• header

8e maj 2012

Hej bloggen!

Jag har ätit en lugn frulle (bara en halv chokladboll till efterrätt, till er som såg min bild på instagram haha) framför Förhäxad och nu jobbar jag lite. Hinner jobba någon timme till för bönan jag ska hänga med idag ligger och sussar. Vi tänkte hitta på något roligt, hon vill gå och fiska men jag vettefan om det inte är lite för kyligt för det. Men jag älskar att fiska och det var ett tag sedan, så vi får se! Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder hehe. Får väl slänga på hundor en tröja eller något också.

Nu ska jag svara på lite mail. Har fått ett jobberbjudande (plåtning) men det innefattar att bära bröllopsklänningar. Frågan är om det är kul att bära sånt innan man ens gift sig? Kommer jag skrämma skiten ur min karl? Haha..

Foto by Johannes Helje

108 Comments

Alexandra

Tycker absolut att du ska göra det! Det finns inget roligare än att sitta och kolla bilder från dina plåtningar, du är så snygg bruden!

Reply
Johanna

Har du inte sett Sex and the City – the movie?
Carrie blir erbjuden att göra ett modelljobb som innefattar bröllopsklänningar från bland annat Vera wang, Chanel och Dior, och detta gör hon som ogift, och detta gör hon bra!
Kör på!

Reply
gabriella

tycker du borde ta den plåtningen,skulle vara jätte roligt att se! sen så är bröllopsklänningar så SJUKT snygga! :D

Reply
Julia

Sjukt snygg bild!! Tycker att du ska tacka ja till plåtningen, det är säkert as kul och tänk så vackra bilder, du kommer se helt bedårande ut! :)

Reply
Louise

SÅ snygg bild och jo det kan väl vara kul att fota i bröllopsklänningar även om det inte är dags än :)

Reply
kaxbax

Äsch det är ju ett jobb! Du skulle säkert vara sjukt fin i brudklänning! Typ som Beyoncé i Best thing i never had haha.

Reply
kaxbax

Äsh det är ju ett jobb! Du skulle säkert vara sjukt fin i brudklänning! Typ som Beyoncé i Best thing i never had haha.

Reply
eri

de är när de lite kallt som man ska fiska ju, ananrs får du aldrig fisk om de sol o jätte varmt

Reply
Vesna

Tacka ja! Det blir nog väldigt roligt:) Han lär inte bli rädd – det är bara ett jobb.
Lycka till!

Reply
Beatrice

Ta erbjudandet!
Skulle vara riktigt kul att se dig fotograferas som en “riktig” brud! :)

Reply
Linnéa

Hahaha! Förstår hur du tänker. Min man tycker inte om att jag pratar om bröllops-relaterade saker :P Han tycker att jag tar bort det roliga. När vi väl bestämmer oss för att gifta oss DÅ ska vi prata om allt kul! Men en annan går ju och fantiserar hela tiden. Det är ju min dröm att gifta mig med honom! :D

Reply
Kajsawallin

vad fin du är kenza! du är verkligen min förebild. vill träffa dig mer än allt…´TUR ATT JA SKA TILL STOCKHOLM I SOMMAR:D
har faktiskt lite lika ögonbryn som dig:) du är ialfall sjukt fin ha en fin dag puss♥

Reply
Nadja

Klart du kan bära det, de är ju så vackert och så får du ett litet smakprov på hur vacker du kommer va den dagen ;-)

Reply
Sabina

Älskar din blogg!
Tycker du lätt ska ställa upp, tänk vilken dröm, få bära fantastiska bröllopsklänningar i fina miljöer!

Reply
felicia

bara en halv chokladboll till efterrätt, till er som såg min bild på instagram haha

Måste bara säga att du skriver haha efter EXTREMT tråkiga saker. Tycker du själv att det där var roligt? Jag har börjat tänka på det faktiskt. Jag undrar om det bara är nåt du gör eller om du på riktigt tycker att du är rolig där?

Förut tyckte jag du va rolig nu är du pryd och kan säga “vi höll på och missa planet för jag är så seg haha typiskt mig haha” typ så? Som att du är rolig där :P Knappast!

Du kanske är annorlunda i verkligheten och släpper loss totalt. För du har ju alltid på något sätt påpekat att du är en skön tjej..

Reply
Edith

Jo jag tycker du ska göra det! :D Jättekul att få chansen att göras vacker i olika fina bröllopsklänningar ju! Då får du ju se lite vilken typ du passar i också inför ditt eventuella framtidsbröllop… ;)

Reply
narabella

vet exact vad du menar med det att ha på sig brudklänning innan man gifter sig:-) Har nämligen också plåtats i brudklänninger innan jag gifte mig höhö. Men det är inte så farligt:) Kör hårt tjejen!!! Blir spännande att se dig i bröllopklänning. puss <3

http://www.narabella.com
Kika in om du gillar kläder, smycken, smink! Har nyss öppnat egen webbshop. Ni hittar länken dit I bloggen.

Reply
Annika

vad roligt med bröllopsklänningar! din pojkvän förstår väl säkert att det bara är jobb. och att ge en liten hint är ju aldrig fel;)

Reply
Veronika

Synes du burde ta jobbtilbudet, jeg. Kanskje Alex synes du er så vakker i brudekjole at han frir! ;)

Reply
Sally

Nej vad kul!! Du måste ju göra det ! Plus så får du en bättre ide om hur du vill se ut på din stora dag.

Reply
Nanna

Aa, men Kenza va gullig du är och tänker på såna saker om att bära bröllopsklänningar innan man har gift sig! :) Det skulle jag också tänka på lite mer… Men det skulle också vara himla häftigt och få vara modell i bröllopsklänningar! Hmm, svårt att säga om din karl blir skrämd av det, kanske det är lite “built-in” för dom att bli skrämd av bröllopsgrejer :D Men ändå måste jag säga att du kommer bli en vacker brud nån dag :)

Reply
Frida

Gick en visning på en bröllopsmässa för ett tag sedan och visst känns det skumt att gå i en sådan klänning men samtidigt är det riktigt kul :)

Reply
bella

hej….att bära bröllopsklänning innan bröllopet är inget du skall tänka på för när man väl skall gifta sifg så provar man många ändå,och på detta sätt är du redan inne i den världen då du får erfarenhet av både smink,klännings typ och hår.det skulle vara drömmen för mig så skulle man ha sluppit att få sån panik när det väl var dags.

man får mer ideer och insperation på detta roliga sätt genom att plåta.

så det var min åsikt!!!

Reply
Rebecca

Bröllopsfotografering måste vara helt magiskt! Kan ju vara en once in a lifetime chans! Ta den! :)

Reply
Dixi Wonderland

OMG JAG DÖR KENZA!!!!!! TA JOBBET!!!!
Jag jobbade tidigare i en bröllopsbutik och fick även prova men jag gjorde aldrig de för då skulle jag aldrig vilja ta av mig klänningarna men ta jobbet!!!! :D

Reply
anonym

Ta jobbet! du skulle vara sååååååååååå fin i bröloppsklännigar puss <3

Reply
emma

Ja du.. första gången man har på sig en bröllopsklänning ska ju vara bär mvg prövar ut den man ska ha, men så kanske du redan har hittat din :)

Reply
Josephine Eklöv

Hej, älskar din blogg btw! jag har bara en fråga, hur får du en så fin kropp!? Hur tränar och äter du för att få en så fin kropp? Jag försöker inte att bara bli skinn och ben haha och jag vill heller inte banta, men jag vill bara bli beach ready :) hoppas att du kan svara XOXO

Reply
Tilda

det hade varit så kul att se dig i en bröllops plåtning! Älskar din blogg!<3

Reply
Sanna

Klart du ska köra på plåtningen! Alltid lika kul att se och du kommer få bära så otroligt många snygga klänningar du troligen aldrig skulle annars :) De flesta av oss gifter oss 0 – 3 gånger… medan du kanske får bära ett tiotal stycken! :D Hur häftigt?

Reply
Hedvig

jag provade bröllopsklänning för någon vecka sen för foto,lite magisk känsla fast det inte är dags än;)

Reply
Isabel

Jag tycker definitivt att du ska ställa upp! Bröllopsklänningar är som en sagodröm och du kommer se helt gudomlig ut i en! Jag tror inte du skrämmer iväg din karl, snarare tvärtom!

Reply
Johanna

Såååå fin! Åh skulle verkligen vilja se dig i bröllopsklänningar, kan bara tänka mig så vackert! :D

Kika gärna in på min blogg! Jag har precis lagt ut bilder på nya skorna från Nelly High Heels-event! :D Annars skriver jag om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Caroline

Var kommerna skorna ifrån? Letar efter röda skor till balklänning, dom var super fina :)

Reply
Sandra

Jaaaa! och vem vet, de kanske spinner tankar i huvudet på din man dessutom ;)

Reply
Jennie

klart du ska göra det =) kommer nog inte skrämma honom…snarare kommer han få se hur otroligt vacker du är och bara längta tills den dagen ni gifter er och han får se dig igen i en brudklänning =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*