• header

Ha en bra dag!

Nu sticker jag ut i solen! Har lite grejer att göra idag så vi hörs lite senare.

Har på mig ett linne från Ginatricot idag, svarta jeans till det och mina nit-loafers från JC. Puss! ♥

72 Comments

misha

hahah, vilken jäkla sol? Du menar ut i höstvädret ;) Jag ser ingen sol nånstans här i Stockholm!

Reply
Anna Laily

Gorgeous!

CHECKA in min nya blogg! Det hade betytt jätte mkt för mig. Är en nyss fylld 20 årig charmig brunett som älskar att leva livet och har en passion för kläder. Jag är inte rädd för att vara mig själv och i min blogg kommer jag vara helt ärlig om vem jag är som person och mina åsikter. Ge den en chans! Du kommer inte att ångra dig!

Reply
malin

hej kenza! jag ska på bal nästa år och jag har redan börjat fundera på balklänning hehe :) och den sen dök upp i huvudet på mig var den du hade på din systers bröllop från Malina. den är den finaste jag sett och jag skulle sååå gärna vilja ha den MEN den kostar 3700 och det är på tok för dyrt för mig.. och då undrar jag om inte du möjligtvis skulle vilja sälja din klänning om du inte använder den längre…Hopppppaas iaf att jag får ett svar av dig!!du kan svara mig på mailen om du vill.
du är bäst!

Reply
Elsa

Hej Kenza!! :)

Jag ska på skolavslutningsfest i slutet av nästa vecka. Jag undrar om du har några bra tips på snygga outfits. Jag tycker inte om när kläderna sitter åt för mycket och det får gärna vara en avslapnad look.
Tacksam för tips! :)

Kram
Elsa

Reply
Hanna M

Du är så otroligt fin Kenza! <3
Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på :)<3
Gjorde du din Dip dye hos frisör?
Kram Hanna

Reply
Ank

hej fina kenza! ja ska på min kusins bröllop å vill ha en vacker långklänning, skit svårt å hitta! kan du inte ge några exempel på snygga långklänningar och vart man kan köpa dom, du är ju duktig på sånt :D

Reply
Enni

Hi:)! I absolutely adore your sence of style and I get a lot of inspiration from it. So I woul like to ask, are you in Fashiolista? Would be great if you joined, so the people who love your style would see what items you love.
Thank you for a great blogg and greetings from Finland;)

Reply
Linn

Hej Kenza! Älskar din blogg, är ditt andra bälte från chicy i silver detaljer eller i guld? :)

Reply
Lisa

Vad hände med lindsays party? Jag trodde den skulle va i maj om jag inte missminner mig :)

Reply
ebba

Jag döör så snyggt ditt hår är!
En liten fråga, i skolan ska vi snart ha “avslutnings-middag/bal och dans” med lärarna. Efteråt så är det efterfest som gäller, skulle inte du kunna lägga upp tips på passande kläder till detta?
Kramar

Reply
Fanny Sahlin

Vacker som alltid! Kommer du att prova på fler färger på din dipdye eller? Hade varit snyggt med turkos, eller lila eller mörkblå :)

Förresten..en fråga Kenza. Mest för nyfikhetens skull! Är du för eller mot abort? :)

Reply
Lo

Hej Kenza! :)
Varför fotas du ibland med gylfen/knappen öppen? Är det “inne” nu eller, förstår inte principen med det, min lillasyster säger att du öppnar dem när du sitter ner för dem e tighta men det tvivlar jag på för de ser nästan stora ut på dig :S

Reply
Bella♥

Gud vad fint Kenza :D

Du är min förebild♥

Du är min modeikon♥

Du är min största idol av tjejer♥

Jag är ditt största fan♥

Kram från Bella♥

Reply
Tanten

JC= Jeffrey Campbell, det tog mig någon sekund att förstå. Först undrarde jag sedan när JC gjorde skor…

Reply
A n n i k a *

Hej :)
Jag vill bara tacka dig, för att jag har aldrig haft någon förebild men nu har jag det.. ;* Du har så fin klädstil men du verkar vara så himla fin människa också. Jag ville bara säga det. :) Tack för en blogg som får mig att våga och växa på många olika sätt!

Varma kramar

Reply
hola gurl

hade varit sweet om du gjorde en tutorial på hur du fixat ditt hår (lockat??), jag menar… kolla på ditt hår, it’s gorgeous! :o snellaaa (a)

Reply
Katya

Ohhhh, vilken fin naturlig hårfärg du har, lite askigt sådär :) Tycker den passar mer till din hudfärg än när du färgar håret!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*