• header

30e maj 2012

Tja.

Sedan jag gick upp vid åtta-tiden så har jag haft en, ursäkta mig, KUKmorgon. Allt har bara gått åt helvete. Helst av allt vill jag bara ligga inne och gråta men för att hela dagen inte ska bli förstörd har jag gjort mig i ordning och nu ska jag springa iväg till bussen.

Ska fixa naglarna och sedan fika med Humlan. Vid sånna här dagar behöver man verkligen en vän. ♥

105 Comments

Sanna

Fina Kenza, vad har hänt? Hoppas allt ordnar sig, ta hand om dig. Kram på dig :)

Reply
E

Kan det ha o göra med din uppkörning eller teori.. :/ ibland blir inte dagen som man har tänkt sig!! Skönt att du kan träffa en vän o tänka på annat!

Reply
blööö

Du villar väl kuk? Eller? Varför använda ordet kuk i negativ bemärkelse? :)

Reply
Ellinor

omg, min MED! vill krypa ned under ett täcke och sova för alltid. den enda som hjälper då är att få en kram från någon man älskar och inse att man inte är själv.

hoppas det vänder! <3

Reply
Anna

Det hade varit skoj att veta vad du jobbar med just nu, du verkar ju ganska “ledig” (vet ju att bloggen är jobb osv) just nu :)

Reply
Matilda

Jag förstår känslan. Själv sitter jag här med två prov imorgon plus två inlämningsuppgifter. Min körskola har tvingat mig ta en till körlektion innan uppkörningen vilket inte hade varit något om det inte var så att min skola skickar iväg mig på språkresa i tre veckor på söndag och de inte har några körlektioner innan dess. Jag skulle egentligen haft uppkörning och uppskrivning direkt efter min hemkomst men nu måste dessa skjutas upp och eftersom jag börjar jobba när jag kommer hem kommer jag fan aldrig kunna boka in den där jävla uppkörningen. Ikväll skulle jag behöva tid till pluggande men är tvungen att jobba och jag kommer aldrig få det där jävla körkortet som jag kämpat med i månader. Fan vad jag less jag ÄR.

Reply
Moaa

Alltid lika vacker!
Hoppas, vad som än förstörde din morgon, blir bättre snart. Livet har sina “ups and downs”, men som du vet tar man sig alltid igenom det ;)
Kram!

Reply
Mandie

Du är för fin du Kenza, hoppas du får en bättre fortsättning på dagen <3
Din blogg är den bästa jag vet och jag läser flera gånger om dagen! Du ger mig så mycket insperation..
En asbra sak med din blogg är också att du inte skriver om någon annan eller snackar skit om någon i bloggen så som de flesta andra storbloggare gör. Det tycker jag är jätteskönt, och bloggen blir också mycket bättre när den bara handlar om ditt liv! Ha det så bra puss

Reply
Mathilda

Aajdå.. Teorin/uppkörningen som misslyckades? :/ hoppas de blir bättre!! Kramisar <3

Reply
Isabella

Du får gärna berätta lite mer om vad som hänt, vi sitter ju här undrandes nu…

Reply
Steffie

Gud vad jag älskar att du inte bara skriver hur perfekt ditt liv utan att det faktiskt inte alltid är så. Alla får sånna mornar ibland så det är så bra att du skriver det!
Du är min role model Kenza! :)

Reply
Rosa

i wanted to buy the knit also, but now i see that it’s really short :( too bad, cause i’m looking for such a nice knit in white, to wear it off shoulder

Reply
Fredrika

Fick för mig att du inte klarade en uppkörning? För det kan man verkligen bli så ledsen över men ge inte upp!!!

Reply
lilly

nej :( hatar sådana dagar, men man måste ha dem också.. hoppas det blir bättre gumman!

Reply
Heline

Hej vill bara säga att du är sjukt stor inspiration för mig, vargen gång jag är ledsen går jag in på din blogg och blir glad, du är min förebild och jag ser upp till dig otroligt mycket, plus att du är sjukt vacker! Du verkar som en toppen människa så va inte ledsen många där ute älskar dig

Reply
Andreja

vilkeeen mascara använder du kvinna? (och ögonfransböjare för den delen haha) helt otroliga ögonfransar!! :)

Reply
Lina

Hoppas det glädjer dig lite iallafall att få höra att du ser minst lika otroligt bra ut idag som andra dagar! Hoppas allt löser sig!

Be strong Girl

;)

Reply
Anna

Hur gör du ditt hår så här fint och med vad gör du det? Snälla Kenza svara ja ber dig min dag skulle bli räddad snälla kära rara snälla svara här please girl

Reply
Anna

Håll modet uppe, det känns snart bättre ska du se :) (En klen tröst kanske, men det brukar ju stämma)

Reply
My

Vad som än har hänt sÅ hoppas jag att det blir bra! Du är grym Kenza!! En riktigt ball tjej! Jag älskar din blogg och har läst den så länge jag kan minnas. Du är en förebild. För mig och tusentals andra, glöm nt det!ha de gött!

Reply
Hanna

Det känns nästan lite tröstande att se att du också kan ha dåliga dagar, man får lite prestationsångest när man läser att du springer runt och gör så mycket kul varje dag! Hoppas att det blev bättre! :)

Reply
Axelina

Jag känner igen mig i den känslan som du beskriven som “KUKmorgon.”
MEN! jag tycker det är dumt och dåligt gjort av dig att använda såna ord på bloggen när du vet att du har såpass unga läsare som endast är runt 9 år?! Och inte vill du väl påverka alla unga i världen till att börja använda det ordet vardagligt för att dom nu tror att det är coolt för att du använder det.

Lite får du allt skämmas nu..

Reply
belle

Missade du ett Förhäxat-avsnitt eller? I så fall hade jag med grämt mig hela dagen och skrikit diverse könsorgan och slang för könsorgan för att visa min ilska. OBS allvarlig. Hehe, förhäxad och frukost.
Nehmehn, det suger. Hoppas det blir bättre snart :)
sjukt söta bilder på en butter dig dock ;)

peace

Reply
Jasmine

Kenza lyssna inte på haters dem bara försöker bara att bring you down! Dem är avensjuka på dig du är en amazing person :-)

Reply
Fanny

Hoppas dagen blir bättre, hade också en kass dag men bara man tar tag i det blir det bättre, bara att bestämma sig! Kram!

Reply
Marie

Tänk på alla dina goa fans och pussa lite extra på mani så blir allt bättre tillslut.. <3 vi älskar dig kenza!

Reply
Kamilla

Åh, inte roligt. Har haft en sånn dag idag, man får lust att bara krypa under täcket och aldrig komma ut igen! Aja, hoppas det snart går bättre för dig iallafall :D Massa positiv energi från mig!

Reply
Kajsa

Min dag har varit lika skitig :(
Men två av mina kompisar drog med mig på en fika. Det är äkta vänner det :)

Kram på dig <3

Reply
Matilda

Hur får du håret så lockigt som du har det idag? För såg inte ut först som du har lockat eller vågat det utan kanske sovit med något? Jättefint är det i alla fall!:)

Reply
Linnea.

du är så fin tjejen. Vi finns alltid här för dig!
Be strong girl, be strong.

Reply
elin

Jag gillar dina lockar jättemycket, kan inte du visa i en video hur du brukar göra? Har du locktång? :)

Reply
Linda

Bitter för att en viss “vän” som råka vara i Sverige inte ville träffa dig?;)

Reply
Rebecka

Sånna dagar vaknar jag ofta upp till.. skojjigt värre, jag vet men deppa behöver man också för att få ur sig allt ibland! Kul att du skriver hur du verkligen känner så vi läsare vet. Krya på dig finis Kenza!

Reply
Fanny Sahlin

Hej Kenza. Kan du inte berätta hur du får håret så naturligt lockigt? Och vad du lägger i för hårprodukter efter..och hut du får det att hålla så länge. Mitt faller direkt, trotts hårspray. Tacksam för svar!

Reply
-

rycktas om att du misslyckades med körkortet. du skulle ju ta den i slutet av maj. måste kännas jobbigt nu när alla vet det. kanske lika bra att sluta skriva om det samt skryta om hur mkt bil du kör m.m. vissa kanske inte ens har råd att få röra en bil med sitt finger och körkortet behöver vi väl inte prata om .. men lycka till så klart. önskar dig all lycka.

du kommer att lyckas på ditt 3 försök :) kämpa!

Reply
Lola Reggy

Gosh hope you are doing better now, I had one of these mornings days yesterday and at the end of the day a friend made me a really nice compliment and I forgot about all the negativity!!

All<3Lola

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*