• header

Nike

Nu drar vi ut och njuter av denna soliga lördag! Snörade på mig mina nya färgglada sneakers från Nike som jag köpte i London. :)

20120428-135042.jpg

171 Comments

Lilla

Hi ! Could you take a picture of your dressing and your shoes collection please ?! :)

Reply
Sara

hur mycket kostade dem? och kan man få en närmare titt på dem?? :D SKIT SNYGGA!!

Reply
t.

Skämmes ta mig sjutton!! Hur KAN du uppmärksamma NIKE av alla ruttna skitföretag? De är ökända för barnarbete och annat. Kenza, du har en fantastisk blogg, och du är en fantastisk människa men snälla, se över din konsumtion och vilka märken du lyfter.. Snälla!

Reply
Amanda

Hej!
Dina sneakers är sjukt snygga, har letat efter sådana hur länge som helst! Vad heter precis den modellen? så jag kanske kan hitta en återförsäljare :)
Kram
Amanda

Reply
Johanna

Solen gick i moln i Göteborg igen :( Det var ju fint imorse! :( Kika gärna in på min blogg, har precis skrivit om innehållet i goodiebagen från Åhlens :) Annars skriver jag om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Kan du inte börja uppdatera kategorin “ur mina garderober”?
Tyckte att den var väldigt kul att läsa om! Helst skulle jag vilja se dina fulaste skor och din finaste klänning! Haha

Kram Kram

Reply
p.

Mysiga kontraster i bilden! Jag undrar, du tipsade om en fotoskola som någon bloggare höll i förut… vem & vad var det? Kram!

Reply
Bella

Jag vet inte HUR men det verkar som att du har blivit ÄNNU snyggare! Ditt hår såg så jäkla rått ut med rosa toppar, och idag när du har färgade skor och topp skiner du verkligen! Det är gött när du vågar färg Kenza, hejja hejja!

Reply
Eliin

HAHA omg! Såg tröjan du hade på dej och kollade på tröjan jag har på mej & bara ‘ehhh.. WOW jag har samma tröja på mej som Kenza samma dag!’ hahah, fett coolt iaf :) sån slump! Men du är grym, xxx

Reply
Özlem

hi,

your blog is really great! i love it!
i have a little question: your top seems to be gorgeous – where did you buy it?

byebye

Reply
Felicia

Hejsan Kenza! Ville bara säga att du är min idol och jag tycker att du är jättefin! :D

Reply
Jennie

Älskar hur du matchar tröjan och skorna!
Kika gärna in min blogg där jag varje dag ger tips hur ni får drömkroppen, bortmedfettet.devote.se :)

Reply
louise

ååh så snygg kenza! skitfint med den toppen till, kan du inte ta en bild på denna ourfiten?
du är perfekt!!!!
kram Louise

Reply
Lezan

Hej Kenza!

Jag undrar om hur du tycker:
Ska en tjej vara svårfångad mot en kille?

Var du svår när du träffa Alek?

Take Care ;)

Reply
fiorela

Hej! jag har en fråga som jag alltid har undrat :P

EFtersom du klär dig SÅ sjukt fint! så undrar jag kollar folk på dig ute i stan o ba ‘ hmm… bra stil där asså” eller ngt sånt :D

Reply
,

hej!

du som handlar mkt på chichy.se, deras kläder brukar ofta vara i onesize. Är de små i storleken då eller? jag brukar oftast ha M och är lite fyllig. tror du onesize passar mig? eller är det mer för “nätta” personer?

Reply
Matilda

vilken härlig bild, helt fantastisk! jag har en fråga. Vilken av alla bilder och fotograferingar du tagit och varit med om är du mest nöjd med?

Reply
Michelle

SNÄLLA! Ta kort på din garderob och alla skor!! skuille vara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul !!! :D puss

Reply
Evanlyn

Du är så sjuuuukt snygg!! Älskar din blogg oxå <3

Har precis startat en egen blogg med två kompisar.. Den kommer bli helt galen! ;D så ni som har humor, kolla gärna in den ;) har inte skrivit så mkt än, men aa, snart så! ;)

Reply
Klara

jag undrar ifall du kunde länka till den vita stickade från gina? Länka till vart den finns på hemsidan frö jag hittar den inte! :/

Reply
Lilly

Hi! How’s going?
Love your Blog!
I really want to know what’s the name of these shoes?

Reply
Amanda

Du är snygg! Du har fin stil! Det finns inget fel på dig. Du är perfekt. Jag älskar dig!!! Önskar att jag var du <3 puss :)

Reply
Emelie

Underbara Kenza. Din hy är helt fantastisk! Har du provat Exuviance?
Jag bara älskar deras produkter. Hundkämerna, ansiktstvätten och inte minst deras toner! den gula som luktar sååå gott. Kolla in min sida.

Reply
Tricia♥

Hej Kenza! Jag är nästan säker på att du inte hinner svara på denna lilla fråga, men jag hoppas i alla fall på det.
Du har väldigt fint hår måste jag säga! själv är mitt hår ett rent helvete.. Tort fluffigt och inget hjälper.
Till frågan, vad använder du för ditt hår? något speciellt shampoo, balsam? :)
Kram från Tricia.

Reply
June

Helt otroligt hur ett sånt här inlägg kan få hundra kommentarer. Och nu blev det visst hundraen …

Reply
Olivia

Hej Kenza älskar din blogg! Vet du när linnet med triangeln skulle komma till kandeshop? Du bloggade om linnet för ett tag sen, ett vitt linne med en triangel med rymdmönster på. Om du vet eller om du vet vart man kan få reda på det kanske du kan om du har möjlighet svara på detta i ett blogginlägg eller mejla mig? Skulle vara super gulligt! All kärlek till dig! Kram :)

Reply
frida

kenza du måste uppdatera mera,älskar när du göra många inlägg med bra systemkamera bilder! :) kram kenza du är go eller jag har inte träffat dig men du verkar go eller jag vet att du är go. haha

Reply
stina

Hej! jag ska snart till London och shoppa! så tänkte fråga dig som har varit där, vet du hur mycket converse kostar där? :)

Reply
-

Känns inte okej att man ska ligga etta på alla jävla blogglistor när man bara skriver 2-3 inlägg per dag och de är typ “kolla mina nya kläder. Punkt”. Herregud du har väl något slags ansvar om du ska kalla det här ditt jobb? Visst, du kanske inte känner för att blogga men då kanske du inte ska ta betalt för det? Ta spotlighten från alla andra bloggare som försöker göra sig ett namn? With great power comes great posibilities. NÅT mer kan du väl skriva på en hel dag än “nu har jag satt på mig mina skor”…..

Reply
sara

gullig outfit, skulle dock haft en tjock svart tröja ist för den färglada + den grym snygga skinvästen du har! sen massa guldringar! Swaagg…hehe

Reply
Linda Lind i LA

Fina skor! Alskar pastell farger.

PS. Kolla garna in min blogg. Jag la precis upp en massa bilder fran den stora musik festivalen Coachella i Californien :)

Reply
BinaJossn

Hej Kenza!
Vilken super snygg outfit! Tröjan och skorna passar så bra. Jag har en fråga till dig som jag gärna vill att du svarar på, när jag du byta header? Du är jättefin på den men asså du har haft den ganska länge? För mig gör det ingen men vissa tappar ju läsare pågrund av att dom har samma design och så. Jag vill bara säga det.

Kram!

Reply
Emma

Shit va snygga! Coolt med den tröjan till med! Vilken modell är skorna i? ALLA undrar så snälla bästa söta fina kenza, SVARA i ett inlägg! :D

Reply
Elina

För det första: Grymt fin bild! Och superläckra skor!! ;) Men sen har jag en fråga: Hur gammal var du när du började blogga? :)

Reply
frida :)

Hej kenza.
skulle inte du kunna tipsa om skor nu till sommaren. som inte sticker ut så mycket. och som är rimliga att gå i. men ändå en klack på.
haha.
ska konfirmera mig om en månad och har panik över att jag inte hittar några skor. vill ju inte ramla inför alla men ändå ha ett par super snygga skor. :)

Reply
lina

Hej kenza! tycker att din blogg är jätte bra, och jag följer den varje dag!
<3
Men jag vill dela med dig en av mitt åsikt som jag tycker.
Viss är bloggen ditt jobb, så jag tycker att du ska göra mer inlägg om dagen, jag följer dagligen oxå kissies blogg och hon gör 8-10 inlägg om dagen när du gör 3-5 inlägg om dagen så jag tycker att du borde hänga mer på din blogg än ditt pirivat liv för att detta är ditt jobb!
Kram :) <3333

Reply
malin

Hej Kenza! Jag hade för mig att ni köpte ett soffbord när ni var utomlands. Tror det var i Thailand som ni skickade hem, ni hade alltså inte med det på planet och att Alecs hämtade ut det i Sverigen någon vecka efter ni hade kommit hem. Vart är det bordet? Eller det såg väl mer ut som en skattkista, har du någon aning om vad det är jag pratar om? Haha, tyckte det var jättefint så det är därför jag frågar! :)

Reply
Ebba

Hej vad heter dom skorna exakt? Vill så gärna ha precis dom men vad heter modellen, om man fortfarande kan hitta dom tro:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*