bli allt för tufft ;)

Men allt klär ju en skönhet så du behöver ju inte oroa dig ;)
BTW love your blog! OCh din stil!! :D

Reply
isabella

ha den svarta till en vit tröja och färgade jeans och dina jeffery campel med spets på! ;)

Reply
Moa

tycker att du kan matcha den svarta skinnvästen med en vit skjorta som du har lite slappt instoppat i ett par ljusa jeansshorts! sen så är du så grym på att mixa allt det andra så det fixar du! ;) hoppas mitt tips hjälpte! :)

Reply
Siri

en lite ljusare grå stickad tröja, mörka jeans och nån form av boots (svarta) :)

Reply
Elin

Grymma! Den svarta skulle vara fin till en blommig klänning, gärna en maxi tycker jag :) Då blir det nog inte för tufft!

Reply
Amelie

Den svarta är riktigt snygg! Jag har en liknande och den brukar jag ha med en söt blus, typ Odd Molly med något söt pastell färg eller vit eller svart! Hoppas du gillar det, vi har rätt lika stil så jag tror det kan vara ett bra tips!

Reply
Martina

Till den svarta:
Jeansjacka under, stickad tröja under (blir grymt snyggt med svart på svart), svart- & vitrandig långärmad tröja under eller ex en vinröd munktröja. Likadant med den vita :)

Reply
Linn Hallin

Jag brukar ha min svarta skinnväst med en ljusgrå hoodtröja med dragkedja :)

Reply
Anna

Den svarta är ju inte så tuff så den kan du ha till de mesta men den svarta tycker jag du kan ha till blommiga korta sommarklänningar med söta klackar eller liknande. Om västen är det enda “tuffa” du har så ska det nog gå bra.

Reply
Louise

Den här tjejen är grym duktig på att matcha ihop kläder. Hon lägger ut nya kollektioner varje dag, och i ett äldre inlägg har hon dessutom matchat ihop en just vit och svart skinnväst med kläder som får det att inte bli den där “motorcykel-stilen” KIKA IN! du kommer inte att ångra dig, hon är grymt duktig! dessutom blir hon nog även väldigt glad om hon får reda på att du har varit där inne och kollat! -www.likey.devote.se
KRAM!

Reply
Johanna

Jag har en svart skinnväst själv och ett tips kan vara att ha en söt klänning eller kanske en blommig jumpsuit/färgglad tröja eller byxor till för att “bryta” den tuffa stilen som västen redan har

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*