• header

Gårdagens

Såhär såg jag ut igårkväll! Klänningen köpte jag i New York, väskan i Spanien, skärpet är gammalt och likaså bootsen från Dinsko. Armbanden kommer från Topshop och brillorna från RayBan.

88 Comments

emma

Du är väldigt vacker! :) Jag tycker bara att det är synd att bloggen har blivit så opersonlig och lite.. stel. Den var “bättre” förr när du bjöd mer på dig själv! :) Men det går väl i perioder, och är kanske även ett medvetet val från din sida. Oavsett så är du väldigt inspirerande och cool! :D

Reply
Amanda

Vad fin du va ! <3

Gå gärna in på våran blogg , kommenterar du 1 kommentar kommenterar vi din blogg 2 gånger :) <3 Ha det bäst.

Reply
Mikaela

Fin klänning =) skulle vara roligt att få se den nya tatueringen som jag läste på din facebook-sida att du hade gjort! :)

Reply
sara

Vart kan man hitta sådana klänningar här i sverige? Måste verkligen ha en sommarklänning till skolavslutningen men hittar inget! Snälla, svara, behöver verkligen hjälp! kram

Reply
AnnaLaily

Du tar alltid såna vackra outfit bilder!
Jag har nyss börjat blogga och vill verkligen satsa på det men jag tvivlar stort på att jag någonsin kommer ta lika fina outfit bilder. But a girl gotta try

Reply
Linnea

Du är säkert medveten om det här men men… Du är så snygg! Du klär dig super vackert och ser väldigt snygg och söt ut. <3 Du verkar väldigt snääll och trevlig och jag skulle gärna vilja träffa dig :)

Reply
lisa

kan inte du tipsa om liknande sånna blommiga söta sommarklänningar som går att köpa i sverige? :)

Reply
emmishh

Vilken snygg outfit älskar den kan du int ge lite tips på hur du tänker när du gör dina outfiter<33

Reply
Jenny

Detta är du i ditt essä! Såhär ska du se ut! Assnyggt! Försök dig inte på alla olika trender som dyker upp. Du är så fin i romantiskt behemiskt!

Reply
LINNEA

Hej! JÄTTE snygg väska!
jag har en liten fråga. Jag som bara är 12 år och inte får jobba, har du tips på hur jag kan tjäna pengar? för jag vill gärna tjäna pengar så jag kan köpa mycket kläder, smycken m.m!

skulle bli jätte glad för svar!

// Linnet <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*