• header

Dagens

Idag körde jag på jeans + jeans, testade den kombon förut och jag tycker det är riktigt snyggt! Speciellt när man bryter av med ett skärp.

Jeans från Ginatricot, skjorta, kavaj & hair cuff från H&M, väska köpt i Spanien, Converse, Michael Kors-klocka & RayBans.

130 Comments

Hedda Nynabb

Du är så vacker Kenza! Du ger mig så himla mycket inspiration och jag kan lätt säga att det var på grund av dig jag började blogga, och en bit har jag väl kommit! Önskar att jag skulle kunna bli som dig en dag, jag blir så glad bara av att läsa din blogg så du måste ju bli riktigt glad av att uppleva allt!

Ha en bra kväll!

/www.heddanynabb.blogspot.com

Reply
L I N N

läste artikeln om dig i tidningen Daisy idag och jag måste bara säga att du verkar vara en så otroligt awesome, rolig och trevlig tjej! en tjej som är så förbannat jäkla snygg, har världens bästa jobb och är kändis-bloggare men som samtidigt har fötterna på jorden är så fruktansvärt sällsynta!
Fortsätt vara precis som du är, tusentals tjejer ser upp till dig och har dig som förebild, jag inräknad, definitivt!
Många kramar på dig!

Reply
Nathalie

TJA ALLIHOPA!!!

sök på alexandras92 på instagram, hon har grym stil och ger mkt inspiration… MIN bästakompis om ni undrar varför JAG skriver detta =) =)

Reply
Milla

Åååååh kenza, fy vad snyyyggtttt1 Älskar dina outfits och du är en så stor inspiration för mig, vissa bloggare är bara för mycket men du har fötterna på jorden och är en bra förebild.

puss och kram :D <3

Reply
rebecca

Fint men annorlunda. Ser nästan ut som en byxdress! :D

Kolla gärna in min modeblogg som växer för varje dag.

Reply
camilla Norman

Va kul att du tyckte det också! Jag kollade igenom lite bilder på dig för några månader sen och fastnade rejält för jeans-looken. Enkelt,praktiskt men framför allt skitsnyggt! :D

Reply
Stina-Lee

Älskar, älskar, ÄLSKAR! Från topp till tå. Jag gillar de “nya” bilderna massor, ser proffsigt ut och bara det gör ju att det är ännu roligare att titta in här.

Om du inte har köpt något smycke till din käraste iPhone ännu så kan du (och dina fina läsare såklart) göra det inne hos mig nu. Jag lade precis ut söta små pastell-rosor som passar till alla mobiler med uttag för hörlurar. Kramar från Skåne!

Reply
E.

Det här var nog den första av dina outfits jag sparade i min inspirationsmapp :) Jättesnyggt kombinerat!

Reply
johanna

vilken storlek har du på jeansen, snälla svara :)
världens bästa blogg btw.

Reply
Alexa

Skulle du inte kunna ladda upp bilder från din student, ska nämligen själv ta studenten i sommar och det skulle vara kul att får se dina och få lite inspiration till den bästa dagen. Kanske har du också några tips på klänningar, skor och smycken att matcha med.

Reply
Mattis

Skjorta kavaj å röda byxor, röda byxor… Bara ja som tänker på den varje gång ja hör skjorta kavaj? hehe… xP aja, fukcin awesome mä jeans på jeans! *-* dä diggar vi skarpt! ;D XD <3

Reply
D E B O R A H (Photography by Deborah)

Hejhej! :)
Har en bloppis uppe på min blogg.. Säljer massor! Bl.a ursöta handväskor/väskor som skulle passa perfekt till dig när du vill ha en party-outfit.. Eller bara till vardag. ^^

Höga Svarta Converse, Adidas-väska och fejk-LV-väska, är lite av sakerna. ^^<3

Mvh, debbiesfoto.blogg.se

Reply
Jessica

Hello Kenza. Det skulle vara otroligt trevligt om man kunde få se lite hur du har det hemma i din lägenhet. Om det inte blir allt för personligt självklart. (Btw så var outfiten prima, like it!)

Reply
Rebecca Adehill

Alltsa jag doooor, du ar sa otroligt vacker. Jag kommenterar valdigt sallan men jag kunde inte lata bli den har gangen. Du ar fantastiskt vacker och en inspirationskalla Kenza!

Puss Rebecca i Australien.

Reply
Sofia

Du blir bara mer och mer stilsäker varje dag och man kan nästan jämföra dig med de stora modebloggarna! Älskar din stil och du borde VERKLIGEN skaffa lookbook (om du inte har det?) <3<3<3

Reply
Jarske - Mitt liv i Barcelona

Alltså Kenza, vart har du fått din stilkänsla ifrån, och kan du skicka över lite till mig? Haha. Vackra du!

Och du! Nästa gång du är i Spanien, ta en sväng förbi Barcelona, så rockar vi stan! ;D
Kram!

Reply
Johanna Andersson

Hej Kenza! Jag håller på med ett skolprojekt där jag ska skriva en artikel om dig och ditt förhållande till mode. Nu undrar jag om du kan berätta när exakt du släppte “Jofama by Kenza” och “Wildflower by Kenza” för jag kan inte hitta det någonstans. Har du någon mer användbar information om ditt modeintresse så skulle det vara jättekul om du ville dela den med mig :) Tack på förhand!

Reply
Jessie

Kenza du är as snygg som vanligt! Men jag kom och tänka på en sak jag skulle vilja se! Du är skit snygg i alla frisyrer men oftast har du ditt fluffiga/krulliga/tjocka hår eller stramat/platt/uppsatt så jag skulle tycka det vore jätte kul (och fint) om du hade spikrakt nedsläppt hår (typ mittbena)! Snälla lägg upp en bild på det! Vore as coolt! :) <3333

Reply
miinniees

OMG!! J’adore le sac!!!!! Den e hur fin som helst!!! :D Du med så klart ;)<33

Reply
Fanny

Åå, så sjukt snygg kombination. ALLT passar ju på dig! Tänk om man hade det så bra… :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*