• header

11e maj 2012

Hej på er! ♥

Min fruga Tyra den morgonpigga jäveln kom hit och knackade på klockan nio imorse. Vi satt i soffan en timme och drack kaffe. Hon hämtade även upp lite grejer som SBT skickat som jag inte kunde ha, men en några grejer sparade jag. Bland annat ett par spetsiga pumps med guldiga nitar och en jättefin kjol med handsydda stenar. Kan visa sen!

Nu har jag precis ätit frulle och tittar på Förhäxad. Funderar på att dra iväg och träna en sväng! Vill egentligen gå ut och springa men det är så mycket pollen nu att jag inte vet om jag klarar det.

Backstagebilderna från plåtningen igår ska ni få se också! Ska bara gå igenom dem. Så länge får ni titta på den här fantastiska drömklänningen. Kan tänka mig något liknande (fast i min storlek, den här var alldeles för stor) den dagen det är dags för mig! :)

70 Comments

Johanna

Kan du inte skriva vem som har gjort den här klänningen? Gud vilken fin! Eller måste man vänta o kolla i tidningen? :)

Kenzas svar: Jag vet tyvärr inte! Tidningen kommer i augusti du får kika då! :)

Reply
Anna

Jag vill absolut inte vara den som är den, även fast jag kommer vara det nu… Men är det inte konstigt att du plötsligt vill visa upp de saker som Tyra för nagra dagar sedan sa inte salde sa bra hos SBT? Jag tycker att ni bada gör ett jättebra jobb och det är väl klart att man vill hjälpa sin kompis, men det blir sa uppenbart. Det blir inte sa himla trovärdigt.

Ja nu var jag en bitter gammal tant, men lat ga för den här gangen.

Kenzas svar: Jag fick hem en stor kartong full med kläder och skor, valde det jag tycker var snyggast. Sedan vet väl inte jag vad som har sålt bra eller inte.. Vi brukar inte prata om sånt.. Kram!

Reply
Joey

Wow….u look so beautiful…like a princess.
This dress looks awsome.

Kenzas svar: Thank you! I know the dress is amazing!

Reply
josefine

Åh måste ha varit en så kul plåtning, vem vill inte testa en massa bröloppsklänningar liksom? :) :)

Kenzas svar: Haha ja eller hur! Det var sjukt kul. :)

Reply
Sandra

Gud så fin! När kommer tidningen ut? Är sugen på att veta var den kommer i från och hur mycket den kostar! Ska gifta mig nästa år – tacksam för svar! Kram till dig, fina du!

Kenzas svar: Jag tror de sa runt 25e augusti men jag är inte helt säkert, men det var augusti iallafall! Vad kul att du ska gifta dig, lycka till!! :)

Reply
MODELLBLOGG

Nu kanske du får fart på Alex haha ;) Du var jätte vacker :)

Kenzas svar: Haha nejdå, vi vill inte gifta oss förrän om några år.. :) Kramar

Reply
Erica

Hej Kenza! Jag hoppas att du kan svara på mina 2 frågor:
Vad heter modellen på dina fina AIR MAX skor och i vilken butik i Paris är de köpta? (har googlat men hittar de inte)
– Vart har du köpt din fina vinröda bombarjacka och linnet som du hade under, de var ett tryck med siffror på i form av amerikanska flaggan? Såg en bild när du hade på dig den på stureplan.se och den var sjukt fin!

Kenzas svar: Vet inte vad de heter, köpte dem på footlocker.. Bombarjackan har jag inte ens visat haha? Den är från en butik på gamla brogatan.. Linnet från ginatricot.. Kram!

Reply
marissa

Åh, vilken fin klänning!!! En fråga, när du ska gifta dig var och hur kommer du då vilja ha ditt bröllop?? :) Någon speciell dröm? :) Kram!

Kenzas svar: Det kommer ni få läsa om i intervjun. :) Kramar

Reply
Matilda

åhhh fantastiskt vacker du är kenza, alltså jag har en fundering, är du aldrig rädd för något? tänkte som med denna plåtning, finns det något du känner att du gjort men verkligen är livrädd för att göra? :)

Kenzas svar: Tack! <3 Hmm.. Haha ja typ hoppa fallskärm, kan inte fatta att jag gjort det och ska göra det igen! Varför plågar man sig själv?? :P

Reply
Tanten

Tycker klänningen är underbar i ryggen men släpet känns lite mindre roligt. Lite för mycket tyll för min smak kanske.. hehe! Men du var underbart vacker!

Reply
Dixi Wonderland

Självklart är du alltid vacker men nu tappade jag verkligen andan! Jag älskar ju klänningar och speciellt bröllopsklänningar. Finns nog inget vackrare och att se dig i en sån klänning damn alltså! :D

Reply
Elin W

Jag ska gifta mig i sommar, och det var så underbart att få prova ut sin brudklänning! Jag tror alla blir vackra i såna vackra klänningar =)

Reply
Carina

Oh! Jag gillar nog också den med V-ringad rygg bäst, iallafall av allt man ser på bilderna du lagt upp. Super snyggt. Och kul att bli fotad i bröloppsklänningar. Skulle ju göra vad som helst för att få testa en sån. Haha. Dags att gifta sig kanske? ;O

Du är super snygg.

Reply
Carolyn - ung blivande brud

Det är så kul att få se dig i brudklänningar, du är så himla fin. Speciellt roligt blir det när jag om 2 månader ska gifta mig. Är bara 19 år, dock förstår jag att du inte känner dig redo för giftermål än, men har ni tänkt på förlovning något?

Ha en fin dag, kramar!!

Reply
Katrine

Så koselig med besøk om morgenen da! For en fantastisk kjole du hadde på deg der, den kledde du jo supergodt :-)

Reply
Kicki

Hej Kenza! Vad vacker du är! Jag ska gifta mig nästa sommar och blev kär i klänningen. Är därför angelägen att veta var klänningen kommer ifrån..!? Kanske något pris;)
Hade varit jättegulligt om du svarade;)

Reply
Emelie med Hugo&Vilma

Frågade Bröllopsguiden om klänningen, helt fantastiskt vacker! Fick detta svar:
“Hej,
Den finns (om några dagar – vi har ännu inte lämnat tillbaka den) på Milagro de Nahrin i Stockholm. Pris 18 400 kr.

Vänlig hälsning Anna Lundgren”

Hälsningar,
emelie

Reply
Anni

Haded en liknande klänning men släpet var så jobbigGT!! Fick bära på det hela kvällen, till slut sket jag i att bära o bara släppte loss. Men det var inget jag rekommenderar, då får man ha ett släp som går att hänga upp där bak och det gick inte med min som var så tung.

Reply
Anonymare

När du skriver Tyra, menar du då Tyra Banks?!?! Förresten så kollar jag också på förhöxad och Grey’s anatomy!!! Hoppas du gifter dig snart!!!

Reply
Angelica

Hej har lite frågor till dig :)
1. Hur gjorde du för att bli modell?
2. Kan du visa hela din garderob nån gång?
3. Du har så sjukt snygg stil och passar i alla kläder, bloppis?

Favvo bloggen, är inte LITE avundsjuk på ditt utseende nejdå ;)

Reply
Julia!!

Gud, vad snygg du är!!
Kika gärna in på min blogg! Jag har precis kommit hem ifrån en jättelyckad shopping helg i den underbara staden Stockholm!
I min blogg skriver jag och mode, skönhet och min vardag!
Hoppas att ni gillar den, glöm inte att gärna slänga in en kommentar!!
Kram :)

Reply
Liza

Hej Kenza! (jeg er fra DK)
kan du ikke linke til din video, hvor du laver en hair-guide til dine curls? Jeg kan ikke finde den :-(
Du er så fin! :)

Reply
gegge

hej ni som vill veta var klänningen kommer ifrån gå till butiken i stockholm Milagro de Nahrin så får ni veta mer.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*