• header

Ute och åker bil

Jag har vart ute och flängt heeeela dagen. Haft en hel del att göra, bland annat veterinärbesök.

Jag ska röra mig hem snart så vi hörs hemma! Puss.

20120529-194143.jpg

70 Comments

Norea

Jag ääälskar din dip dye verkligen! Du passar så bra i den och den färgen e verkligen as cool! De flesta färgar ju i någon brun nyans eller svart (vilket oxå e väldigt snyggt), men du vågade testa rosa vilket ja tycker e as fräckt! :D

Reply
Stina-Lee

Jag stod och pillade på “din” locktång förut idag, blir så sugen på att köpa en när jag ser ditt snygga hår!! Kramar

Reply
annisen

har du några tips på var man kan köpa en riktigt snygg skinnjacka
behöver en //kram en bloggläsare som kollar in din blogg typ 1000 gånger per dag :D

Reply
Hanna

Ska du på Kanye West och Jay-z konserten/efterfesten ikväll? Iofs har den kasnke redan börjat haha :)

Reply
viccan

Jag började bara undra.. fick du ditt körkort redan?
ps. mani är den sötaste hunden någonsin! :D

Reply
Ida

Är bilden tagen i Hammarbysjöstad? om den är det är jag arg på mig själv! Gå i skolan där!!! shit va snygg du är btw :O x :)

Reply
sofia

hej kenza det är så här att jag köpte din kenza 9 jacka och har haft den med en del tjocka koftor och töjt ut den lite vet du hur kan jag göra för att få den till sin orginala skick ? tack i förväg

Reply
Syster jr

Coola kläder. De kläderna påminner mig om min barndom, du vet på 60-70 talet, lite rockigt sådär. Tänk att barndomen aldrig kommer tillbaka, det är sorgligt. Det är över nu.. Nu får jag bara köpa kläder på tantavdelningen. För hur skulle det egentligen se ut om jag kom med kläder som dig? Folk skulle tänka att jag inte accepterat att jag blivit äldre, det är sorgligt, jag vet. Men jag låter mig inte stoppas med att ha en blogg i alla fall, även en 55 åring kan blogga, det har jag bevis på. Kram

Reply
Minna

Du är ju för himla snygg! Och du är en otroligt bra förebild för unga tjejer, särskilt såna som mig. Du hjälper mig att finna den lilla styrkan som finns inom mig för att bli bättre. Kram

Reply
Julia

En av dom absolut snyggaste outfit´s du har haft Kenza,
supersnyggt.
Bra blogg, keep going girl

Kram <3

Reply
Lisa

du är så sjukt snygg och helt perfekt! tycker du att man kan ha jeffrey campbell lita spike på sig till bara ben på sommaren? eller ser det konstigt ut? kommer du att använda dina på sommaren? kan inte du ta en bild så man ser hur det ser ut till bara ben? du är världens bästa bloggare ska du veta, sjukt duktig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*