• header

Tävling med Guldfynd by Kenza

Nu har det äntligen kommit in lite nyheter från min kollektion hos Guldfynd! Och det firar vi med att tävla ut 30 stycken valfria smycken till 30 läsare.

För att tävla måste ni gå in här och följa reglerna, ni tävlar alltså inte här hos mig utan ni mailar till Guldfynd.

Vill ni kika på alla smyckena samt se pris m.m. klicka här. Mina personliga favoriter är triangelringen (298 kr) samt lilla Bambi. Ni hittar mina smycken i alla Guldfynd-butiker i hela Sverige!

37 Comments

Gisela Albinsson Pihlsjö

hej Kenza
jag har en fråga till dig, när jag beställde mina Jeffrey Campbell från solestruck.com så tillkom en tullavgift på 370 kr. Är det tullavgift på nastygal också?
Kram!

Reply
elice

Hej kenza, jag såg din pojkvän på t-centralen idag. Han såg att jag höll på att dö, tänkte bara säga att det är dig jag vill stöta på, tänk hur jag skulle reagera då.. Hoppas min dröm går i uppfyllelse snart. Massa önskekramar till dig!

Reply
Astri

Både älskar och föraktar trianglar. Vet inte varför.. Någon som vet vad som kan vara läskigt med trianglar?
Kan det vara triquertan som skrämmer mig? Usssssch!

Reply
Daniela

Ååh skulle ha varit så kul o delta men eftersom jag bor i Finland går de inte :( Måste vänta på en resa till Sverige för att kunna köpa något av de underbara smycken du designat! (:

Reply
malin

Hej på dig !
Jag funderade på att vara med och tävla men så stod det någonting om att man behövde betala en skattavgift elr någonting sånt, då tänkte jag att då är det ju inge roligt att vinna om man endå behöver betala. Vet inte om jag förstod fel elr någonting :)
Kram Malin

Reply
Hanna

Så sjukt fin du är, skulle göra vad som helst för att se ut så:)

Men kan du inte prova platta håret? Hade varit jättefint!
Kram

Reply
JoanaMendes

Kenza Hello! I have a question, I’m from Portugal and participated and sent the email. But then I noticed that it said that the winners would have to collect the prize in Sweden sa mail .. this means that I can gain market share vu for not being in sweden?

Reply
Ebba

Hej, det skulle vara jättesnällt om någon skulle vilja ta sig en titt på min coola syrras blogg! Hon bloggar om mode, fest och sitt liv som student i Uppsala, bästa syrran någonsin och hon förtjänar ännu fler läsare! Det här är inget spam, jag lovar. Bloggen: vforvendela.se Tack!<3

Reply
Malin S Eriksson

Självklart med och tävlar! Hoppas på vinst!! Tack för bra blogg :)

Reply
Maria

Alltså. Dina smycken är ju inte det minsta originella?
Jag tycker att ska man designa med sitt eget namn som varumärke bör man ju ha lite egna idéer också. Dessa smycken kan jag hitta i varje butik i princip. Tråkigt som fan att du inte lägger ner mer tid på att göra något eget.

Reply
anonym

äckliga skit illuminati.. asså tänk på vad du gör kenza sjuuukt, trodde inte att du skulle gå såhär långt

Reply
emma

hej kenza, jag fick en guldfynd by kenza-ring i konfirmationspresent i helgen, den med dom två löven. älskar den & har fått jätte många komplimanger för den! du är grym! :)

Reply
shazz

håller med tidigare inlägg, att jo illuminati symbolism varning är det allt, men vart ser man inte det annars? många har hakat upp sig på triangeln, men döskallen, ugglan, baphomet, finns i alla kedjor som säljer access. inte många som tänker på det. Ugglan kan fan inte va så faschinerande att det tryckt på t om textilier å skit. men jo da

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*