• header

Behind the scenes

Såhär såg det ut på plåtningen igår! Jag plåtades i fem olika klänningar. På omslaget bar jag den stora Askungen-klänningen värd 25 000 kronor (!) Den var helt fantastisk, men sjukt tung haha..

En av lookerna var lite mer “old fashion bride” med slöja, handskar och pärlhalsband. Även det väldigt fint, men min favorit var nog spetsklänningen med v-ringning i ryggen. :D

Till er som undrar så kommer detta nummer ut i slutet av augusti. Säger till då!

240 Comments

Linn

Du e så sjukt vacker Kenza! och klänningarna e jätte fina verkligen! älskar verkligen din blogg!
kram! <3

Reply
Frida Brånebäck

Säg till när numret är ute! Kommer se lite… ovanligt ut när en sjuttonåring kommer och köper en bröllopstidning, men vad katten lever man för? :)

Reply
browneyedgirl

Vilken fin klänning den sista =) Ska själv gifta på midsommarafton i år. Längtar och har hittat drömklänningen. Ska bli underbart. Du är strålande vacker som vanligt <3 Kramen

Reply
Linn

Du är verkligen super vacker Kenza! Klänningarna klär dig perfekt men den klänning jag tycker är finast är spetsklänningen! Sminket är jättefint och håruppsättningarna även så :)

Reply
Nora

Gud vad fina klänningar och du i dom, du borde gifta dig, du skulle vara den snyggaste bröllops bruden jag någonsin sett!

Reply
Lina Eriksson

Ååh, du är så himla fin Kenza! Man blir ju nästan lite sugen på att gifta sig när man ser dem där vackra klänningarna fast jag egentligen aldrig vill gifta mig, haha :)

Reply
Cirla

Kenza! Du passar med bröllops klänning. :) Du är jättesöt och du kan göra allt. Du hund är jätte gullig! Du har en skön liv och du är fantastisk. :)

Reply
Josefine

När du gifter dig sen kommer du vara världens finaste brud, utan tvekan :)

Reply
Sara

Hej! Jag HOPPAS att du kan svara mig på detta Kenza. Jag ska nämligen gifta mig till sommaren och det har helt strulat ihop med den klänning jag skulle ha… Vilket gör att jag har lite panik, och är i STORT behov av att återigen hitta en bröllopsklänning. Var kan jag hitta brudklänningen med spets och djup rygg?? Vore jätte, jätte, jätte tacksam om du svarade på detta. Den var helt underbar och skulle göra min dag ännu mer underbar :)

Reply
Ella

Hej! :)
Jag och min kille planerar bröllop till nästa sommar och jag blev helt kär i klänningen med spets och v ringad rygg. Vilket märke är det?

Hoppas du får en fin dag! Kram

Reply
Louise

GUD VAD VACKER DU ÄR!! Älskar klänningarna!
Vad står det på din tatuering, och när gjorde du den?
Kramis <3

Reply
Lena

Verkligen jätte vackra klänningar och kenza bar upp dom som en drottning! För er som undrar så finns bla den stora vita princess klänningen mm att prövas på stockholm brud och fest! http://Www.brudochfest.se

Reply
Emelie

Står det, Hilf mir fliegen på din rygg? (tatueringen) Om ja, är det helt sjukt… Tänkt på den låten.. XD :D ( Tokio hotel-Hilf mir fliegen tänker jag på :))
Fin du är och klänningarna! :)<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*