Woho!

Grattis till fantastiska Loreen som vann! Nästa år kommer musikfesten till oss här i lilla Sverige. Hur kul är inte det?

Nu ska jag lägga mig. Har så sjukt ont i magen efter allt godis haha.. Puss & godnatt! ♥

58 Comments

Rebecca

är du alltid lika vacker när du ska gå och lägga dig? ;)

Annika

Loreen var superduktig!
Hon förtjänade verkligen sin trofé :) <3

Emma

Kenza, jag har följt din blogg ett tag, dock aldrig kommenterat. Jag tycker på senaste dagarna att det ser ut på dina bilder som att du inte mår så bra? Dina leenden ser inte så lyckliga/äkta ut.
Vill bara säga att jag hoppas det blir bra. Du är en strålande människa!

Marta

She was great! I love her voice and the song, I’m so happy she won!

Amanda

Det är sjukt kul att hon vann verkligen kul att finalen kommer vara här i Sverige !!! Wihoooo !!!!!

Karmell

Hej Kenza!:)
Jag heter Karmell och är 10 år, snart 11..
Men jag tycker du är jätte fin!
När jag blir stor vill jag bli som dig, jag kollar din blogg VARJE dag!:D

Du äger!

puss

Lina

Hon heter loren inte loreeeeeen som alla envisas med!! Och det uttalas loren, inte loriiiin. Haha jag var bara tvungen! Förlåt mig kenza ;))

Elsa

shooooo, kika gärna in på min blogg, där fins allt om foto, mode, tips, skönhet, hälsa m.m.

Lova

Snyggt! :)
Släng gjärna in nån kommentar på min blogg eller bara titta! kram:)

B

Nu vet du vad du ska göra Kenza, se till att bli programledare för nästa års eurovision!!!! Jag bara VÄGRAR acceptera att Kissi ska leda eurovision song contest nästa år så, jag vill inte ens tänka tanken! Så snälla snälla snälla se till att det blir du!! <3<3

R

Hej Kenza!
Jag har en fråga ang. dip dye (funderar nämligen själv på att göra det)
Hur mycket kostar det att göra ungefär? För man färgar ju i princip bara en tredje del av håret, är det fortfarande fullt pris på färgning?
Tack i förhand

stephanie

snälla kan inte du köra ett inlägg med tips på klänningar under typ 1000 lappen? mycket bal & student som närmar sig så det skulle vara jätte uppskattat!! kram! :)

anonym

hoppas du hare bra kenza! kan inte du designa fler shorts o kläder?

Kolla in min fräsha och uppdaterade blogg!

LillaJag

Grattis till Loreen! Röstade på henne på fullt! Hon fick våra finska röster;)

xx

Sandra Andersson

lilla, haha sverige är ganska stort till ytan :)

Camilla

Någon klagade på att folk skriver Loreen för att man tydligen (?) borde skriva Loren, haha jag bara älskar när folk blir irriterade på att andra gör fel är man själv inte ens vet vad som är rätt. Fattar inte riktigt grejen med det men folk är ju förbaskat roliga ibland. RÄTT: Loreen är hennes artistnamn, och det stavas med TVÅ st e. Hennes riktiga namn är Lorine Zineb Noka Talhaoui.

kenza Herz

Congraaaats!! Loreen is also from Morocco <3 Btw u look amazing as always!!! Greetings from Morocco,France and Italy!! :*

kenza Herz

Congraaats!! Loreen is also from Morocco <3!!!! Btw u look amazing as always!! Greetings fropm Morocco, France and Italy!!!! :*

Angela Spain

You should be the presenter next year! Fight for that! hahaha <3

:)

ännu en gång har det bevisats att Sverige utan invandrare är ingenting, tycker bara synd om Salem för att han gick inte vidare bara för att han är inte svensk!

PS Lorren är underbar :)

Lisa

Woho! Sverige! Men sluta kalla oss lilla landet, vi kanske är litet till folkmängden men är en av de länderna i världen som är ledande i musikbranschen ;)

Sara

Vadå lilla Sverige? Sverige är det fjärde största landet i Europa, och precis som någon annan nämnde en av de största musikexporterna i världen.

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>