• header

Pözzzz

Nu åker vi iväg till födelsedagsfirande och grillning! Ha en härlig fredag. Puss!

20120525-184643.jpg

56 Comments

Moa Thelin

Du blev skitsnygg i dip dye! Hoppas du stannar i det för det var grymt på dig.
Var köper du alla dina shorts? Skulle vara jättefint om du svarade för liksom har letat i evigenter och Hhar inget till sommaren. (Syftar mest på de höga shortsen du har) Kram till diig!
____________________________________________________________________________
Hej alla vackra!
Skulle bli toppenglad om ni hade lust att kika in på min blogg?
Skriver om allt som rör min vardag, dvs vänner/shopping/fika/dagens outfit osv. Hoppas ni klickar in och stannar, läser, kommenterar & sprider! Kram på er och hoppas att alla haft en underbar dag!

Reply
Nathalie

Hej Kenza vill bara säga att jag älskar din blogg och jag tycker du är en jättefin människaoch har grymt bra klädsmak due liksom min förebild:) jag skickade ett mejl till dig men du har inte svarat:( om man vill kontakta dig är det väll meejladressen [email protected]? kram Nathalie din största läsare:)Ps. läser din blogg 6 gånger om dagen

Reply
Alice

HEJ KENZA!
vill bara säga att du är super snygg med dom rosa topparna på ditt hår!!
KRAM Alice!!! <3<3<3<33<3<33

Reply
Lara

Heeeey Kenza!

Du är så jävla vacker, ditt hår, din kropp, ditt ansikte är perfekt! Men en fråga, hur gör/fixar du ditt hår efter du har duschat på kvällarna, asså tills morgondagen eller efter du har duschat under dagen? Jag skulle vara väldigt tacksam för svar för ditt hår ser så sjukt fint ut!

Kramisar! :)

Reply
Emma

HEJ! Ville bara fråga om du snälla, snälla, snälla kan lägga upp en video där du visar hur du fixar så fina lcokar??! Har länge verkligen beundrat dem och är less på mitt tråkiga hår… Ska även ha bal snart och har noll koll på hur jag ska göra… Du är bäst, men ännu lite bättre om du hjälper!!!! x)

Reply
Johanna

Hej!!!!!! Köper du smink och sånt ofta? För du skriver mycket om kläder, och då får man mycket tips och så, men det skulle vara kul med lite smink tips med tekniker och sånt!
Tack så mycket! Du är världens bästa! Pözzz

Reply
Anna

hej, kan inte du visa i ett inlägg hur du lockar ditt hår? det blir så fint! skulle vara jätte snällt :)

Reply
Marie

Hej!
Du la upp en bild förut på en tröja där hela ryggen va som en döskalle typ!
Vad var de för sida?

Ha de bäst! Kram Marie

Reply
emma

gud va vacker du är! har en fråga.. hur ser ditt hår ut när det är plattat? vill se hur det ser ut med plattat hår och rosa toppar! :)

Reply
Betül

Wow. I love you hair! And i must admit you’re so beautiful :)

Can you please follow me on twitter?

@1BetuelSahin

xoxo,love

Reply
Jackieosandrita

Blir Lindsays party av ändå??! Här sitter vi på tåget på väg till Stockholm från lilla Uddevalla, då det inte gick att avboka tågviljetten och hotellet. Tråkigt att vi inte har fått hört något om att det blev av ändå… När vi ändå är här. Hade vart så kul att träffa dig och alla andra. PussLove jackieosandrita

Reply
Anonym

ååh vad fin du är önskar jag såg ut som dig och var lika brun som dig och när jag blir stor vill jag också bli modell och jag undrar om du har några tips till det och hur man får din fina kropp och mage?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*