• header

Dagens

Shorts från Levis (köpta i London), gammalt linne från Weekday, boots från Jeffrey Campbell och halsband + ringar från Guldfynd by Kenza (allt förutom de två turkosa ringarna på min högra hand).

150 Comments

emelie

hej !

har du något tips på hur man kan blir brunare lättare på ett “naturligt sätt”, och om man dessutom har dåligt pigment och har LITE känslig hud, så kan inte ha värsta sololjan heller tror jag, blir man lätt bränd när man använder det ?
Kram

Reply
Erica Fredriksson

Hej Kenza!
Hoppas verkligen du kan svara på detta nu.
Du svarade på min kommentar om din snygga bombarjacka för ett tag sedan men sa endast att den var från gamla brogatan, men jag undrar vad butiken heter? Kram på dig, du är min förebild <3

Reply
Lovisa

Så sjukt snygg outfit! Var i London är shortsen köpta? ska nämligen dit snart och jag kanske kan hitta liknande i samma affär! :)

Reply
Clara

Vad heter affären du handlade shortsen på? Ska nämligen till London i sommar och skulle gärna vilja ha tips på bra affärer! Skulle dö om du skulle ta dig tid och svara på den här kommentaren! Jag fullkomligt älskar din stil och du passar verkligen i allt! Du är verkligen en stor inspirations källa! Jag vågar inte riktigt ha på mig det jag skulle vilja ha för att jag inte direkt har det självförtroendet, så att kika in på din blogg gör att jag för varje dag sätter på mig något som jag verkligen vill att min stil ska vara! Det skulle verkligen betyda om du ville skicka ett svar på mailen! Puss och kram!

Reply
Ine

Hei søte.
Hvor i London har du kjøpt shortsen?
Skal til London neste helg.

Håper på svar. Love

Reply
S

Sockersöt, dundersöt, strösselsöt…allmänt sööööt! Dööör så snyyyg dessutom!!!! Puss Kenza :D

Reply
hanna

Vad fin du är!
:)
Andvänder du mobil eller
Kamera när du knäpper bilderna?
Isåfall vilken kamera?
Om du knäpper med kamera,
Hur hinner du ladda upp bilderna
Så fort?
Svara gärna i inlägg eller på min blogg.
Ha en fortsätta bra och trevlig kväll.

Reply
Josefin

Udda jag vet, men har du en bh under där eller vad, för jag har ett ungefär likadant linne och ville bara ha ditt råd:)

Reply
Lisa

Vad har du för bh? Vart köper du den? Tack, föressten så är du min förebild. Kram!

Reply
sanna

Skulle inte du kunna visa i ett inlägg hur du lockar ditt hår så fint och naturligt?:)

Reply
Anonym

Hej kenza, din blogg äger verkligen och jag har en fråga, vad ska man ha för typ av “bh” under tex ett sånt linne du hade på dig i dag eller till tex din vita byxdressen från zara, behöver verkligen få svar på min fråga så SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA svara på den! Vill ju liksom inte gå utan bh men precis som du så tycker jag de är finare med en öppen rygg och att man inte ser banden, Tacksam för svar!! Kram :)

Reply
felicia/fellan

du är så himla söt älskar din blogg läser den varje dag du är bara helt amazing! jag har en fråga vad har du under linnet har du en bh med osynliga band elr vad har du?

kramar <3 <3

Reply
Dixi Wonderland

Så grym outfit! Älskar dina vardags outfits!

Sen angående vad hon har under när det är så djup rygg så har hon gått ut med de tusen gånger! Fattar verkligen hur det kan vara så svårt för er att bara googla. Antingen använder hon freebra eller nipplecover som alla andra.

Reply
Camilla Lövgren

Vet du vad?
Jag får inte ut något av att läsa din blogg egentligen, är inte modeintresserad eller så..
men jag gör det för att du verkar som en tjej som förtjänar vartenda öre du får om jag kommer in på din blogg. Så jag går in här, läser (mestadels samma sak varje dag, men ändå! :)) och hoppas på att du fortsätter vara en fin människa hela livet och alltid delar med dig och tänker på de som har det sämre ställt.

Reply
Sara

Åh kenza du har alltid så klockrena outfits!!!!!
Undrar bara en grej, vad bär du under linnen(& andra plagg) med låg rygg? Har sånna problem med det….
Kram <3

Kenzas svar: Jag hade nipple covers igår.. Så det eller freebra! Kram

Reply
Micha

Alltså gud vilka fina bilder, och älskar din outfit+håret till det, sååå snyggt! Tänk om man kunde få låna din kropp för en dag och bära kläder som du gör :p

Kramis <3

Reply
Anna

Heej Kenza! Du är en fantastisk stilikon! Borde designa fler kläder tycker jag, hade sålt som smör i solsken :D

Men mitt egentliga syfte var att fråga dig:
Var köper du freebra och hur många gånger kan man använda en?
Vore kanonsnällt om du hinner svara :)

Tack på förhand!

Reply
denice

Slutar aldrig förvånas, jag blir totalt chockad varje gång jag ser bilder på dig för din stil och ditt utseende är underbart!!

Reply
A.

I’d love to know what color these Jeffs are? I checked at an ordering page n they have serraja mushrooms. Is it that color? I’d be so happy about an answer! We need shoes like this in Zürich more, nobody wears them here:(!!!!
Greetins from Zürich

Reply
emma

Så fint så man dör! avlider nu!
Skitfina bilder också? Vad använder du för inställning på kameran när du fotar dina outfit’s? Svara gärna i ett outfit inlägg med “ps jag använde … ” eller nått liknande :)

Reply
P.A

Hej!
Vart har du köpt dina turkosa ringar på din hörgra hand? Jag älskade dem verkligen, skitsnygga va dem verkligen:)

Reply
Linnea

Hej, kan du inte göra ett collage av outfits som du gjort förut, sjukt bra inspiration när man inte orkar tänka ut någonting eget. :)

Kram

Reply
Ana

When you use tops like what type of bra (soutien) do you use?
And to have such beautiful legs what type of products do you use, or collants, or creams…please tell us

Kenzas svar: I dont use bra under this kind of tops.. Just nipple covers or “freebra”!

Reply
Hanna

Du är såå fin kenza, och jag bara älskar hur du fixar ditt hår. Hur gör du såna fina lockar? Hade varit super om jag fick svar! :) Bamse kram på dig!

Reply
Katja

Tipsar om att det finns likadana linnen på Gina med lite mer urringad rygg. Fantastiska! Finns i alla färger. Kolla min gårdagens outfit där jag har på mig ett svart.
Katja http://whyread.devote.se

Reply
jeeeeeeeah

Men har du inget annat att ta på dig eller? alltid höga fula shorts.

Kenzas svar: Jag älskar höga shorts! Vad brukar du ha på dig?

Reply
Nicole

Jag är ganska nyfiken på hur många par Jeffrey Campbell boots/skor du äger Kenza? Det känns som att man ofta ser par som man inte sett tidigare, så det känns ju som att du har hur många som hellst! :)

Reply
Hanna

Lindsay Party är ju inte inställt?

Kenzas svar: Det var inställt först, sedan bestämde dom sig för att köra ändå fast på Café Opera med bara 400 pers och det kändes inte riktigt som det jag hade gått med på så jag ville inte vara med. Kram!

Reply
Meike

hey, just found out about your blog yesterday, i love it, although i don’t understand a word! your style is really inspiring. what’s your daily make-up routine? like when you wear converse and casual things? is there a picture of you without make-up?

Reply
Titti

Är den rosa färgen permanent? :) Jättefin

Kenzas svar: Nej den tvättas ut! Har bara tvättat håret 3-4 gånger sen jag gjorde det men det har redan bleknat väldigt mycket. Men eftersom att det är en väldigt stark färg kommer det rosa aldrig försvinna helt så jag kommer behöva färga bort det sen :)

Reply
sarah

hej! Syns inte en bit av rumpan nu när shortsen inte är tight nedtill, dont get me wrong. Har korta shorts på mig jämt men är rädd för att det ska synas. Skit snygga shorts btw :)

Reply
Linn

Hej Kenza! Måste bara säga att det är såååå fantastiska bilder, du är så vacker! :D Har du fått kläm på kameran nu? :D <3

Reply
Salma

Kenza ! <3
I'm looking for this amazing weekday white top you're wearing in this post, but I can't find it anywhere ! Would you please tell me on which website you shipped it ? Love you ! Hugssss.

Reply
Frida

Till alla som undrar vart shortsen kommer ifrån: Topshop på Oxford street. Våningen längst ner där de har diy kläder :)

Reply
S

HEJ KENZA DU ÄR BARA SÅ PERFECT GILLAR DINA KLÄDER SKOR VÄSKOR SKULLE VILJA KÖPA EN AV DINA RYGOR HOPPAS JAG FÅR ETT SVAR <3 :) :D

Reply
Ana

And to have such beautiful legs what type of products do you use, or collants, or creams??You´re amazing!!

Reply
faten

Hej! jag beundrar din livstil, samtidigt som jag gillar din kropp du äter allt och tränar så jag undrar hur mycket du väger? jag vill veta hur du håller dig i denna form. vädligt nyfiken, önskar att du besvarar min fråga :)

Reply
sofia

Alltså där shortsen är så snygga att jag vet inte vad, haha. Har du någon aning om de säljs i här?

Reply
johanna

Alltså vad är du för människa egentligen!?!? Kenza du är SÅ SINNESJUKT VACKER!!!!!!!!!!!!!!! kram på dig

Reply
Isabell

Jag vet inte om ni vet det men man måste inte använda bh! WOW CHOCKER I know! Har läst runt lite här bland kommentarerna och typ 50 % av alla kommentarer frågar hur Kenza gör med bh när hon har djup rygg eller liknande. Kenza är väldigt ung och hon lär inte få världens hängbröst på väldigt länge så egentligen finns det ju ingen anledning att använda bh om man inte vill pusha upp dem? Och det vill man ju inte alltid. Eller? Verkar som om alla utom jag vill det…
Jesus!

Reply
Anna

Jag måste bara fråga: När du har på dig Linnen och andra kläder med djup rygg, har du BH på dig då? ELler har du en sådan man klistrar på?

Reply
Ulrika

hej Kenza! Jag undrar bara vad du använder för behå när du har toppar som är så djupt urringade i bak?

Vänliga hälsningar
Ulrika

Reply
Jenny

Detta var också fantastiskt fint! Tack vare skorna och smyckena blev det bohemiskt även detta. Perf.

Reply
Sofia!

Åh så fina bilder!! Jag älskar linnen med sådana ryggar och har aldrig någon synlig bh under! Hur vackert som helst!

Reply
Aaaa

Hallå där! Ursnygga shorts! Från vilken butik i London är dom?? Ska nämligen dit nu i sommar så kan vara bra att veta :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*