• header

Brudplåtning

Nu är jag hemma! Mötte upp vännerna efter plåtningen och hade en liten after work. Mat, vin och lite catch up. Jäkligt trevligt!

Plåtningen för Bröllopsguiden gick väldigt bra. Vi plåtade omslag samt lite bilder i tidningen, i flera olika “brudstilar”. Jag har tagit lite bilder med min systemkamera som ni ska få sen!

Flera av er har frågat om jag inte blev sugen själv efter att ha plåtats som en bride to be.. Både ja och nej! Visst var det väldigt spännande att få testa sånna fina dyra klänningar och självklart drömmer jag om ett vackert bröllop med mannen jag vill leva hela mitt liv med (det pirrar lite i magen bara jag tänker på det), men det kändes nästan lite konstigt att stå där med en bukett i handen… Jag kände mig lite…för ung? Typ som ett litet barn som provar mammas kläder. Haha.. Men självklart, om några år när tiden är rätt vill jag absolut gifta mig! :)

Vi körde bland annat denna look till en helt fantastisk spetsklänning med djup V-ringning i ryggen

83 Comments

S.

Tack gullet. Nu får jag lite ångest.. jag som ska gifta mig nästa sommar och är 20 då.

Reply
Linn

Hej kenza, du är så otroligt vacker ,ville bara skriva det först. Sen undrar jag om du kanske kan ge lite tips på vart man kan köpa sin balklänning? För jag hittar ingenting,jag bor i lilla staden Karlstad så här finns de inte jättemånga affärer , men om du vet några bra sidor med snygga klänningar så kan du gärna lägga ut dom. Vore jätte snällt (jag går ut 9,an) kram

Reply
evelin

Du är verkligen jätte fin på bilderna Kenza. Jag kollade mycket på dina håruppsättningar,det är ju snart student och bal, och jag undrar om du kan lägga ut lite förslag på fina håruppsättningar på din blogg. jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag vill ha det. hade varit jätte snällt, att få lite inspiration.
Du rockar, massa kramar!

Reply
Ida

Hej Kenza!
Jag undrar hut man på snabbast och enklast sätt får bort läppstift? Som tex ett rött, ska nämligen ha de på min bal men vill kunna ta bort det sen när vi ska ut :) tack för svar puss och kram <3

Reply
Alicia Hillerström

Åh Kenza, du är verkligen så gudars otroligt fin! Du har universums snyggaste kropp och du har ett helt fantastisk vackert ansikte! Du är en otroligt bra förebild och du är värd all kärlek och respons du kan få!

Ha det bäst! Kram <3

Reply
Jennie

Åh, så fint det der ut! Har en liten fråga som jag verkligen skulle vilja ha svar på.. Tycker du att det är fult att ha klackar om man redan är lång (typ 176)? Tacksam för att höra vad du tycker! :)

Reply
Katrine

Fantastisk nydelig du var altså! Jeg syns dem valgte den rette personen til å stille opp på en slik fotografering. Du er jo den perfekte modell til dette :-)

Reply
Malin

Jag gifte mig med min älskling för ca en månad sen och det var så underbart!! Dock är jag 27 år och vi har varit ett par i 11 år så det var på tiden :D Du kommer vara en så vacker brud när du gifter dig :)

Reply
Fio

Tjejen/killen som kommenterade många elaka kommentarer för ett ganska bra tag förut. vad hände med den personen? Bra att du anmälde btw du är en person som kan få andra att förstå att mobbning inte är ok!

Reply
josefin

Hej! Får man fråga vilken tidning du plåtade för, så jag vet vad mitt nästa inköp ska gå till`? :D
SÅÅÅÅÅÅ fina bilder.

Reply
Delia

Så sjukt fina klänningar! Du passar bra som brud ;) när det gäller åldern så tkr jag inte att du är för ung, visst man ska känna sig redo vilket är olika för folk. Själv är jag 20 år o gifte mig förra midsommar med min drömprins ^^

Reply
Malin Knallkorken

Du är ju så snygg så man dör lite inombords varje gång man ser dig, på ett icke lesbiskt vis då förstås haha :P
Grym blogg förövrigt, läser den varje dag och inspireras som FAN av dig.

Reply
moa

Hejsan! Gud va fin du är!
Har du någon aning om var man kan skaffa sådana blad du har i håret? Tänkte att det skulle passa till min balfrisyr :D puss

Reply
Moro Mou Photographer

Du är så vacker! Nu väntar jag på förlovning, haha ;)
Skämt å sido.. Jag är 23 år, men gifter mig i sommar.. men det känns så jävla rätt, och det är helt underbart.. :D

Reply
Cicci

Hejsan!! Har du några bra tips på vart man kan hitta fransväskor nu??? :) kraaam

Reply
Mika

Hej Kenza! skulle du kunna vara gullig och rösta på min hund I denna tävling? Han brukar bädda ned sig själv I sängen när han är ensam och som du ser på bilden på länken så måste han ha både täcke och kudde! =D
–> http://hund.nominering.se/messi
Förstår om du är upptagen och inte har tid, men det vore kul om du kunde rösta! =) / Mikaela.

Reply
filippa

Min 19-åriga syster ska gifta sig med sin 19-åriga älskade. Inget skyndande, ingen graviditet. Bara rätt. Lycka.

Reply
t.

Vilken tidning plåtades du för nu igen? När släpps numret i butik? Du ser fantastiskt vacker ut. Hoppas att ditt bröllop blir riktigt fint, när den dagen kommer.

Reply
Jamila

Haha vad lustigt att du tänker som du gör. Kommer ihåg när vi gick på modell skola tillsammans i Tumba, då var du förlovad med din förra pojkvän och sa att så fort du blev 18 så skulle ni gifta er :).

Alltså inget illa menat, men jag gillar dig Kenza har följt din blogg sens jag fick veta att du blev en känd bloggerska =). Ha de gött.

Reply
Cassandra

det är bra att man tar allvarligt på giftermål och inte gifter sig för ung, personligen tycker jag man inte är mogen att ta sådana beslut så likadant med barn.hjärnans beslutsfattande och risktagande del är utvecklad helt först när man är 25 :) vilken vacker look, den skulle jag kunna tänka mig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*