• header

9e maj 2012

God morgon! ♥

Jag startade denna onsdag med en springtur! Trodde aldrig att jag skulle komma iväg men det gjorde jag. Sprang en halvtimma och nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Orkar inte duscha, orkar inte äta, orkar inte ens göra kaffe! Då är det illa haha.

Ska vila en stund här framför Förhäxad och sedan jobba lite innan jag ska iväg och göra halkbanan.. :)

FÖRE. Morgonpigg tjej!

EFTER. En röd & svettig gris.

65 Comments

Sara Grubb

Jag önskar att jag hade motivationen att lyfta röven o spinga!! Gav mig tusan på att träna för några veckor sedan – jag klarade 3min på löpbandet vi har hemma. Ända gången den kommit till användning. :P

Reply
J

Haha, du ser okej ut ändå! Jag ser ut som att jag har fått en hjärtinfarkt tio gånger om, så röd och ansträngd är jag i ansiktet och på armarna ser det ut som om jag är solbränd. Min kropp klarar mycket men den ser ut att ge upp efter varje springrunda…. Nu låter det som att jag springer varje dag men det har nu varit uppehåll på 6-7 månader… Hahaha….

Reply
Micaela

Tycker det är så inspirerande att du (iaf verkar) vara så öppen och ärlig på din blogg. Du har ju en sjukt fin kropp men hetsbantar inte eller lägger fokus på något sådant, som väldigt många andra bloggare gör tyvärr. Du har ju så många unga tjejer som läsare och tycker du verkligen gör ett strålande jobb att vara en bra förebild för oss ^^ Du verkar verkligen ha ett häslosamt liv som samtidigt unnar sig allt hon vill! I like it :) Ha en bra dag!

Reply
trine

Hei! Kan du ikke lage en bikiniguid med de fineste bikiniene til sommern? Du har alltid så fine saker :)

Reply
sara

Snälla snälla supersnälla Kenza, när du kommer hem igen kan du väl skriva lite om halkbanan? Ska göra den snart och är jättenervös, känner mig inte alls redo :S

Reply
Dee

:D:D:D:D:D I love your kind of humor and your blog so much ♥
I check it everyday :D:D:D Woow I would be too lazy to be able to run in the morning :-)

Reply
wilma

oh shit, kollat på lyckan i LA, du är ju skit lik Emilia!
enligt mig då..

Älskar din blogg,puss! ♥

Reply
Rebecka

Haha. Sufar på mobilen så ser ju bara lite i taget och trodde då att före-bilden var efter-bilden, och tänkte: Hon ser ju jättefräsch ut efter en springtur! Inte alls trött och svettig ;)

Reply
th

det är denhär goa, roliga, galna och oroväckande konstiga kenza jag saknar på bloggen! Saknar den kenzisen ofattbart mycket. Kollar jämt tillbaka på dina gamla inlägg då du i princip kunde skriva nästan vad du ville, inte för privat såklart, men ändå. Knäppa, roliga och helt underbara inlägg. Jag antar att du tänker mycket mer på ditt varumärke och inte har någon blogg lust i nuläget. Men jag saknar ändå den där goa kenzan som du inte längre visar på bloggen, men som du mest troligt är utanför!
kram!

Reply
Vicki

Nu blev jag sugen på en runda jag med!
Jag älskar den känslan när man inte orkar någonting efteråt, då vet man att man gett allt!

Kolla gärna in min nystartade blogg och ge tips på vad jag kan förbättra :)
vickisworld.blogspot.com

Reply
Anna

Kan du tipsa om några snygga balklänningar? Har smått panik! :) Typ hemsidor eller nått :)

Reply
Isabella

Haha, kul med såna här bilder! Du borde lägga upp flera såna, inte bara bilder där du posar och ser snygg/fräsch/söt osv Vi vill se fler ful-bilder tack annars tror man ju inte du är mänsklig.

Reply
Amanda

Körde också halka idag! Hoppas det gick lika bra för dig som det gick för mig. Lycka till med resten av körkortet! //Amanda

Reply
Muna

DITT STÖRSTA FAN HÄR ! älskar bara din blogg! vilken förebild du är! :D
HA DE BÄST
Puss & Kram
MUNA

Reply
Sophie

Kenza, du e ju bara för bäst!

Din efterbild e ju bästa bilden ever bland alla bloggar =D

Reply
jullan

Hahaha underbart att du bjuder på dig själv, även i de grissvettiga lägena haha! Du är så otroligt fin, perfektion kallas det! kramis

Reply
Josefine

Gud vad fin blogg!

Vill du bli veckans blogg i en blogg som har nästan 100 läsare om dagen?
Gå in på min blogg och va med!

Reply
Zoey

Önskar jag såg så söt ut efter att ha precis avslutat ett gympass. Jag ser snarare ut som en gris som precis har rymt från ett slakterigård. Du är som finast utan smink^^<3.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*