• header

Skokorg

Vissa har skohyllor, andra har skokorgar….på köksbordet haha. Här lägger jag mina nyinköpta skor tills jag orkar göra plats för dem i garderoberna.

På bilden ser ni ett par spetsiga pumps med guldiga nitar (Style by Tyra), ett par igelkottar från Jeffrey Campbell (som tyvärr är för stora trots att jag tog samma storlek som på mina andra litas, så min bästis ska få dem) samt ett par nätta sandaletter från Zara som jag köpte i Paris.

Skor alltså.. Kärlek.

103 Comments

m

är din pojkvän religiös? det finns ett kors på bilden, så jag undrar om han är troende? Funkar det för dig med tanke på natt du inte är det alls?

Reply
Erica

Skor kan verkligen piffa upp vilken outfit som helst (det gäller dock att man vet hur man ska matcha det)

Förresten så är jag väldigt tacksam för att du svarade på min kommentar för några dagar sedan här i bloggen om din grymt snygga bombarjacka. Men du sa dock bara att den var från gamla brogatan, vet du vad butiken heter? Den är så sjukt snygg! Förlåt för att jag stör.. Kram <3

Reply
rosie

Hej Kenza. Jag undrar om du skulle kunna skriva igen vilken kamera och objektiv du har. Vill gärna skaffa en likadan som du har den verkar jättebra. Är du nöjd? Kram!

Reply
Ida

Hej!
Jag har aldrig varit intresserad av att läsa bloggar därför att jag antingen tyckt de varit ointressanta eller fått uppfattningen av att det är så mycket smutskastning och de bloggare som jag tittat in på målar upp en bild av sig själva som inte stämmer överens i verkligenheten. Jag trodde aldrig att jag skulle följa en blogg. Kom in på din blogg av en slump och tycker den är rolig att läsa. Du ger bra tips på mode och massa annat, skriver om din vardag på ett roligt sätt och verkar vara väldigt sann. Blev väldigt glad att se vilken bra förebild du är! De flesta unga läser bloggar nu för tiden och många påverkas väldigt lätt därför borde det finnas fler som förstår vilken påverkan de gör på andras liv och vad det kan resultera i. All cred till dig!

Reply
mille

ÅÅhhhhh avis!!! kan inte du göra ett inlägg med alla dina LITA snart? har längtat efter det inlägget sen du sa det för nån vcka sen haha :D kram!

Reply
catherine

hejsan!
jag bara heeeeeelt besaatt av din camouflage jacka, vart har du köpt den? sjukt snygg är den asså! :) btw, älskar din blogg.

Reply
Dixi Wonderland

Kan du inte fota dina garderober åt oss!!! Nästan så man har lust att göra inbrott hos dig abra för att få “AAAAAAAHHHH” moment när man ser allt fint ;D

Reply
Anna

Haha jag förstår mig verkligen inte på det där med skor! Bär endast converse typ:P men dataspel, det älskar jag!

Reply
;)

Kenza I love your blog, I love your style! But please, write also in English;< I am from Poland and I really nothing understand in your mother language what is more translator isn't good… I wish you the BEST!

Reply
Carolina

Kenza, kan inte du ha bloppis? Vore jättekul för du har så jäkla soft klädstil! p0k

Reply
Felina

you made me smile :D When I hve no place for my things, because the normal place is full, I put them on the floor ;D

Reply
alicia

Hej du köpte ju ett par mintgröna jeans hos gina tricot för ett tag sedan. Jag har ett par liknande jeans i samma färg och jag undrar vad man kan ha de till. Vilka färger som passar m.m. :)

Reply
Layzie

På din förra fanpage så publicerades för några minuter sen ett inlägg där det bl.a. stod:

“i söndags kväll tog vi bort henne som admin och bestämde oss för att vara en “icke officiell” fanpage så att allt skulle bli som förr, att vi kunde få länka fanbloggen och så.
När hon såg det blev hon arg. Riktigt arg. Hon hotade med att kontakta alla våra samarbetspartners så att de slutade sina samarbeten med oss. Hon hotade med att anmäla oss TVÅ 14 ÅRIGA TJEJER osv. Vi kände inte igen denna människa. Var det verkligen Kenza? Är det tjejen jag haft en fanpage för i 3 år?”

Är detta sant, eller är det bara något som de har hittat på?
Med all respekt, undrar bara över vad som är sant och inte, svårt att veta vem man ska lita på.

Reply
ellinor

vem trodde att du skulle vara en så kallhjärtat person och ta en fanpage ifrån två söta 14-åriga tjejer som faktiskt inte tjänade någonting på den och underhöll den av rent intresse och kärlek till dig. hemskt tycker jag! De visade sin uppskattning till dig, och bara för att den var stor så skulle du ta över den?! tycker du bör förklara dig, för om läget är som de beskriver så sjunker du nog i fler än bara mina ögon.

Reply
anonym

Hej igen allihopa, jag vet att denna sida egentligen ska vara borta. Fast vi har fått en massa mail och har även sett kommentarerna hos Kenza. Många av er undrar varför vi valt att ta bort denna, och vad det är som har hänt mellan oss.

Det allt började när vi började blogg hos Moncei, ca 1 månad sedan. Kenza gillade inte det så värst och ville bli admin här. Hon kom med en massa regler som att vi inte längre fick länka vår fanblogg, som faktiskt var kopplad med denna fanpage. Vi accepterade väll det trots allt, hon var ju vår idol och förebild och vi gillade henne verkligen. Men det var inte helt okej för oss. Vi har haft denna fanpage i mer än 3 år och sen helt plötsligt för att den blivit så stor vill hon ha kontrollen över sin egna fanpage!? Så iallafall i söndags kväll tog vi bort henne som admin och bestämde oss för att vara en “icke officiell” fanpage så att allt skulle bli som förr, att vi kunde få länka fanbloggen och så.

När hon såg det blev hon arg. Riktigt arg. Hon hotade med att kontakta alla våra samarbetspartners så att de slutade sina samarbeten med oss. Hon hotade med att anmäla oss TVÅ 14 ÅRIGA TJEJER osv. Vi kände inte igen denna människa. Var det verkligen Kenza? Är det tjejen jag haft en fanpage för i 3 år? För att sen få höra att hon vill gå vidare juridiskt med detta, ingen annan än hon skulle kunna tjäna något på hennes namn och varumärke, det roliga är att vi tjänade ju inget, vi gjorde det för det var kul och vi gillade henne verkligen. Så vi hade 2 val, ge henne fanpagen helt och hållet, eller att bli anmälda. Vi valde inget av det, vi valde att ta bort den helt och hållet. Efter 3 år, 70 000+ likes ska vi bara ge den? Nej, så ville vi inte ha det. Vi ville inte ha kvar den heller för att vi är inte Fans längre, vi kan inte hålla en fanpage. Men Kenza har ju gjort en egen officiell fanpage, och som man faktiskt i kommentarerna hos henne och i våra mail kan se att det finns många som tycker att detta är tragiskt, liksom hallå!? Det är en FANpage. Tänk om Rihanna eller Justin Bieber gjorde så?)

Allt föll i våra ögon, ens idol, ens förebild, en person man verkligen såg upp till och gillade gjorde så. Det finns en anledning att vi spenderat timmar och timmar på fanpagen, år och månader. Hon är inte den man trodde hon var. Verkligen! Hon visade sig vara rena motsatsen till allt man trodde.

Vi får hoppas att Kenzas nya fanpage blir hundra gånger bättre, men hon gör verkligen allt för pengar känns det som. Inte ens en fanpage kan finnas utan att hon ska hålla koll och TJÄNA på det.

Det vi vill komma fram till är nog bara våra åsikter om allt. Ni förtjänar att veta sådant, ni som gillar henne lika mycket som vi gjorde och som ser upp till henne. Aja.. Ha det bra!

Ps; Vi har bevis på allt, så innan någon säger att allt detta är lögn.. Tänk en gång till, varför skulle vi ta bort denna i onödan om det inte hänt en stor grej?

Reply
Tj

I think we are all dying to see your shoes ! :) hehe especially the Jeffrey Campbell collection :) hugs

Reply
Julia och+Hazal-+Skoliosbloggen

Läste vad du gjort mot tjejerna på din fanpage… Jag tycker att det är riktig dålig stil om jag ska vara ärlig! Jag har alltid gillat dig till tusen men när jag läste vad du gjort mot dom blev jag nästan rädd. Jag trodde att du uppskattade dina fans men där hade jag tydligen fel. Att dom inte ens får ha kvar sin egna fanpage som dom startat för att hedra dig är riktig dålig stil.

Reply
J O N N A

Kan du inte visa alla dina skor någon gång?:)
Fyller år på fredag, se mina sista dagar som tretton på min blogg! Kram.

Reply
Ellinor

Hej Kenza! Har du kollat in din förra fanpage på facebook? Det var dem 2 14 åriga tjejerna som tydligen skrev av sig varför dem har lagt ner fanpage osv.Dem påstår att du har hotat dem, och allt annat.Dem säger att du är en elak människa.Det tror jag absolut inte på.Det hoppas jag inte! Du har och kommer alltid att vara en förebild för mig, men eftersom dem påstår detta vet man ju inte vad man ska tro längre, eller håller du inte med om det? Jag tycker du verkar vara en helt otrolig människa, och med ett stort hjärta.Men eftersom dem skrev att du hotat dem och allt vad det nu var, vet jag inte vad jag ska tro längre.Jag hoppas allt är en lögn och att du inte har sagt något du kommer att ångra senare.Detta säger jag inte för att verka dum eller något sånt.Jag vill bara veta om allt är sant.Skulle uppskatta om du kanske tog upp det i ett inlägg eller något, så alla andra som går runt och undrar också får veta.Du är min idol Kenza, och kommer alltid att vara.Jag ser upp till dig, mer än någon annan! Jag tycker alla som känner likadant som jag har rätt att veta vad som hände.Hoppas du förstår vad jag menar.Kram Kenza, ta hand om dig! ♥

Reply
ingeborg

kan du lägga upp en bild på din garderob, så den ser ut utifrån när du kommer in och ska välska kläder <3
thank you

Reply
Elsa

Jobbigt liv du har du, som måste lägga nya skor huller om buller i en korg i köket. “Haha!”

Reply
Victoria

Alla ni som klankar ner på Kenza är riktigt dumma i huvudet! Hur kan ni sitta där bakom en skärm och läsa ena sidan av historien och sen skriva massa skit till Kenza? Jag förstår inte vad ni tänker med? Har inte Kenza någon rätt å säga sin sak om grejen innan ni hoppar på henne? Jag förstår Kenza fullt ut! Om hon inte vill bli förknippad med reklam som hon inte står för så måste hon ju få säga till! Hade jag haft en blogg så hade jag inte heller velat bli förknippad med Dennis och reklam jag inte står för! Och att hon “hotar” att gå vidare med det här tycker jag är helt rätt. Ni hade gjort exakt samma sak om ni hade varit i hennes skor. Ni alla är bara ett gäng avundsjuka subbor som borde hitta på bättre saker än å hoppa på Kenza!

Kenza, du är grym!!!
Hoppas du skiter i vad alla dessa avundsjuka tjejer/killar skriver om/till dig!!
Du är en underbar människa! Och all power to you!
Peace! <3

Reply
Kaya

I’ve said it before but I would so much like to see your whole closet or your entire shoe collection.

Reply
Leia

Haha, sjukt smart faktiskt! Jag tycker faktiskt att det är snyggt med klädesplagg som en “möbel” eller någonting i ett rum :).
Kram ❤

Reply
Lise

Ta kort på alla dina Jeffrey Campbell skor och lägg upp på bloggen i stället för att lägga dom i en koooooorg! :)

Reply
fannie

hej!
kan du länka några sidor där man kan köpa festklänningar/skolavslutninsklänningar och skor till ett bra pris?
puss:*

Reply
Ella

Hej! Jag är lika stor skoälskare som du är och du har otroligt många fina skor =P Kan du inte visa upp hur din skogarderob ser ut med alla skor uppradade? jag säker inspiration nämligen till en egen =P

Kram ella

Reply
Alma

Kan du inte ta ett foto på alla dina skor och kläder? :D är sjukt intresserad :D

Reply
nikolina

kan du inte göra ett inlägg med alla dina favorit skor? de skulle uppskattas mycket =)

Reply
vvcds

Undrade bara vara du har köpt de vita skorna med nitar ochh hur mycket de kostar. Skulle bli glad för svar.Tack!

Reply
Elsa

Kan inte du lägga upp bilder på alla dina skor? skulle va sjukt kul att se! :) Ps. älskar din blogg och dina kläder och skor och allt ! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*